Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 my艣l膮ca o

lipokontur

Polecane posty

Go艣膰 pytanie do dziewczyn...
czy toras wie gdzie w okolicach bydgoszczy robi谩 ten zabieg

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dziunia1
w okolicach Bydgoszczy mozna ten zabieg zrobi膰 cyba w Ciechocinku i sprawd藕 te偶 Pomorskie Centrum medycyny Estetycznej czy jako艣 tak moglam pomyli膰 nazw臋 ale na pewno w Toruniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OasisNell
Ja robi艂am Lipo Kontour NNM w zesz艂ym roku ma 艣l膮sku przed swoim weselem, do dzisiaj mam efekty tego zabiegu, jestem bardzo zadowolona, 偶e moje biodra nie powr贸ci艂y do poprzednich rozmiar贸w. Straci艂am 5 cm, bez tak naprawd臋 wielkich wyrzecze艅, co nie oznacza 偶e mo偶na si臋 objada膰, nie rusza膰 i tylko chodzi膰 na zabiegi. Polecam wszystkim ze 艣l膮ska Studio Q10 z piekar, tam gdzie maja te偶 t膮 fajn膮 mezoterapi臋 na cellulit, bo maj膮 bardzo rozs膮dne podej艣cie do klienta tzn. nie namawiaj膮 na si艂臋 i nie obiecuja cud贸w, a to bynajmnniej dla mnie bardzo wa偶ne, bo objecha艂am mn贸stwo gabinet贸w w katowicach i chorzowie i czu艂am si臋 tam wkr臋cana w 1000 zabieg贸w.Zabieg jest bezbolesny, no i ca艂a seria trwa par臋 tygodni wi臋c nie jest to zabieg typu: cud z dnia na dzie艅, a efekt ten sam co przy liposukcji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MatyldaTkocz
Jestem zainteresowana tym zabiegiem i te偶 chcia艂abym znale偶膰 gabinet gdzie艣 w okolicach Gliwic. Do Oasis Nell apisz prosz臋 jak wygl膮da teraz twoja sk贸ra? Czy robia艣 jeszcze jakie艣 dodatkowe zabiegi? Np masa偶e?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Verbatimm
Efekt LipoKontouru jest du偶o lepszy ni偶 lipolizy ig艂owej, bez por贸wnania! Jestem przedstawicielem medycznym, na co dzie艅 mam styczno艣c z lekarzami, przedyskutowa艂am wiele za i przeciw, o nie wiedzia艂am na co si臋 zdecydowa膰. Wybra艂am LipoKontour, ale poniewa偶 trzeba by艂o d艂ugo czeka膰 na termin w akcie desperacji posz艂am na seri臋 lipolizy ig艂owej i po 6 zabiegach mia艂am ubytek ledwo 2 cm, tak wi臋c zarzuci艂am temat i po 2 miesi膮cach posz艂am na LipoKontour, jestem po 7 zabiegu i mam 4 cm mniej w pasie, a co najwa偶niejsze sk贸ra po zabiegu nie jest obola艂a i opuchnieta jak przy ig艂owej. Pe艂en komfort i efekty rzeczywi艣cie s膮 takie jak m贸wia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noooooooooooo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mikspla
Na efekt lipolizy ig艂owej trzeba zaczeka膰 nawet kilka miesi臋cy, kiedy zacz臋艂a艣 robic lipokontur, pewnie dopiero w贸wczas pokaza艂 si臋 efekt ig艂owej. Znam wiele os贸b kt贸re robi艂y lipokontur i stwierdzi艂y ze to strata pieni臋dzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PiksaP
Dziewczyny LipoKontour jest na prawd臋 rewelacyjnym zabiegiem, t艂uszczyk topi sie w oczach! Robi艂am w zesz艂ym roku i polecam wszystkim, kt贸rzy chc膮 uzyska膰 trwa艂y efekt, u mnie nic nie powr贸ci艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kseni
dziewczyny czy kt贸ra艣 z was robi艂a lipokontur na kostki n贸g mam grube kostki i nie wiem jak je chocia偶 troch臋 wyszczuplic. dajcie zna膰 dzi臋kuj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PiksaP
No pwenie 偶e ci pomo偶e, idz i si臋 nie zastanawiaj i nie s艂uchaj g艂upot , bo wypr贸bowa艂am nie jedno i lipokontour okaza艂 si臋 by膰 najlepszy z zabieg贸w medycyny estetycznej jakie robi艂am, bo musisz wiedzie膰 , 偶e to nie jest kosmetyczna sprawa, to jest bardzo zaawansowany technologicznie zabieg, nie jakies tam cud smarowid艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ula ulenka
czy s膮 jakie艣 dziewczyny, kt贸re robi艂y tym cuuudem schabiki ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Moja macocha robi艂a
brzuch i boki i te偶 bardzo wida膰 r贸偶nice, w ko艅cu wygl膮da jak cz艂owiek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziunia1
czy po tym zabiegu jest spadek wagi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pytanie LK
ile trzeba wzi膮艣膰 zabieg贸w na np boczki, czy ok 5 starczy? nie mam du偶o t艂uszczu na boczkach, ale ze spodni wystaje, prosz臋 o odp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malago123
Hymmmmmm, nie wiem czemu mam wra偶enie, 偶e kilka wypowiedzi na tym forum to by艂y kryptoreklamy. Mimo wszystko chc臋 od艣wie偶y膰 w膮tek. Mo偶e odezwie si臋 forumowiczka, kt贸ra robi艂a lipokontur i co艣 opowie o efektach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Eugenia76
Ja robi艂am Lipokontour na brzuch i boczki i jestem bardzo zadowolona , uby艂o mi 5 cm, bezbole艣nie i szybko. Nie ma nic lepszego, pr贸bowa艂am wiele drogich zabieg贸w, ale traci艂am ledwo 2 cm.

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 ja te偶 chc臋 si臋 zdecydowa膰 na Lipo Kontur tylko nie wiem co b臋dzie wtedy z moja skor膮.6 miesi臋cy temu rodzi艂am i w brzuchu zosta艂o mi 85 cm a w tali 70 Te moje boczki nie daj膮 偶y膰 i ta skora rozci膮gni臋ta.I w艂a艣ni chcia艂am si臋 zapyta膰 czy to nie pogorszy mojej sk贸ry,oczywi艣cie chc臋 j膮 podda膰 jakim艣 zabiegom ale to musia艂abym zrobi膰 chyba po lipo kontur.Gdzie taki zabieg mo偶na zrobi膰 w Krk??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kati111
Witam, czy ktos robil w Szczecinia zabieg Lipo Kontur, jesli tak , to prosze podac gdzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malago123
Ok. Jestem po trzecim zabiegu lipokontur, w najbli偶szy pi膮tek b臋d臋 mia艂a kolejny, docelowo - dziesi膮膰. Musz臋 uczciwie powiedzie膰, 偶e mimo tego, 偶e du偶o naczyta艂am si臋 na temat zabiegu - mia艂am mieszane uczucia. No bo mo偶na chodzi膰, owszem, tylko czy wyb贸r jest s艂uszny. Mo偶liwe, 偶e cz臋艣膰 wypowiedzi na r贸偶nych topikach to autentyczne opinie a nie marketing szemrany, ale czy to b臋dzie dobre DLA MNIE? Nie bez znaczenia by艂a r贸wnie偶 kwestia kasy. 2 tys. to niema艂a kwota. Pomy艣la艂am "raz kozie 艣mier膰" i podj臋艂am m臋sk膮 decyzj臋. Po trzecim zabiegu jest na pewno lepiej ni偶 by艂o na starcie. Widz臋 to w lustrze i czuj臋 troch臋 w kieckach. Nie mierzy艂am si臋, chc臋 to zrobi膰 po zako艅czeniu serii. Po prostu - jestem zadowolona, a mam nadziej臋, 偶e b臋dzie jeszcze lepiej!

Udost臋pnij ten post

malago ciesz臋 si臋 ja po zrobieniu rozst臋p贸w te偶 chc臋 podda膰 si臋 zabiegowi lipo kontur .Pisz dalej o swoich wra偶eniach:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malago123
Ok, na pewno napisz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OneNote
Jestem w trakcie, a dok艂adnie po 6 zabiegach i m贸j brzuch zmniejszy艂 si臋 o 4 cm, jestem zadowolona z efekt贸w! Zreszt膮 ju偶 po pierwszym zabiegu brzuch by艂 jakby lu偶niejszy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malago123
A ja jestem po czwartym. Brzuch chyba troch臋 lepiej wygl膮da, ale trudno m贸wi膰 o spektakularnych efektach. Nie mierzy艂am si臋, zrobi臋 to p贸藕niej, by膰 mo偶e dopiero po zako艅czeniu serii. Pytania do OneNote Czy kosmetyczka przed zabiegiem robi ci piling brzucha, czy ty sama wcze艣niej starasz si臋 go robi膰 w domu? Z jak膮 cz臋stotliwo艣ci膮 powtarzasz zabiegi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malago123
I jeszcze: Jakie nat臋偶enie impus贸w wytrzymujesz? Ja max 60.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malago123
Na pocz膮tku lutego obieca艂am, 偶e napisz臋 o swoich wra偶eniach po zako艅czeniu serii zabieg贸w lipokontur. No wi臋c jest... tak sobie... Seria 10 zabieg贸w lipokontur zosta艂a po艣wi臋cona brzuszkowi, ze szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem dolnej jego partii, tzw. oponki w okolicach p臋pka. Pomiary w tej okolicy po ostatnim zabiegu wykaza艂y... zero zmian w centymetrach. Uby艂o mi za to 3 cm w talii, ale mo偶e to by膰 spowodowane zrzuceniem wagi o 4 kg raczej na skutek zmiany sposobu od偶ywiania ni偶 zabieg贸w. Musz臋 jednak uczciwie powiedzie膰, 偶e sk贸ra na brzuchu du偶o lepiej wygl膮da - jest napi臋ta i uj臋drniona. Prawdopodobnie, gdybym mia艂a zaawansowany cellulit, to moje zadowolenie by艂oby du偶o wi臋ksze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 El偶bieta lat 44
zabieg mia艂am w czerwcu 2008 roku.... efekt by艂 rewelacyjny.....w talii straci艂am 8 cm...... poniewa偶 jestem z"z tych 偶artych" :) zim膮 przyty艂am 5 kg..... na pocz膮tku maja podda艂am si臋 lipolizie iniekcyjnej..... Bo偶e co ja prze偶y艂am!!!!!!!!!!!!!!! 36 wstrzykni臋膰 w brzuch....9 ampu艂ek z czego ka偶da 4 wstrzykni臋cia...........dzisiaj jestem 3 tygodnie po zabiegu..... i jestem zachwycona efektem.... sk贸ra zrobi艂a mi si臋 j臋drna jak u nastolatki... 5 czerwca id臋 na dr贸gi zabieg.....ale ze znieczuleniem!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kornati
Do El偶biety 44 Elu, z Twojej wypowiedzi wynika, 偶e robi艂a艣 zar贸wno lipo kontour jak i lipoliz臋 ig艂ow膮... Kt贸ry z tych zabieg贸w jest wg Ciebie lepszy? Czytam te wszystkie wypowiedzi i mam potworne watpliwo艣ci, poniewa偶 ju偶 kilkakrotnie poddawalam si臋 r贸偶nym zabiegom - LPG, Ultracontour itp i totalnie bez 偶adnych efekt贸w... JEstem sk艂onna uzna膰, 偶e jedynie bardzo inwazyjne zabiegi s膮 w stanie mi pom贸c... Za艂amanie... Poza tym z ka偶dym nowym sezonem powstaj膮 jakie艣 nowe niesamowito艣ci - teraz np EXILIS - wi臋c jestem totalnie zamotana... Jesli mo偶esz to napisz jakie jest Twoje zdanie na temat tych zabieg贸w. Czy kto艣 mia艂 podobny problem jak ja, bardzo prosz臋 o swoje opinie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mama36
Robi艂am, mialam 10 zabieg贸w. Nie warto. Lepiej wydac pieni膮dze na wczasy odchudzaj膮ce. Niedawno w Dzien Dobry TVN dziennikarka podda艂a sie serii 10 zabieg贸w i mia艂a ubytek 1 cm. zapewne nie od tego. Poza tym Panie przy pierwszej wizycie mierzy艂y mnie centymetrem tak lu藕no, a potem na ko艅cu cia艣niej i pr贸bowaly mi wm贸wic, 偶e s膮 efekty. Naprawd臋 nie warto. Lepszy b臋dzie masa偶 odchudzaj膮cy lub limfatyczny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kornati
Do Mama36 No w艂asnie... ja robi艂am kiedy艣 10 zabieg贸w LPG Enermologie i nic... Powiedzieli mi w innym miejscu, 偶e 10 to za ma艂o! 20 trzeba wzi膮膰... wzi臋艂am, a jak偶e... Do tego bra艂am jeszcze jaki艣 dziwny zabieg kt贸rego nazwy nie pami臋tam (taki masa偶 du偶膮 nasadk膮 z bolcami) i te偶 nic... Ostatnio zdecydowa艂am si臋 na klasyczny masa偶 (70 PLN za ponad godzin臋 "tortur" ca艂ego cia艂a) i po ok 6 takich seansach ca艂o wygl膮da lepiej ni偶 po 20 LPG. To chyba zalezy od wla艣ciwo艣ci organizmu, nie wierz臋, 偶e te wszystkie pozytywne opinie to reklama...

Udost臋pnij ten post