Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chciałam dobrze

Oszukałam chłopaka

Polecane posty

Gość Chciałam dobrze

kupiłam sobie sama kwiaty wracając z pracy- napisałam bilecić i przynoisłam do domu. chciałam wzbudzić zazdrość w chłopaku- powiedziałam że kurier mi je przyniósł do pracy.( wiem ze to żałosne:)). a co on na to?- obraził sie na mnie i stwierdził że go zdradza- a zapierałam się że nie wiem od kogo i bądz tu mądry

Gość ciezko powiedziec
czy jestes bardziej bezmyslna czy glupia :D

Gość Chciałam dobrze
dlaczego?

Gość Chciałam dobrze
dlaczego głupota?

Gość hehehe kurcze ale poco
chciala wzbudzic ta zazdrosc, bo jesli bedzie to hmm dobry powod czy cos w ten desen to wcale nie bedzie zalozne (chyba)

no i efekt osiągnęłaś zazdrość wzbudziłaś dość załosnym sposobem ale ci się udało możesz być z siebie dumna

:) Teraz w odwecie facet sam sobie zapełni notatnik numerami telefonów panienek i "niechcący" go zostawi w przedpokoju... A potem będzie się zapieral, że one nic nie znaczą :D:D:D:D:D Jak chcesz wzbudzić zazdrość (chociaż w jakim celu, to tylko ty wiesz) lepiej rzuć mu się na szuję na środku ulicy i całuj, całuj, całuj... a przechodzącym obok facetom będzie taka ślinka ciekła, że chłopak z zazdrości aż cię pokocha bardziej :) Pomysły się rodzą przypadkiem. Głupie pomysły z nudów. :D pzdr

Gość Pani Wazna
Kurcze zapewnij go ze to nic takiego, tylko glupie kwiatki a poza tym gdybys go miala zdradzac to bys tych kwiatow do domu nie przyniosla przeciez... tak bym powiedziala;-) bedzie dobrze, powodzenia

no ale że też się od razu tak musiał wkurzyć o te kwiaty??? No bez przesady :)

i w ten bardzo prosty sposób pozbyłaś się głupola. Głupol bo z tobą był........

Gość a ja rozumiem autorke
jesli chlopak nie mial moze dla niej czasu albo za bardzo sie przyzwyczail tak ze przestal dbac. Czasem trzeba siegac po takie srodki ktore dotra do faceta gdyby zaczela z nim rozmowe to pewnie skonczylo by sie na zapewnieniach o poprawie a to ze chlopak odebral to tak jak odebral to juz ona tego nie mogla przewidziec. wiekszosc facetow mysle ze by wlasnie byla po prostu zazdrosna i by ich to cos ruszylo i to wcale nie jest zly pomysl zeby pokazac facetowi ze inni faceci tez moga zabiegac o jego dziewczyne, wiec zeby nie spoczywal na laurach

może to tak trochę z innej beczki, ale zabawne jest to, że jedne same sobie kupują kwiaty i udają przed facetem, że je dostały, a inne ukrywają przed swoim mężczyną te, które naprawdę ktoś im podarował :)

pomysł średnio dobry, aczkolwiek kontrowersyjny, i mający w sobie coś niemiłego, " Oszukałam chłopaka" , rozpoczyna się od niewinnych drobiażków......

Gość dfgdfgv
oczywiscie ze nie mów prawdy, bo się ośmieszysz na maxa. Idź w zaparte, mów że np. nie wiesz od kogo dostalas, albo że ten od kogo dostalas wcale a wcale ci sie nie podoba.

powiedz mu, że jakbyś go zdradzała, to bys chyba jednak nie przyniosłą tych kwiatów do somu przecież;) przeczekaj, zachowaj spokój, nie tłumacz się, kokietuj - spoko będzie:)

Gość zxccxzzxccxz
no extra.... forum i masa cipek ktore by chcialy zeby je wychwalali, zabiegali o nie itp. itd. normalnie zalosne a numer z kwiatami to tlyko pokazuje jak zalosna jestes.. i lgupia bo jescze efekt bedzie odwrotny od zamierzonego

Gość tubernakulumatulum
a twoj chlopak jutro zostawi kolo lozka zurzytą prezerwatywe z zawartoscia... pewnie tez bedzie chcial dobrze.. ale jak ty to sobie odczytasz to twoja sprawa :-D

Gość zabawne
:D