Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciągle zmęczona

ciągle pracuje ... nie mam już siły

Polecane posty

Gość ciągle zmęczona

co robic? mam tyle zajęć... pracuje piszcząc artykuły do pewnego specjalistycznego portalu, gdzie bardzo dużo czasu zabiera mi zbieranie materiałów do kazdego pisama, a placa wiadomo ( szkole angielski sama, bo nie mam na kursy, codziennie staram sie 1-1,5 h siedziec nad nim studiuje przygotowuje się do pewnego egzaminu specjalistycznego, cały czas cos czytam praktycznie cale dnie i nocy slecze nad ksiazami i przed komputerem mam karnet na silownie ale czasu żadnego, nie wspominiając już że na życie prywatne to nie mam wogole czasu Jak sobie pomóć? Jak sobie radza inni w podobnych sytuacjach?Nie mam siły i jestem ciągle zmęczona

Gość ciągle zmęczona
nie mam pracy, bo po moim fachu trezba miec znajomości albo byc mega inteligentnym, więc musze dążyc do drugiego bo nie mam nikogo w rodzinie ktoby mi pomógł( znam mase podobnych do mnie ludzi, ale sie wyrabiają z terminami .Ja nie(

Gość wivvi
widocznie zle organizujesz swoj czas skoro inni sie wyrabiaja a ty nie

Gość ciągle zmęczona
to poradzcie jak to zmienic do tego juz doszlam, że zle czasem zarzadzam (

Gość ciągle zmęczona
konczę prawo, przygotowuje sie do aplikacji, szukam pracy, a narazie dorabiam pisząc komentarze do orzeczeń w ramach pewnego projektu, szkole angielski mam dosc precyzyjne plany co do mojej przyszlosci zawodowej, ale potrzebuje zrobic aplkacje( miec na jej oplacenie) a ponadto chce zrobić pewne studia podyplomowe( tez$) ale to najbliższych 2-3 latach. Ponadto wszystko robie dokladnie i to mnie częto gubi a inaczej nie umiem, wiec siedze i zarywam dnie i noce(