Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemniczy facet

Nie podobaja mi się kobiety z małym biustem

Polecane posty

w kwestii piersi damskich: mam satysfakcję że jeszcze za czasów studenckich udało nam się ( mi i koleżance) wmówić jednemu takiemu idiocie, kótry wychwalał duży biust, że małe piersi są znacznie bardziej wrażliwe na dotyk, ogólnie \" więcej czują\", dlatego kobieta z małymi piersiami będzie miała intensywniejsze z nim przeżycia. ha!:):) Nie wiem czy uwierzył, ale na to wygladało. dobrze mu tak. Jeden pan z kolei skarżył się że gdy całował piersi ukochanej , czuł dyskomfort gdyż były większe od jego głowy, co jakoś go peszyło. Mam przyjaciela kótry twierdzi że idealna pierś to taka która mieści się w dłoni. I takiego, który twierdzi, że pierś idealna mieści się w ustach. No i w końcu takiego który na każdą fizyczną dolegliwość doradza okłady z młodych piersi. ten sam kolega zresztą w przypływie irytacji, gdy chce mu się klnąć wykrzykuje : chuj, dupa, cycki! :) i w sumie ode mnie to chyba tyle w temacie. Pozdr. dla szanownego grona.

czyli jednym slowem wnioskuję retro , że też masz małe cycki:)

ike twoje wnioski juz od jakiegoś czasu sa dla mnie niezrozumiałe. Nie wiem skąd ten wytrzasnęłaś. :) Ale czy mam małe, czy duże, -czy dla ciebie osobiście ma to jakieś znaczenie?:)

retro kochana to i tak masz lepiej niz ja- dla mnie twoje wnioski- szczególnie dotyczące facetów nigdy nie były zrozumiała a co do twoich piersi- tu się mylisz- oczywiście , że ma duże znaczenie to jakie piersi i atuty ma moja potencjalna konkurencja ;)

Poszłam do lustra. Oczywiście celem obejrzenia rzeczonych cycków. I zastanawiam sie teraz intensywnie jakiej wielkości sa:O

oczywiście , że ma duże znaczenie to jakie piersi i atuty ma moja potencjalna konkurencja Ike a o kogo my POTENCJALNIE konkurujemy? nefa sprawdź czy się mieszczą w dłoni jak tak, to są idealne.

sprostowanie: JEDNA ma się mieścic w JEDNE dłoni,a nie DWIE w jednej... rzecz jasna.

myslę że chodzi o męską dłoń retro- potęcjalnie konkurujemy jako kobiety poprostu- nie liczy się obiekt tylko sam fakt. wszystkie kobiety skrycie między soba konkurują

nefa pamiętaj szukaj faceta z dużymi dłońmi- juz pal licho wiek..... :D

Nie mieszczą się. Sa wieksze o cholera.... zrób coś z tym! :D Ike wybacz. żaden facio nie jest wart tego bym o niego stawała w szranki, i się biła o niego z jakąs inną przedstawicielką mojej płci. Nie, nie, i jeszcze raz nie. Ani potencjalnie, ani realnie, ani wirtualnie, ani nijak! Blech! co to w ogóle za pomysł!:)

to nic zawsze możesz dopisać sobie teorię , ze im dłuższy palec środkowy tym dłuższy.........

retro- a czy ja gdziekolwiek napisałam, że chodzi o faceta ??? :D

ojej, ike:) a o CO chodzi..? o jakąś inną RZECZ..? a to sorry, nieporozumienie.:)

Ciekawe co mam zrobić? Obciąć??? Nefa, tfu, wypluj te słowa, i to natychmiast! żartuję. Nic nie rób. niech sobie dyndają:)

nefry ja ci radę już dałam:) retro ludzie wogole między soba kokuruja, kobiety w sposób szczególny i nie ważne czy chodzi o lepszą kieckę, stanowisko, bardziej udane zakupy ale rozumiem retro owe nieporozumienie- wszak glodnemu chleb na myśli- tak to mowia ?:)

wszak glodnemu chleb na myśli- chleb dziś kiepskiej jakości. albo glina. albo dmuchany jakiś. albo z zakalcem. albo z chemicznymi dodatkami... coraz rzadziej o nim myślę....:) coraz mniej serio traktuję. nie samym chlebem przecie człowiek żyje....:)

z godu ludzie potrafia zjeśc ludzkie ciało- pamiętaj o tym - i nie wybrzydzaj ;)

moja jedna też się nie mieści w dłoni, dość duuzo się nie mieści hurra!!! :-D p.s. nie pytać o rozmiar mooich dłoni ;-)

moja sie mieści :O :(

moja jedna też się nie mieści w dłoni Pola, no co ty??? a druga????

Retro :-D żadna! :classic_cool: a ostatnio schidłam jakieś dwa kilosy, więc jednym słowem duma ;-) p.s. dłonie mam bardzo w porządku :-)

ja to bym poprosiła komicznego żeby nam pomierzył... pewnie ma naturalny miernik w dłoniach...:):)

hehehe to zależy gdzie wytycze granice kończenia sie piersi;) zreszta ja mam piekielnie długie palce:P

retro co ci szkodzi:) popros- mysle, że z czystej sympati przynajmniej u ciebie się tego podejmie:) mi jak na erotomana gawędziarza przystało nie wypada wychodzić poza granice pogawedek

przepraszam, ale za żadne slarby świata nie powierzyłabym moich piersi komicznemu.