Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ENCULATOR

Pytanie do kobiet CO MYŚLICIE O ROGACZACH?

Polecane posty

Przeoczyłem wszystko, bo przyjąłem, że dane słowo przez najbliższą mi osobę (obietnica) zobowiązuje.

Dla mnie poczucie bezpieczeństwa to lojalność, ufność w to, że celowo i bez ostrzeżenia nie zostanie się skrzywdzonym, a nie mieszkanie, samochód, czy stan konta. Wszystko wskazuje na to, że mam jednak złe wyobrażenie o "kobiecym poczuciu bezpieczeństwa".

Gość NO I co dalej
Nie mój drogi,nie kobiecym ale w ogóle ludzkim poczuciu bezpieczenstwa.Ludzie sa różni i kazdy inaczej odbiera rzeczywistość.Wydaje misię,ze zawsze czegoś brakuje,ze to nie jest ta Druga Połowa,która pochodzi od Ciebie samego.Bo Druga Połowa czasami nie zostaje odnaleziona,albo własnie gdzies jest i czeka.Ona pochodzi od nas.Po smierci dusza sie dzieli ,potem wracaja obie na ziemie i mogą ale nie musza się znalezć.Mój zmarły ojciec powtarzał''NIE MA TEGO ZŁEGO''

Gość zapach pomarańczy...
ENCULATOR!!! Oszukała cię, poniżyła, zniszczyła wszystko, co było miedzy wami ważne. Nikt tak mocno nie jest stanie zranić, jak bliski czlowiek, bo od tych najblizszych oczekujemy milosci, a nie przykrości. Ona nie zdradziła cię z powodu twojego wyglądu czy wieku. Tylko ona zna odpowiedź na pytanie - dlaczego zdradziła? Nie ma statystyk, ile związków przeżywa zdradę, a ile rozpada się z jej powodu. Zakładając związek zakładamy rodzinę i najbardziej w nieudanym związku cierpią dzieci. I niech nikt tu nie pisze, że one nie cierpią z powodu zdrady i roztania!!!! Właśnie one cierpią najbardziej, dla nich to trauma na całe życie, one kochają oboje rodziców bezwarunkowo i są szczęśliwe jak mama z tatą się kochają. Po zdradzie partnera wygrani są ci co podjęli decyzje zgodną z własnym wnętrzem. Tylko ty możesz znaleźć odpowiedź na pytanie - jak masz dalej zyć? . Daj sobie tyle czasu, ile potrzebujesz, żeby na nowo poukładać swoje życie. Nie czyń niczego pochopnie i nie słuchaj niczyich rad. Czasem zdrada może wyjść związkowi na dobre. W pewnym momencie będziesz miał dość swoich dręczących myśli i poczujesz, że nie masz nic do stracenia. Ty ją jeszcze kochasz i tylko ten ból serca, zraniona duma i honor nie pozwala ci z tym zyć. Prwadziwa miłośc polega na wybaczaniu i życiu w prawdzie. Zyczę ci dużo czasu i spokoju na przemyślenia zgodne z własnym sumieniem:) Ten topik trochę ci pomoże, wystarczy poczytać forum:) www.wenusjanki.pl