Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wiec

cos o brwiach

Polecane posty

Gość no wiec

no wiec wyrywam brwi i strasznie szybko mi odrastaja, wie ktos co zrobic zeby tak szybko nie odrastaly, codziennie musze je wyrywac:O a ile bierze kosmetyczka za rozjasnianie brwi?

Gość no wiec

Gość I love moschino
a co Ci da rozjasnianie,tylko osłabi brwi. nie wiem ile bierze kosmetyczka za rozjasnianie,ale możesz sobie przecierac wacikiem z wodą utleniona,zjaśnieją ci. tylko po co?

Gość no wiec
mam od malego blond wlosy a czarne brwi to wyglada sztucznie:O

nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie1!!!!!!!!!!!! nie!!!!!!!!! to wrazliwe miejsce i u mnie przecieranie woda utleniona sie zle skonczylo. obudzilam sie z brwiami na oczach ;/ napuchly jak balony. naprawdę odradzam :) tez mi szybko odrastaja... ale to tylko 5-10min przed lustrem dziennie. nawet co 2 dzien jak mi sie nie chce to poprostu zlewam na to ;D

Gość I love moschino
kosmetyczka raczej tez Ci rozjasniacza na brwi nie połozy. popróbuj kilka razy dziennie z ta wodą utlenioną na pewno pojasnieją,albo zadzwoń do kosmetyczki i zapytaj

Gość I love moschino
looooora bredzisz. przeciez kosmaetyczka henne rozrabia własnie z wodą utlenioną. poza tym pewnie tarłaś a nie PRZECIERAŁAS lub u Ciebie te miejsca są poprostu nadwrażliwe.

mozliwe:) ale sama sie zdziwilam.. jak w lustro rano spojrzalam