Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alamakota.

pech

Polecane posty

Gość alamakota.

Dziś mam pecha :(. Nie wiem co robić teraz. Robiłam dziś cały dzien lekcje na temat Dnia Matki. Wierszyki itp. (lekcja języka obcego). Pod koniec dnia (6 godzina lekcyjna) już mi się w głowie zaczęło kręcić od tych wierszyków i w 6 klasie (grupa dziewcząt) zaczęłam po wierszykach wyczytywać rózne informacje nt. Dnia Matki na świecie. Że w tym kraju tego dnia , a w tamtym kraju tamtego dnia itp. Ile jest bliźniaków itp. I nagle ni stąd ni z owąd znalazłam jakieś info, że najmłodsza matka na świecie miała...5 lat i 7 miesięcy. Czytam to jeszcze raz - 5 lat i 7 miesięcy. Wszystkie oczy na mnie - nie, to niemożliwe. To jest możliwe. Wszystko jest internecie. Urodziła się w Limie w roku 1933. I co teraz? Po co ja to przeczytałam? :(

Gość Wykładowca na UW
Błagam, niech mi ktos postawi klootza na klatę 😭 :(

Gość alamakota.
No nie. Jak grupa poszła zaczęłam myśleć. jest imię, nazwisko, przypadek medyczny znany na cały świat. Dziewczynka zaczęła miesiączkować w wieku 18 miesięcy. Jakieś zaburzenia. Przy okazji najprawdopodobniej padła ofiarą gwałtu ( też tak stwierdziłam - ofiara przestępstwa). To takie ucznnice z dobrych domów. Musiałam jakoś z twarzą wyjść z własnego zdumienia... czy mi się udało? Człowiek może mieć 100 lat i wyjść na debila/(lkę). :(

Gość alamakota.
Przy okazji nie rozumiem jak w wiadomościach dla szkoły (po co komu) taka informacja w wierszykach o tym jak dobra jest mama. Do głowy by mi nie przyszło, że coś takiego doczytam jeszcze. Akurat tego nie przeczytałam wcześniej, nie widziałam tego. Co za pech :( Ale przyznajcie, że to szokujące z drugiej strony. Następne dziecko urodziła 33 lata po pierwszym . To mówi samo za siebie. :(

Gość alamakota.
Napiszę wam jeszcze, że najdziwniejsze jest to, że jej dziecko już umarło (ze starości), a ona chyba żyje do dziś ( w 2002 roku jeszcze żyła). I pewnego dnia to dziecko jej dostało też szoku, że ta 5 lat starsza od niego to nie jest jego siostra. Ale teraz jak człowiek sobie przemyśli wszystko z punktu widzenia medycyny i w ogóle. To dziecko urodziło się zdrowe. Po prostu niemożliwe możnaby rzec. A jednak możliwe... Normalny 3 kg noworodowek. Po prostu niemożliwe, a jednak.. Pozdrawiam i radzę wszystkim super hiper dokładnie czytać wszystko co zamierzacie wykorzystywać w celach tzw. popularyzatorskich bo można samemu zawału dostać, a co dopiero młodzież nastoletnia. Choć bardzo starałam się nie wyjść na debilkę. Lecz czy mi się to dziś udało to czas pokaże. I życie.