Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motorola

dlaczego faceci moga kochac swoje kobiety jednoczesnie je raniac?

Polecane posty

Gość motorola

czy to milosc mowi ze kocha a rani???co wy o tym myslicie?podobno ten gatunek tak potrafi!

Moja teoria jest prosta: jeżeli facet naprawdę cię kocha, to cię nie zrani. A jeżeli poczujesz się zraniona, to jest to twój wymysł, i tyle:)

Gość czasami tak bywa
jestem kobieta tez kocham i ranie tak juz mam

Gość motorola
tak ranisz i kochasz a cierpisz z tego ze ranisz???oni zadko cierpia choc nie znaczy ze ciebie to tlumaczy!

Gość fdsfds
niektórzy czasami nie potrafia okazac milosci tzn. uczucia w taki sposob jak bysmy tego chcialy.ja jestem w zwiaku w ktorym slowa kocham uslyszalam po kilku miesiacach a po roku dopiero zauwazylam ze pod zolwia skorupa znajduje sie rowniez serce...

Gość inka .......
może kochają ... ale siebie jednak bardziej ....

Gość motorola
a gdzie szacunek?wdziecznosc za uslugi?tak naprawde zona jest przedluzeniem mamusi i po kilku latach traktuja nas jak swoje matki a oni zachowuja si jaby niesworne dzieciaki ktoe potrzebuja wyjsc pobawic sie a zona jak matka wieke zniesie i wybaczy to tak troszkr zbaczajac z tematu

Gość motorola
chcialabym zyc w innych czasach np. w romantyzmie czy w baroku

Gość hhgfhgfh
to dlaczego mu na to pozwolilas?

Gość motorola
bo kochalam chcialam zeby i on mnie za dobroc kochal za to ze dla niego zrobie wszystko ale tak jest w wiekszosci malzenstw nieoszukujmy sie piszac to myslalam o wiekszosci kobiet!

Gość lalallalalalaa
bo kobiety się pozwalają ranić, a facet jest jak dziecko: sprawdza na ile może sobie pozwolić i gdzie leży granica

jeśli poczujesz sie zraniona - to nie jest twój wymysł. to czas byś zareagowała i powiedziała swojemu facetowi że jego zachowanie cię zranilo. wyznaczasz w ten sposób granicę. jeśli on mimo tago nadakl coę rani w ten sam sposób to zacznij się zastanawiać. bo to już jest jego celowe dzialanie i nie ma nic wspólnego z milością.miłość to uwaga na uczucia drugiej osoby na to co lubio i czego nie toleruje. a lekceważenie tego majhąc wiedze to nie milość.

Gość motorola
a gdy zwiazek czy malzenstwo za daleko zaszlo to nie jest takie proste powiedziec zostaw go!