Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PawełWaWa

Kocham przyjaciółkę...shit

Polecane posty

Gość PawełWaWa

Nie mam 18 lat. Znamy się od kilku. Jestem pewien swojego uczucia (którego nie chciałem i do którego nie dążyłem drogą -> najpierw się zaprzyjaźnić aby później przejść do sedna). Nie wiem co robić. Ona wie o moim uczuciu i nie może zrewanżować się tym samym. Zerwać kontakt (wyjaśniać, nie wyjaśniać)? Czy próbować sobie poradzić z tym (jak?) Proszę o pomoc

Gość drogi pawle
zawalcz o nia moze tylko zgrywa sie. kwiaty wyslij koneicznie i zobaczysz co na to powie, jesli na kwaity sie ucieszy i ladnie podziekuje mozesz dzialac dalej

Gość kootek
Dlaczego nie może zrewanżowć się tym samym? Ma już kogoś?

ja mam bardzo podobną sytuację. Lecz nieco inną.. Sex + przyjaźń.. ja zakochany ona nie.. i co teraz?

Ja miałam bardzo dobrego i wiernego przyjaciela przez 13lat, nigdy nawet nam nie przyszło na myśl by się w sobie zakochać niestety straciłam go i pozostały i po nim wspaniałe wspomnienia. Czasami tak bywa że się zakochujemy w swoim przyjacielu/przyjaciółce :)

profesorek - nie truj dupy - ruchaj i nie marudź... Ty nie masz przyjaciółki tylko laske do dymania a ten temat traktuje o czymś innym

Gość PawełWaWa
No dobra, ale co w takim razie mam zrobić. A kwiaty to przerabiałem w liceum

Gość PawełWaWa
Tobie wszystko przesłanie dymanie i nie pitol, i jedyne w czym się mogłeś zakochać to w jej tyłku.

kochasz ją bo sie głupio bujnąłeś w lasce do dymania... masz pecha, bo takie rzeczy nalezy rozgraniczyc... nic na to nie poradzisz, uczucia magicznie w niej nie rozbudzisz - ciesz sie, ze na razie masz wyłączność na posuwanie jej.. no chyba, że nie masz?

nie w tyłku, tylko tak zawsze bywa w układach czysto sexualnych... jednej stronie puszczaja emocje i sie zakochuje... przerabialem, nie chce wiecej, nie znosze ranić kobiet, ktore potem liczą na cos wiecej, czego nie mam zamiaru im dac

Paweł>>>może zamiast się dołować i martwić co masz zrobić??? Zaproś ją na kawę do kawiarni i na spokojnie porozmawiaj z nią...powiedz co do niej czujesz itp. zobaczysz jak ona zareaguje....i będziesz wiedział na czym stoisz....jak to się mówi "raz kozie śmierć" A może odwzajemni i będziecie razem...nie dowiesz się póki nie spróbujesz ;)

Profesorek, jakbyś pisał o mojej sytuacji;) Seks+przyjaźń, z tym, że to ja nic nie czuje a on podobno zakochany...

nie mam zamiaru, bo uczucia powstaja same.. nie da sie ich sztucznie wywołać... laska podoba mi sie, fajnie sie z niągada, wiec jak najbardziej odpowiada mi sex z nią, oraz to, ze czasem gdzies wyskoczymy razem, wyjedziemy... ale one zaczynaja liczyc na cos wiecej... dlatego nauczony doswiadczeniem, gdy tylko orientowalem sie, że to jednak nie jest ta kobieta, konczylem jak najszybciej taki układ

" pinkyyy i jak się z tym czujesz? z tym jego zakochaniem..." na początku jest miło, potem zaczyna wkurwiać... zwlaszcza zakochany facet, ktory robi maslane oczy, spelnia kazda zachcianke kobiety, staje sie w jej oczach żałosny i zaczyna ją drażnić

no i właśnie sie pytam.. DLACZEGO STWIERDZIŁEŚ ŻE TO NIE TA KOBIETA ?? Chyba że tobie tylko odpowiadają takie układy... Wiem że moja chce mieć, ale 30-sto latka , myśli życiowo

On jest bardzo skryty i nie wiem czy to było takie sobie wyznanie czy coś poważnego. Już do tego nie wracamy, bo i po co skoro ja nie chcę z nim być. Lubię go, ale nie wyobrażam sobie życia z kimś takim. Jakoś inaczej jest teraz między nami. Błędem była w ogóle decyzja o seksie:O A znamy się 15 lat. A jak jest u Ciebie? Twoja przyjaciółka wie?

Gość PawełWaWa
Ale można być zakochanym w kobiecie i nie robić maślanych oczu, nie poniżać się i nie robić z siebie ciapy

Komiczne----> Coś w tym jest, ale ja nigdy nic mu nie obiecywałam.

to co ma zrobić facet , zacząć być zimny, niech sama sobie chce.. kurwa jak to ugryźć >??

stwierdziłem, że to nie ta, bo po prostu nic poza pociągiem fizycznym i szczątkową sympatią do niej nie czułem... a ta Twoja to po prostu cwana sztuka...

" Ale można być zakochanym w kobiecie i nie robić maślanych oczu, nie poniżać się i nie robić z siebie ciapy" mozna, ale to nie zmienia faktu, ze facet zakochany bez wzajemnosci zazwyczaj zaczyna robić sie żenujący... zwlaszcza gdy mowimy o małolatach...

Gość PawełWaWa
Ja akurat staram się podchodzić do niej "na trzeźwo", dystansować się na chwilkę w konkretnej sytuacji, żeby pozostać właśnie sobą. Kosztuje to sporo wysiłku ale się udaje. Generalnie nie wiem co zrobić z tymi uczuciami i to jest mój problem. Na wzajemność nie mam co liczyć - ustalmy

Paweł>> wyznanie uczuć drugiej osobie nie jest żadnym poniżeniem się....jesteś tylko człowiekiem, który się zakochał...jeśli chcesz to bardzo prosze nie rób nic, lecz powiem ci szczerze będzie ci ciężko...

Przestan człowieku- wyznawanie uczuc kobiecie, ktora nic do Ciebie nie czuje, jest żenujące i tak wlasnie ona to odbierze... Co najwyzej bedzie zakłopotana... Cierp i szukaj innego obiektu