Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

Ile płacicie za info jak ktoś wskaże Wam drogę?

Polecane posty

ja ostatnio zapłaciłam we Wrocławiu Panu 10 zł za to że wskazał mi jak dojechać do centrum a on się dziwnie popatrzył, nimniej uważam że to i tak dużo, a jako miejscowy się nie wysilił bo i tak miałam ciężko trafić :(

Gość wezzzzzzzzz
nie chwal sie ze dyche dałas.......... ja nic nie daje mi tez nikt jeszcze nie dal kasy za pomoc zreszta nie wzielabym

nie dziwie sie ze sie na ciebie dziwnie popatrzyl..nie daje sie ludziom pieniedzy za takie cos tylko sie dziekuje :o

Gość wiii
Ja zawsze udzielam pomocy za darmo, i napewno nigdy bym nie wzięła za to pieniędzy.... Dziś pomagam ja, jutro pomagaja mi - proste :)

to że nie zapłaciłaś to nie ma się czym chwalić :( To nieładnie że ktoś pracuje dla Ciebie i się produkuje a Ty nawet mu 5 zł nie dasz :( ale te 10 zł starczyło czy lepiej dawać 20 zł, jak jestem na wschodzie Polski daje 2 zł i starcza ale na zachodzie jest inaczej.

Gość
ale się wygłupiłaś :o jest oficjalnie przyjęte że 50zł w mieście i 100 na drogę wylotową

Gość raNikA-20
a nie wystawił Ci rachunku fiskalnego? w takim razie był to oszust podatkowy, typowa kanalia która po prostu nie rozlicza się z państwem polskim z dochodów! ZAWSZE domagaj się rachunku za takie wpłaty!

możw Wy z Rumunii pochodzicie? ;) że nie stać was na zapłatę dla dobrego człowieka...

Gość 0 zł i ani grosza więcej

Gość to sie nazywa korupcja

cholewa, mi ostatnio fajna sztuka proponowala dyche za wskazanie drogi, ale nie wzialem bo z rozdziawioną japą zagapilem sie na jej odsloniety dekolt :O Taka strata :(

Gość GRATULUJE PROWOKACJI
:classic_cool:

Gość myślałam zes ty mądrzejsza
a ty po prostu DURNOWATA jesteś że hejjjjj :O