Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daws

płyn do irygacji pochwy?

Polecane posty

Gość daws

po co robi sie irygacje?czy w połogu mozna ja robic?czy nie? nic mi lekarz nie mowił, o irygacji..podobno niszczy to flore bakteryjna?

TANTUM ROSA STANY ZAPALNE NARZĄDU RODNEGO Stany zapalne narządu rodnego to na całym świecie jedna z częstszych przyczyn wizyt kobiet u lekarza ginekologa. Dolegliwości związane z obecnością stanu zapalnego mogą być uciążliwe. Często na pierwszy plan wysuwają się takie objawy jak: pieczenie, świąd, upławy, czy bolesność.Kobiety często mówią, że obecność stanu zapalnego okolic intymnych i narządu rodnego "...jest pogorszeniem ich jakości życia...", co oznacza zmniejszoną zdolność zarówno do pracy, jak i do wypoczynku. Nie leczony stan zapalny prowadzić może do różnych powikłań, dlatego wszystkie obawy związane ze stanem zdrowia kobiety powinny być wyjaśnione podczas wizyty w gabinecie lekarskim.Dolegliwości nie tylko okolic intymnych pojawiają się najczęściej w najmniej odpowiednim dla każdej z nas momencie. Pieczenie, ból, upławy, wystąpić mogą podczas: wakacji, wyjazdu służbowego, czy w dni wolne od pracy. Co zatem zrobić, gdy intensywność objawów jest duża, samopoczucie złe, a wizyta u ginekologa dopiero za kilka dni? Jak sobie pomóc...? Odpowiedź na to pytanie jest bardzo prosta, zastosuj... TANTUM ROSA !!!* DLACZEGO ZASTOSOWAC WŁAŚNIE TANTUM ROSA? TANTUM ROSA stosować można w leczeniu różnych stanów zapalnych narządu rodnego. Lek bezpośrednio po zastosowaniu zmniejsza dolegliwości takie jak: ból czy pieczenie, warunkując szybki powrót dobrego samopoczucia. Dzięki swojej skuteczności, bardzo dobrej tolerancji oraz bezpieczeństwu stosowania lek codziennie pomaga kobietom na całym świecie. Od 1997 r. lek TANTUM ROSA dostępny jest również w Polsce i można go nabyć w każdej aptece bez recepty. *Pamiętaj mimo to wizyta u Twojego ginekologa jest niezbędna

Gość daws
no dobra ale co to jest ta irygacje?wpuszczanie do pochwy płynu? bo ja kupuje tantum rosa i sie nim podmywam tylko, a nie wsikuje nic do srodka

Gość daws
poza tym spadaj robisz tylko reklame, ja nie mam stanu zapalnego zadnego, tylko niedawno urodziłam dzidzie!

to dokup irygator kosztuje ok 10 zł i zrób irygację. to jest taka bytelka w wyglądzie przypomina sprężynę. roznabia sie w niej saszetkę, nakłada sie na nią odpowiednią końcówkę, wkłada sie nią do pochwy i wpuszcza płyn...

WSKAZANIA DO STOSOWANIA LEKU Wskazania do stosowania TANTUM ROSA: zapalenia sromu i pochwy, zapalenia szyjki macicy różnego pochodzenia, również po chemio i radioterapii, profilaktyka przed i po operacyjna w ginekologii, higiena osobista w okresie połogu. nie robię zadnej reklamy prostaku. chciałas sie dowiedziec to napisałam, tłuku bez szkoły!!!

Gość bdsm33
to po co ci irygacja? porod to nie powod do irygacji :P iry

Gość daws
spadaj campoini AFLOVAG JEST I TAK LEPSZY

naucz sie czytać prostaczko... chciałas zeby wytłumaszyć na czym polega irygacja podałam ci na przykładzie tantum rosa... :o rozumiem ze masz 17 lat bardzo kochasz swoje dziecko i przyszłego męza:o

Gość rymyss
bdsm33 a Ty naucz sie czytac...nie pisałam, ze bede stostowac irygacje,ale zapytałam grzecznie, czy mozna w połogu stosowac irygacje.. campini ale widac ze reklamujesz tantum rose

o kurde to musze wystąpic do producenta o chonorarium... podałam ci przykład na tantum bo jego urzywałai i innego nie znałam tumanie:o szkoda mi tego twojego dziecka ze ma tak nieroformowalną matke:o

drogi panie producencie płynu do irygacji TANTUM ROSA. bardzo proszę o przelanie mojego chonorarium za reklamę na kafeterii. jedna z czytelniczek zarzuciła mi ze reklamuje pana produkt wiec należy mi se wynagrodzenie. pozdrawiam *campini*

Gość daws
campini ja jestem głuipia matka tak?oki ale takie byki jak to robisz chonorarium sie pisze przez samo h!!!mądralo cytuje Twoj tekst z ktorego smiałam sie z moimi znajomymi do rozpuku\ "podałam ci przykład na tantum bo jego urzywałai i innego nie znałam tumanie" buahahah ale nas rozbawiłas, jak mozna pisac TUMANIE DO KOGOS..samemu pisząc słowo używać, tak banalnie proste przez rz!!!buauaahha zajmij sie swoja ortografiam,i kto tu jest tumanem? ten sie smieje l, kto sie smieje ostatni buahahah

Gość gość
myjta się dziewuchy!!!