Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narnia es.

PKO SA opłaty przez internet-kto pomoże?

Polecane posty

Gość narnia es.

prosze o pomoc, nie mam kogo zapytac. mam konto internetowe.ale nie moge robic oplat przez net, z tego co wyczytalam potrzebuje jakichs kodow jednorazowych. skad mam je brac? a moze zle wyczytalam, kto ma konto w pko sa i robi oplaty przez internet i moze mi pomoc?

masz w pko bp sa ?? z żubrem czy bez?? do konta powinna być karta z takimi zdrapkami dołączona, ja dostałam przy podpisywaniu umowy, ale w pko bez żubra

Gość narnia es.
to jest PKO sa z żubrem, z tym ze konto zakladalam juz dawno , ale dopiero niedawno aktywowalam je internetowo i nie dostalam wlasnie zadnej zdrapki

Gość narnia es.
pomocy

Gość kaleczka
Bez numerów nie pomoze świety Boże. Jak nie dostałas, to zamów. Pewnie przez swoje konto możesz zamówic, internetowo

Gość narnia es.
szukalam na roznych forach ale nie moge nic znalezc, prosz o odpowiedz

Gość narnia es.
no wlasnie, ja nawet nie wiem jakie numery, po prostu myslalam ze jak mam dostap do konta to moge robic przelewy. nikt mi w banku nie powiedzial o zadnych numerach czy zdrapkach, dlatego wlasnie pytam tych co maja konto w tym banku

skontaktuj się z konsultantem PKO chyba dostaniesz kody (trzeba podac jakieś dane) ale najlepiej uaktywnić komórkę, wtedy nie wpisujesz kodów z karteczek, tylko na tel. kom dostajesz kod

pko sa jest popierzone wiem bo mam :P wiec jesli wypelnials druczkiw banku o konto interentowe to dostanies zpocztka karte kodow (nie na zdrapke :O ) i inne papierki. potem idzies z ztym do banku i tam ci to aktywuja....a ja sie przeniose na inteligo chyba bo ten bank jest serio dziwny :O

Gość narnia es.
raz bylam w banku i aktywowalam konto internetow, potem poczta wyslali PIN ktory musialam znowu u nich aktywowac, i teraz mam dostep do konta przez net ale dalej nie wiem jak robic przelewy. juz raczej mi nic wiecej nie przysla, chyba rzezcywiscie zadzwonie jutro do jakiegos konsultanta, wrrr

Podpisując papiery w PKO na założenie konta internetowego powinni Ci powiedzieć, że za jakiś czas przyslą ci najpierw informację do domu co musisz zrobić by aktywować konto ( przyślą numer klienta, który będzie ważny przy każdym logowaniu do konta) , co po kolei wykonać, jak wpisac hasło itd. A dopiero potem przyjdzie do domu w kolejnej kopercie karta kodów jednorazowych i pierwszą zdrapke uzyjesz do aktywacji konta. A potem zanim zbliżysz się do końca zdrapek, będa do domu , pocztą przychodziły kolejne karty z kodami jednorazowymi. Jeśli już dawni podpisałaś umowę na założenie konta internetowego to najlepiej spytać w swoim banku kiedy dostaniesz kolejną korespondencję.

Jeśli masz tę karte kodów ze zdrapkami to nie wiem w czym masz problem, na stronie PKo jest wszystko bardzi czytelnie pokazane. Ja mam konto i robię przelewy przez net od kilku lat i jeszcze nigdy nie miałam żadnych problemów.

Gość narnia es.
pislam ze nie mam zadnej karty ani zadnej zdrapki oraz ze konto zakaldama juz dawno tyle ze niedawno aktywowalam konto internetowe i nic nie powiedzieli ze bede potrzebowac jakis kodow,dlatego pytam. w banku powiedziali ze przyjdzie do mnie poczta PiN i rzeczywiscie przyszedl, aktywowalam go w banku i mam dostep do konta przez net i stad moje pytanie bo wchodze juz na swoje konto ale dalej nie moge robic przelewow a w banku nic nie wspominali o kodach i ze jeszcze cos do mnie wysla. ale juz troche mi sie rojasnilo. myslalam ze ja cos przegapilam ,nie wiem tylko czemu baba w banku mi o tym nie wspomniala

Gość pomocna12548796
Jeśli to bank z żubrem czyli PKO SA to po podpisaniu umowy o korzystanie z konta internetowego powinni Ci wysłać kartę kodów poczta taką niebieską tekturkę z 40 kodami. Jeśli tego nie otrzymałaś to zadzwoń pod nr. 0-800-380-380. Ja próbuję znaleźć sposób na kolejną aktywację karty kodów przez internet :/.... co zresztą obiecują w umowie... ale bank chyba zapomniał umieścić na stronie takie informacje :/. Co za debilny bank... i cały ich system. POWODZENIA!!!

Gość cieply
ktos moze mi powiedziec jak aktywowac druga karte zdrapke z pko bp gdy piuerwsza sie skonczy, chodzi mi o o aktywacje drugiej zdrapki do przelewow, bede wdzieczny za pomoc

Gość gość
Tutaj sprawdzisz wszystkie opłaty za konta internetowe: konto-internetowe.dlamnie.com Ja założyłam sobie w Alior Sync, bo konto jest za 0 zł, bez warunków

Gość gość
Tak, inteligo jest bardzo przyjaze Możesz wybierać pomiedzy kartą kodów, a sms, a tokenem. Ja osobiście korzystam z karty kodow, która zamawiam w systemie ze swego konta i przysyłają pocztą /bezpłatnie/

Gość gość
Ktoś pytał o aktywowanie kolejnej karty kodów. Robisz to na swoim koncie w zakladce narzędzia autoryzacyjne, nastepnie aktywuj kartę kodów. Wpisujesz ostatni kod ze starej karty i pierwszy kod z nowej karty i to wszystko. Stara karta traci ważność, nowa jest aktywna.