Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejka 666

czy coś złego może stać się dziecku w brzuszku gdy czasem nosze na rękach roczne

Polecane posty

Gość kolejka 666

martwie sie troszke i mam takie troche banalne pytanie bo jestem w 7 miesiącu ciąży ale czasem na rekach nosze mojego rocznego synka i martwi mnie to ze to dzieciątko w brzuszku może się "zniekształcić " czy coś takiego ????

ja czasami nosiłam swoją 2 letnią córeczkę, ale na ogół starałam się jej nie nosić, mówiłam jej, że mam dzidziusia w brzuszku i nie mogę. myślę, że nic się nie stanie, więc spoko.

ja mojej juz nie nosze! Jakis czas temu wzielam ja w sklepie na rece i nagle brzuch jak kamien później skurcze... połknęłam no spe polezalam i przeszlo ale tak sie wystraszylam... Niby nic a jednak widocznie to malemu przeszkadza. Staram sie ograniczac podnoszenie malej do minimum. Caly czas ją prowadzam za rączke, nawet po schodach.

Gość zwariowac juz mozna
Tak,z pewnoscia sie znieksztalci! Ludzie,poczytajcie troche zanim zajdziecie w ciaze.Siedzisz na necie,wejdz na portal dot ciazy i dowiedz sie jak sie zarodek rozwija i jak i przez co jest chroniony.I to twoja druga ciaza????NIE WIERZEEEE!!!

znieksztalcic to raczej sie nie moze ale moze sie za wczesnie urodzic! Jak nic ci sie nie dzieje to OK ja juz nie ryzykuje bo mala swoje już wazy do tego ciągle sie rusza i wierci a po tym ostatnim przezyciu bylam taka przerazona że naprawde teraz sie nie odważe. Malej nic sie nie stanie jak na nózkach sobie pochodzi ( juz potrafi) a malemu moze takie noszenie zaszkodzic.

Gość zwariowac juz mozna
Zgadzam sie,ze nie wolno dzwigac bo mozna poronic.Ale przeciez nie-znieksztalcic na Boga :O