Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakitaaaa

GRZYBICA POCHWY...BEZOBIAWOWO????

Polecane posty

Gość kakitaaaa

Czy mozliwa jest grzybica poczwy, ale zadnych obiawow, jest ich brak. ? lub jakie powinny towarzyszyc temu obiawy?

Gość nie no myślałam że nic mnie
juz na kafe nie zaskoczy a tu co mamy? grzybice bez objawów :D:D:D:D:D:D

Gość kakitaaaa
eeeeeeeeee, wiem że to głupie, ale dostałam recepte od swojego ginekologa, wlasciwie przyslał mi listem (jego asistens) że mam wykupic leki brac dopochwowo , zglupiałam :o nic mi nie dolega, i nie dolegało. mialam pobierany wymaz z pochwy i teraz nie wiem czy mam brac? a i recepta doszła 2 tygodnie powizycie.

Gość kakitaaaa
zreszta u męzczyzn ponocz jest bezobiawowa:)

Ja wielokrotnie miałam grzybicę i dobrze znam objawy ( swędzenie , pieczenie , serowate upławy)Jak bardzo byłam zdziwiona kiedy lekarz po badaniu gin. stwierdził że jest grzybica ( coś mówił o jakimś białym nalocie) Byłam wtedy w 8 miesiącu ciąży więc chyba nie przepisywałby mi niepotrzebnych leków.............. A objawów kompletnie żadnych nie miałam ( lekarz bardzo dobry)

Gość kakitaaaa
rita1 czyli mam stosować? nie wiem, 6 ide do niego na wizyte to zapytam jescze raz, wiem ze oni maja 4o pacjentek dziennie to mam schizy ze pomylili wyniki, jedynie co mam to własnie te biale upławy, ale ponocz kazda kobieta w ciazy je ma. nic mnie nie swedzi, nie pieczy itd , tym bardziej sa to antybiotytki, wrrrrrr;;;;;;

Gość ja też jestem w ciąży
i praktycznie nie mam żadnych objawów - żadnego swędzenia, nic, a jednak grzybica jest:O bo gin kazał mi brać tabletki na to:O dziwne to:O

Gość eeeeeeee
serio ja nie biore

Gość ciężarna internautka
cholera...a ja z grzybica walczę od początku ciąży a ona wciąż powraca!!!grrrrrrrr mam tego dość!

ja na poczatku ciazy tez mialam tzw grzybice bez objawoawa, nic mnie nie piekło, nie bolalo a lekarz stwierdzil ze jest i dostalam czopki. Ale faktycznie sluz mialam jakis taki zolty i to swiadczy o jakis bakteriach... Teraz jak znowu to zlapalam to juz mnie piekło i swedzialo :o