Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghh

zaczelam czytac ksiazke dlaczego mezczyźni wola zozły

Polecane posty

Gość fghh

wczoraj znowu sie pokłocilamz facetem... tak mnie wkur... ze szok...

Gość fghh
no i zaczelam te ksiazke czytac. szkoda tylko ze nie siegnelam po nia wczesniej.moje zycie wygladaloby teraz zupelnie inaczej...

Gość fghh
a czemu od razu durnej. ksiazka odzwierciedla rzeczywistosc

Gość to się srodze zawiedziesz
bo męzczyźni też umieją czytać i jak zauważy że zaczynasz stosować ten debilizm, to żegnaj Genia...... a tak w ogóle to autorka książki niezłą kasę zgarnęła na idiotkach.......

szkoda mi kobiet które ni epotrafią rozmawiac ze swoimi facetami a potem oczekują niewiadomo czego:o teraz ksiazka naprawi jej zwiazek...:o

ta, przejrzalam skaizke ale zeby sie do niej stosowac trzeba byc idiota :P

Gość wiii
Czytałąm tą książkę bo poleciła mi ja koleżanka - uważam ze jest co najmniej debilna :o Jeśli juz musisz sie na czymś wzorowac to polecam "Mężczyźni są z Marsa a kobiety z Wenus", tam autor przynajmniej uważa że kluczem do udanego zwiazku jest ROZMOWA....

{ teraz ksiazka naprawi jej zwiazek... } Szczerze wątpię... życie to nie instrukcja obsługi pralki.

Gość ta ksiazka to nie instrukcja
obslugi ani nie 10 przykazan wedlug ktorych powinno sie zyc, ale fakt faktem, ze wiekszosc kobiet to generalnie naiwne idiotki i ksiazka pokazuje jak przestac nia byc, a przynajmniej sie ograniczyc :D

jak sie zastosuja do tej ksiazki to tez beda idiotkami- takich bzdur jak tam to sie nie naczytalam ejszcze :D

Gość ta ksiazka to nie instrukcja
No, nie bylaby tego taka pewna :) Ja zachowuje sie jak wiele przykladow z tej ksiazki i to nie dlatego, ze na niej sie wzoruje (bo zawsze taka bylam) , ale dlatego, ze mam we krwii bycie zolza :D :D I nigdy nie mialam problemow ani w zadnym zwiazku, ani w mazenstwie, nigdy w zyciu (przynajmnie do tej pory) nie plakalam przez facetaani nigdy (do tej pory) zaden facet mnie nie zostawil, mimo skonczonych juz dawno 30 lat. Moze to sie zmieni i moze moj maz bedzie pierwszym, ktory kiedys odejdzie...Nie wiem, zycie pokaze, ale jedno jest pewne: kobieta nie moze byc ulegla koza bez wlasnego zdania dajaca sie manipulowac factowi. I kropka. Ksiazka moze wydawac sie smieszna i dla idiotek, ale naprawde zawiera wiele cennych rad. Powaznie :)

--> ta ksiazka to nie instrukcja Też ją przeczytałem.. możecie też ewentualnie zrobić z siebie totalne idiotki.. :D

o tak to naprawdę debilne mieć własne zdanie, byc niezależną, mieć poczucie własnej wartości, nie żyć tylko drugą osobą, nie osaczać...

cóż a propos.. kobiety są z wenus a faceci z marsa.. to osobiście uważam, że to pozycja dla.. bardzo prostych i maluczkich.. a ta o której mówisz.. godna większej uwagi?

--> kolejna prowokacja To tylko motto przewodnie tej książki resztę pominę po prostu milczeniem.

ale ja nie powiedzialam ze to jest debilne- tylko nature trudno zmienic i smieszy mnie ze dziewczyny tzw szare myszki, ciche, spokojne, placzliwe, wrazliwe po przeczytaniu ksiazki nagle staja sie oswiecone. a ksiazke przeczytalam w wiekszsci z facetem i niezle sie ubawilismy :D

Gość dobre kolejna prowokacjo
:D:D:D

w sesie nie ze nagle, tylko sztucznie oswiecone, na sile :>

"szare myszki, ciche, spokojne, placzliwe, wrazliwe" - niektórzy faceci lubią takie kobiety, a inni to poprostu wykorzystają i zrobią z takich dziewczyn wraki

no wlasnie moze takie lubia a ta ksiazka chcialaby je zmienic, tylko po co? uwazam, ze lepiej byc soba i dosiwadczyc nawet zlych rzeczy w zyciu i poczekac na kogos kto cie doceni takim, jaki ejstes

a czy ja mówię, że ta ksiażka to jakaś magiczna rożdżka, która wszystko zmieni?? nie, poprostu uważam, że nia ma tam samego debilizmu, jak ktoś jest kompletną świruską i żyje tylko życiem swojego faceta to jak będzie miała następnego to i tak będzie postepować tak samo nie da się zmienić całkowicie swojej osobowości, no chyba że ktoś dostanie takiego kopa w doope, że ledwo się z tego podniesie... zreszta uważam, że nie wszystkie kobiety powinny byc typowymi "zołzami"

zaden facet z jakim gadalam nie chce miec zolzy :P owszem kazdy pwoiennien miec swoje zycie i osobowosc zamiast wieszac sie na parnetrze ale faceci ktorzy kochaja beda kochac tez i te mniej niezalezne kobiety :>

o! mozna sobie ta ksiazke przeczytac jako informacje o zdaniu na ten temat innych ludzi