Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhmmmmmmm.......

mąż idealny ??!!! coś dla pana psełdo D

Polecane posty

Gość hhhhhmmmmmmm.......

czy istnieją ideały mąż, żona idealna, może ktoś trafił na ideał bo ja nawet nie mogę trafić na idealnego chłopaka

Gość oj ojoj
a świnie latają chłop będzie ideałem jak go sobie wychowasz a jak nie to będziesz musiała latać koło niego do końca życia

Ideały nie istnieją, nie wiesz o tym? Miłość nie na tym polega, dziecinko. Szukaj sobie dalej tego "ideału" - póki co szykuje się kolejna kandydatka na starą, zgorzkniałą pannę. :P

Ideałów nie ma.....każdy człowiek ma zalety i wady...ważne żeby pokochac kogos pomimo tych wad ..ale to tylko moje zdanie ;)

Gość oj ojoj
ja też tak uważam ale dzisiaj ciężko znaleźć kogoś normalnego albo ja trafiam na takich co nie trzeba może się doczekam, każdy może być ideałem trzeba trafić na swego :D

..powodzenia :D "Aby znaleźć miłość, nie pukaj do każdych drzwi. Gdy przyjdzie twoja godzina, sama wejdzie do twego domu, w twe życie, do twego serca."

Gość dup dup
Dnia 27.05.2008 o 17:43, Gość oj ojoj napisał:

a świnie latają chłop będzie ideałem jak go sobie wychowasz a jak nie to będziesz musiała latać koło niego do końca życia

to tylko chłop mógł napisać. ... co ma przerzuca na kobietę swoją frustrację i agresję.  jesteś męskim zerem dla mnie(zawsze byłeś)🦂

Gość eda
Dnia 27.05.2008 o 17:44, Wredniak Paskudny napisał:

Ideały nie istnieją, nie wiesz o tym? Miłość nie na tym polega, dziecinko. Szukaj sobie dalej tego "ideału" - póki co szykuje się kolejna kandydatka na starą, zgorzkniałą pannę. 😛

🏔️