Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żal.

Możecie się mi wyżalić.

Polecane posty

..i tak jestem najwiekszym żalem z żali nad żalami:classic_cool:

Gość ja mam problem
Zaczynam ladowac sie w zwiazek bez przyszlosci. Wlasciwie juz sie za bardzo zaangazowalam. :(

Ponawiacz,bardzo poważny problem :D zagadaj do niego pierwsza :P Kawo :D:D a pewnie,że mozesz :D:D:D ja mam problem,wylacznie od Ciebie zalezy co zrobisz bo Ty wiesz najlepiej,nie sugeruj sie opiniami innych,skoro jest to zwiazek bez przyszlosci to moze warto w pore z niego zrezygnowac? Ale skoro jest to silniejsze od Ciebie..to moze warto byc szczesliwa choc troche.. a nóż widelec bedzie przyszlosc:)

Kawo,to mój którys tam nick :P:P dzisiaj odzwierciedla mnie w zupełnośi:) Idealisto wie ni innego i nie pozostaje jak uda sie spac:D

Gość zjewam
Sracz mam zatkany czwartą dobę bo fachowców brak i czy to wypada, żeby znowu kupę w gazetę zapakować i ponownie wyrzucić pakunek za okno z 9 piętra ?

Gość ja mam problem
żal ---> dzieki, nie myslalam ze potraktujesz moj problem powaznie :*

zjewam hahahaha:D:D dobre dobre! uwazam ze musisz zajrzec na topic o "kupach" i tam opowiedziec swoje historyjki :D ja mam problem :) kawa,pokaz ząbki:D

żal płeć żeńska bliżej nieokreślona skonstruowana pod wpływem dzisiejszego dnia i zapowiada się dłuższe pobycie na korzyść ludzi wypowiadających się w tym topicu:) jako człowiek dobrego serduszka wezme wszystko na sebie:classic_cool: żal jest jeden niezmienny więc pewnie tak :)

uwazam,ze kawa rozpuszczalna nie pija rozpuszczalnej:classic_cool: dlatego ma taki nick:classic_cool: żal stary żal nowy

Hej hej 🖐️ z Twojej twórczości :D żal.pl zakladasz konto powiadasz:D

Mój stan duchowy nie pozostawia mi innego wyjścia. :o :D Po protu żal.. jak się sobie przyglądam.. :D

Myrevin a nie znasz powiedzenie,że zawsze jest jakies wyjscie? chociazby te awaryjne:classic_cool:

lepsze to niz nic :classic_cool: niebawem osiagnie popularnosc jak fotka.pl --> wasz-klasa.pl ---> zal.pl wszystko sprowadza sie do jednego:ożal

Kawo,ach pozno jest,wybacz🌼:P przynajmniej Ciebie :D szczeroscia?:P