Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie jest...

ahh i po co mieć nadzieje?

Polecane posty

Gość zycie jest...

poznałam w styczniu fajnego chłopaka spotykaliśmy sie i on po miesiącu stwierdził że to nie to bo on sie jeszcze nie zakochał i wie że już sie nie zakocha,ja uważam że na wszystko trzeba zapracować że to nie jest takie proste i namówiłam go żebyśmy się dalej spotykali on wyjezdza w lipcu na 2 mc-e:( iii teraz myślałam że zaczyna mu bardziej zależeć,mówił że nigdy nie poznał jeszcze tak fajnej dziewczyny,że nie chce innej.no ale jak zaczeliśmy dziś gadać to mi powiedział że on nie chce poważnego związku bo on wie że się nie zakocha on to czuł,bo jak sie nie zakochał od razu(nigdy nie był zakochany muszę dodać)i że jak on wyjedzie to zostaniemy przyjaciółmi,popłakałam się bo chciałam z nim być,miałam nadzieję,i co teraz?pocieszy mnie choć ktoś może?bo mam takiego doła:( dawno nie plakałam.czy to nie jest tak że miłość przychodzi z czasem???

chłopak wie co gada- szkoda tracić czas z kims kto nie burzy krwi w zylach:P

Gość zycie jest...
o chemie... była była ale miłości nie,ma rację? wiesz po pewnym czasie emocje opadają sam wiesz...

Facet ma jajca, bo Ci powiedział prosto z mostu o co chodzi. A prawda jest taka (niestety dla niektórych), że nie ma i nigdy nie będzie związku (na dłużej niż na 1 noc :)) bez UCZUĆ I EMOCJI, czyli tego czegoś...

Tylko z drugiej strony po co deklarować się na związek, jeśli nie ma tego czegoś? Można spróbować poszukać, ale tak...z wolnej stopy :) To moje zdanie

Gość zycie jest...
ale jak to jest, że uwielbia mnie,spędzać ze mna czas a nie chce spróbować być bo on sie po miesiącu czy tam 3 nie zakochał,qurde ja tez nie jestem zakochana,tylko zależy mi na nim jak na osobie...taa właśnie o to chodzi że są emocje etc a nie ma miłości,on nie czuję ze ja jestem ta jedyną że to ze mną właśnie chce byc ja też nie czuję ale chce spróbować,skąd on wie co będzie???dawno powinnam sobie dać spokój tylko ja myśle że na miłość potrzeba czasu i pracy,a tuu widzę że nie.i co teraz już nic nie będzie......:/

Gość zycie jest...
a co to jest to coś?i już tego nie będzie taaa:/

Gość zycie jest...
już mierzyłam iq i wiem

Może mu coś tam nie pasuje u Ciebie i dlatego myśli, że nic z tego nie będzie. A jeśli umiałby to zaakceptować to wtedy bylibyście na dobrej drodze...

Gość zycie jest...
chyba chodzi o to że chce byc w wakacje wolny jak wyjedzie ale naprawdę czy to jest tego warte?ja nie rozumiem,bo jeśli się nie spróbuję to się nigdy wiedziec nie będzie:( i nie chce dlatego że uważa że się nie zakocha jak już się nie zakochał,że to będzie z przyzwyczajenia,i że go to zaczyna męczyć że coraz bardziej mu zależy i się uzależnia ode mnie cyt.jego słowa,dla mnie to jest głupie nie rozumiem tego... teraz poznałam chłopaka powiedziałam mu o tym,ciągle się o niego wypytuję a wcześniej sam mówił żebym znalazła,pyta się co robilśmy,dzwonił do mnie jak się z nim widziałam 5 razy ja nie odbierałam,ale oddzwoniłam bo myślałam że coś się stało,a on zaczął gadać jakieś głupoty że nie chce innej itd że chce się ze mną spotykać itd ale po co ja mam tego słuchać jak był pijany.nie rozumiem:( i smutno mi dziś:(