Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosiaaaa

głupie baby

Polecane posty

zosiaaaa-czasami kobieta siedzi przy facecie który ja poniza i bije o odejdzie od niego kiedy dowie sie o zdradzie więc w tym przypadku zdrada jest dla niej wybawieniem a nie czymś gorszym

zgadzam sie z autorką topiku-dziewczyny szanujcie się a będą was szanowali. trzeba umieć kopnąć w d u p e niedobrego chłopa.

Gość zosiaaaa
Pisze ze zdrada nie jest czyms dobrym ale wg mnie jest mniejszym obciazeniem psychicznym jak znecanie sie czy ponizanie. Tak własnie napisałam. W koncu jedna mądra dziewczyna sie pojawiła. Ja sie w niczyje zycie nie wtracam, niech kazdy robi co chce, tylko niech taka dziewczyna potem nie chodzi i beczy jaka ona to biedna, jak on ja tak traktuje, a ona go tak kocha. No sama powiedz czy to jest miłośc??? ale niestety same sobie na to pozwoliły,a faceci co niektorzy to wykorzystuja

Gość zosiaaaa
I tak a propo miłośc polega na wzajemnym szacunku i zrozumieniu, wiec w takich przypadkach to nie jest miłośc.

Gość zosiaaaa
No to cieszy mnie, że sie zgadzacie.A tak w ogóle nie jestem żadna feministka czy cos hehe bo bez faceta nie da sie wytrzymac, ja sie od mojego uzależniłam ale dzieki Bogu to facet z szacunkiem do każdej kobitki hehe

Gość zosiaaaa
Myśle, że one wiedza ze to nie jest miłośc, ze strony faceta bo ich oczywiście jest. Tylko takie zatrzymywanie faceta na siłe nie ma sensu, jak nie kocha. Ale sądze jak taka kobitka powiedziała by sobie w koncu NIE Nie pozwole zeby mnie poniżał i tak traktował i odeszła, to nabrał by do niej szacunku i wtedy by sie nia bardziej interesował i szanował Pisze co poprostu zaobserwowałam No wiec kobitki do dzieła!!!!! Nie dajcie sie i glówka do góry Wiecej optymizmu))))))