Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żal mi siebie

zepsuła mi się psychika

Polecane posty

Gość aaassss
to po co piszesz, jak nei chcesz sluchac???

Gość morze wspomnień
oni tu traktują seks jak zabawę :(

Gość aaassss
hahahah, ales ty ..... byhahah, sama sobie tak milo odpisujesz??? buahaha

Gość dupa zbita pałka
no fakt seks nie jest zabawa tylko przykrym obowiazkiem :P

Gość Słuchaj mała...
stało się, nie cofniesz czasu. musisz sie z sobą uporać. zabezpieczyliscie sie jakos? jesli nie to zrób test albo idź natychmist do lekarza po pigułkę po (postinor) jesli nie jestes w ciazy to zapomnij o wszystkim. pogódź sie z tym i potraktuj to jako cenną lekcje. współczuje ci kac moralny musisz miec wielki:O ale pozbieraj sie i nie mów o tym nikomu. zadnej kolezance przyjaciółce, nikomu. im mniej o tym wie lepiej dla ciebie - nikt ci tego nigdy nie wypomni. A jakby ktos chciał (np ten chłopak ) cie obgadac to zaprzeczaj wszystkiemu. Nikt ci nic nie udowodni ze do seksu doszło:D pozdrawiam i 3maj sie cieplutko

Gość aaassss
jak czytam twoje wypociny - to mam

Gość ujfwuwcyfuhg
sluchaj mala dalas jej dobra rade jak zostac cichodajaka :P dawaj wszystkim i wszystkiego sie wypieraj cenne :P

Słuchaj mała... stało się, nie cofniesz czasu. musisz sie z sobą uporać. zabezpieczyliscie sie jakos? jesli nie to zrób test albo idź natychmist do lekarza po pigułkę po (postinor) jesli nie jestes w ciazy to zapomnij o wszystkim. pogódź sie z tym i potraktuj to jako cenną lekcje. współczuje ci kac moralny musisz miec wielki ale pozbieraj sie i nie mów o tym nikomu. zadnej kolezance przyjaciółce, nikomu. im mniej o tym wie lepiej dla ciebie - nikt ci tego nigdy nie wypomni. A jakby ktos chciał (np ten chłopak ) cie obgadac to zaprzeczaj wszystkiemu. Nikt ci nic nie udowodni ze do seksu doszło pozdrawiam i 3maj sie cieplutko Mówił, że się zabezpieczyliśmy, że nawet ja o to pytałam ;| nawet gdybym zaszła to już za późno, to było w piątek. terazi tak czuje się lepiej niż wtedy. nie muszą udawadniac, że doszło do seksu, wszyscy którzy tam byli, wiedzą o tym, raczej takie akcje na bibach nie dają się ukryc... mówiłam przyjaciółce, inaczej nie mogłam, musiałam jej to powiedziec, ona jest dla mnie jak siostra, musialam to powiedziec, sama bym sobie nie dała rady ;( z tego co mówią inni, to 'miałam szczęście' , 'dobrą stroną tego' (ja nie widzę tu dobrcyh stron) było to, że to akurat z nim, a nie z kimś innym, bo to porządny chłopak.. on też ma kaca moralnego, spotkałam się z nim nawet potem, ale za miło nie było, mialam za dużo agresji w sobie. chce się ze mną jeszcze spotkac i pogadac tak na spokojnie...

Gość morze wspomnieńń
aaassss po twoim nicku i twoich wypowiedziach widac że się puszczasz kurde znowu ktos mi ukradł nicka

Gość ales glupia
widze ze autorka ma naprawde problem z psycha sama sobie odpisuje :P

Gość hahahahahahahaaaaa
hahahahahaha

Gość ja ci powiem bo wiem
nie ty pierwsza i nie ostatnia pewnie..pelno takich szmacisk sie teraz plata....;))

Gość aaassss
nie no! po moim nicku widać, że sie puszczam??????? udowodnijjjjj

boże, nie macie co rozkminiac, tylko to czy sama sobie odpisuje, czy się podszywam czy nie ;/ dajcie sobie spokój, wiedziałam że to zly pomysł pisac tutaj ;| ale jestem ostro zdesperowana, pisze poważnie, nie mam humoru żeby się podszywac, i samej sobie odpisywac... ja jestem na to za młoda jeszcze ;(

Gość hahahahahahahaaaaa
hahahahahahaha

Gość hahahahahahahaaaaa
a na dawanie dupy to za mloda nie jestes :P

Gość aaassss
mnei ciebie już też żal

no ale coz my ci mamy odpisac ???co chcesz przeczytac ,ze super sie zachowalas i ,ze powinnas tak robic czesciej?? dalas dupy obcemu kolesiowi po pijaku..czy wg ciebie to fajnie?odpowiedz jest prosta..nie jest fajnie i na przyszlosc mysl co robisz albo zrezygnuj z alko skoro takie jazdy masz po %..nie bedziesz w tedy miewac morlaniakow na przyszly dzien..i zwyczajnie nie bedziesz sie zachowywac jak kurva ktora na imp[rezie kazdy miec moze... czasu juz nie cofniesz pogodz sie z tym faktem,ze opinie pewnie masz dziwki juz.....trza bylo nie pic,proste..;))

jak sie dzieciaki za alkohol biora a nie potrafia pic to takie jazdy sie dzieja..hehe zalosne;))

no ja wiem, że źle zrobiłam, wiem, że za dużo wypiłam, wiem co robic w przyszłości, i wcale nie oczekuje na posty, "ze dobrze zrobiłam" tylko trudno jest mi zapomniec, pogodzic się z tym, ze to się stało, że tak wcześnie i w taki jebany sposób ;( chciałabym powiedziec 'bylo, minęlo" i życ normalnie dalje, ale jest mi cięzko, gdyby się z tym faktem pogodziła, to bym nie pisała w ogóle.. ja nie mogę w to uwierzyc że tak się zachowałam, tak w ogóle nie rozsądnie ;/

Gość normalnyczylidlawieluinny
hahaha ale problem haha ciesz sie ze posmakowalas kutasa,teraz bedzie tylko lepiej beybe,na 2 kutasy,pozniej na 3 itd.lachociagu jaki chcesz to ci zasadze pytona w cipke.

Gość zbyniu kalisz
chcialem dodac ze jego marzenie jest calkiem realne , z takim lachociagiem jak ty zawsze wszystko szybko idzie :P

Gość normalnyczylidlawieluinny
Taaa oczywiscie jaka niedostepna teraz buuuuhahahah podjechal bym swoja vectra B przyciemnione szyby to odrazu bys nogi rozlozyla hehehe.To jak beybe?? lubisz zakonczenie na twarzy czy polykasz z jajami???