Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafe ankieta

Czy związałabyś sie z facetem który jest użytkownikiem kafeterii?

Polecane posty

Gość kafe ankieta

Gość teraz juz raczej nie
bo wiem jacy goscie tu siedzą :)

Gość la cubanita
to chyba zart!!!

Gość jggertyyy
A ja usiłuje "mojego" zmusić,żeby tu czasem wszedł i coś popisał, a on sie zapiera zadnimi łapami i nie chce. To niegłupi facet i dużo miałby do powiedzenia. No ale nie chce.... :)

czyli jak facet z kafe znajdzie dziewczynę to musi zacząć wchodzić tu po kryjomu i za każdym razem czyścić historię... paranoja :classic_cool: a wy potem myślicie, że on pewnie po randkach chodzi :P

Gość do jggertyyy
skoro niegłupi to nic dziwnego, że nie chce tu pisać - lepiej go nie zmuszaj. ;)

Gość jggertyyy
Tacoma - kope lat, małpiszonku! Ja jeszcze żyję i mam się nieźle, nawet z tym moim calkiem, calkiem. :) A ja bym chciała,żeby coś napisał. On ma sporą wiedzę, o pierdułkach też umie, człowiek wszechstronny, no ale dam sobie spokój, jak nie to nie.

cieszę się ,że Cię czytam j-yyy naprawdę faceci się tu przydawają -wrzucam nieraz zadanie z matmy od córy i raz dwa męski mózg pomoże ;-)

Gość jggertyyy
Mnie też kilku panów pomogło, a to coś specjalnego w googlach mi znależli, a to ktoś pliki mi podesłał na maila. Śrubki wprawdzie nie wkręcą, ale sama umiem. No i pogadać czasem można, poznać inny, męski punkt widzenia. Bywa nader często szokujący, ale c'est la vie. Tak się zastanawiałam, czy gdybym była wolna, zainteresowałabym się kimś z tego forum...Chyba nie. Natomiast sądzę,że na jakimś innym forum, np. tematycznym, to może i tak.

Gość w życiu
! :O

Gość jggertyyy
Piękna piosenka, dziękuję ze wzruszeniem. Siedzę na tej koszmarnej kafeterii 4 lata ( tak, wiem tragedia, na szczęście rzadko bywam) i pierwszy raz ktoś coś mi zadedykował i jeszcze linka mu się chciało wkleić. Jeszcze sie kiedyś obijemy o siebie, jak meteory. :)