Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemniczy facet

Nie podobaja mi się kobiety z małym biustem

Polecane posty

ach dajmy spokój bo panowie nawet nas czytając dostaną traumy;)

heee:) nefry widuję na macieżyńskim:) prawda nefry jak wspaniale czasem mamusie potrafią sobie dowalac ??:D

macierzyńskim ike macierzyńskim

Kyyrene Za CIERPLIWOŚĆ. Wiesz o kogo mi chodzi:P Ike... ja juz nie właże. Bo jad skapujacy ze stron mi biurko przepalił. Zreszta na śluby i wesela tez nie właże.. bo głupota i wredność mnie zabiła. Amen.

\"uwierz ludzie na kafe mogą tak dopie**olić twoim dzieciom że ci szczęka opadnie\" Ike - Ty mi uwierz, że ja moglbym to zrobić, bo wyobraźnie abstrakcyjną z jej przechyłem na extrema oburzająco-zniesmaczające mam przeogromnie rozwiniętą i tylko ze wzgledu na szacunek dla reszty czytających nie zrobiłem tego... Zwłaszcza widząc po kilku wypowiedziach, na co retro silnie reaguje, moge być dla niej naprawde, bezwzględnie i niewyobrażalnie dla wiekszosci ludzi, okrutny... To co napisalem, to nawet nie była próbka mozliwosci... Retro - nie odpowiedzialas mi na zadne z pytań, a wstawilas tylko swoją kolejną rozprawke o niższości faceta... Nie chcesz odpowiedzieć, to powiedz to, ale nie udawaj ze to robisz... Wypowiadasz sie z lubością o zawężeniu męskiego postrzegania i o rzeczach dla nas nieosiągalnych, ktore tylko kobiety rozumieją... wykazując sie jednoczesnie tak ogromnym niezrozumieniem mężczyzn, że zarzuty ktore mi stawiasz, strasznie bledną bo nawet zakładajac, iż faktycznie jestem ślepy na kobiece emocje, Ty na męskie jestes slepa, głucha i na dodatek węch straciłaś.... Jesli zdecydujesz sie jednak na cokolwiek odpowiedziec, wysilając swój umysl do tego stopnia, by nie produkował kolejnych manifestów a skupił sie na logice i odrobinie refleksji, to wytłumacz mi, jak powstało to uczucie, które Tobą kieruje... Ty nie nienawidzisz mężczyzn... Nienawisc to chęć jakiegos dzialania, chęć zniszczenia nienawidzonego obiektu... Nienawiść powoduje, że jeden wojownikwystępuje przeciwko całej armii, nie licząc sie z tym ze zginie, bo on tylko chce zabrać ze sobą jak najwiecej znienawidzonych przeciwników.... Ale u Ciebie nie ma tych odczuc, lub są tylko szczątkowe... Ty niewyobrażalnie, bezgranicznie i wprost fanatycznie nami gardzisz... To jest pogarda którą okazywali śreniowieczni rycerze zacięznemu chłopstwu - woląc ginąć pod gradem ich srzał, niż walczyć z kimś tak plebejskim jak oni... To doprawdy zadziwiające...

Zabawne, realni znajomi też mnie podziwiają za cierpliwość :D:D:D Ja to nazywam oślim uporem :D:D

Ps ja w zadnym wypadku nie poszedlbym na jakis rodzinny poród... Uwazam, ze sa pewne intymne czynnosci, ktorych nie musze znac i oglądac...

komiczne, to jeszcze wypowiedz się hipotetycznie lub z wlasnych doswiadczeń, na temat Twojego podejścia do biustu kobiety karmiącej :D:D

Kyyrene, no ten teges chciałam być dobrze wychowana:D:D Komiczne, tu akurat popieram. Żadnej obecności ojca na porodzie!

komiczne ale ja ci wierze- tylko tak samo umiałbys dopierdolić jej ty jak i szanowna matrona z 4 dzieci

ike, Nefry ma rację :D:D:D Kobiety potrafią być bardziej okrutne, a może to okrucieństwo jest inne? Bo facet, jak chce dowalić (werbalnie, żeby nie było nieporozumień), to obuchem przez łeb, a kobieta bedzie wciskać pod paznokcie rozżarzone szpilki :o

no wiesz nefry ze względu na moją sympatię do komicznego- nie chciłam stawiać wyżej jadu płynącego z matrony nad jego zdolności :) a co do pogardy- komiczne pogarda dla mężczyzn to nic- wyobrżasz sobie jak podświadomie retro gardzi sobą za to że jest kobietą w obleśnie sexualnej sferze?? przecież kobiet to nie tylko wyższość duchowa to też ciało i popęd

ike - w mozliwosci matron nie wątpie :) wiem, ze bywaja bardzo zdolne :) kyyrenko - moge sie wypowiedziec tylko teoretycznie... obecnosc mleka w piersiach nie wplywa na mnie w zaden sposob - ani poztywny ani negatywny... ale retro pisala juz kiedys o wielu facetach, ktorzy płaczą po wytrysku - to pewnie ci sami, ktorzy brzydzą sie kobiecych piersi po porodzie :)

ja się ostatnio popłakalam ze szczęścia (że nie dotyczyło to seksu, to inna sprawa), więc czemu mężczyzna nie mógłby tego zrobić?

moze i matrony potrafią byc okrutne, ale tak jak pisalem, ja mam skojarzenia bardzo makabryczne :P zreszta nie wazne... Jak retro nienawidzi siebie? Nie wiem - nie mnie to oceniac... Wiem tylko, ze tak bardzo brzydzi się mężczyzn, że nauczyla sie osiągać orgazm wywołany całowaniem palców, byle tylko nie musiec znosic w sobie czegos tak ohydnego jak penis.. nabrzmialy penis...

Gość a co bys zrobił
Komiku gdybys zdobył zdjęcia Retro? Jak byś się na niej zemścił?

komiczne, przestan w mojej wygłodniałej obecności pisać o nabrzmiałych penisach Mi sie dwa razy w życiu przydarzył orgazm bez dotykania poniżej pasa, rzecz jest możliwa, nawet przyjemna, ale to jednak nie to :) Metody tradycyjne są lepsze :D:D:D

mi niestety orgazm odgórnopasowy się jeszcze nie przydarzył.....ale wszystko przede mną.wszystko przede mną...... komiczne wątpisz w naszą wyobraxnię ??? i zdolności makabrycznych projekcji?? nie wątp;)

mi - a mnie nie dziwi że ma córkę- kobieta skrzywdzona przez faceta to jedno- kobieta z dzieckiem skrzywdzona przez fceta to o wiele gorszy przypadek

Kyyrenko - musze wierzyc na slowo, bo nie wiem czy to takie same odczucie... ja niestety nie mam takich doswiadczen... A ten wpis pomaranczki na poprzedniej stronie to jakas propozycja? Za ile sprzedasz foty Retrówki? :P Umieszcze je na portalach z anonsami erotycznymi i podpisem "Biorczyni nabrzmiałych penisów" :P:P A serio - nic bym nie zrobił z jej fotkami. Zaspokoiłoby to moja ciekawosc (co w translacji z polskiego na retrowski brzmi "zaspokoiloby ciekawosc mojego penisa" (sory Madmoiselle de Kyrene ;) ) i na tym by sie skonczylo... Ewentualnie napisalbym, że jest atrakcyjna, jesli by taka była (czyli atrakcyjna dla mojego penisa) Zemścić? Za co? Nie mszcze sie na nikim a juz na pewno nie w tym przypadku... Skąd w ogole takie pomysły? Chyba niektorzy naprawde traktuja to miejsce zbyt powaznie...

mi mała...no tak, Ty wierzysz w ludzi jeszcze bardziej niż ja :) (to nie ironia, tylko uśmiech w Twoim kierunku)

off topic od off topicu:D ihaaaaaaa dzieci u dziadka- jestem szczesliwa :D

Skończcie o tych penisacha [gwałtowne wymachiwanie mieczem] Komiczne z Ciebie to zrobili kafeteryjnegopotwora. Niemniej twierdze, że pomimo bujnej wyobraźni ni dowalisz tak jak baba. Baba wie co jest słabym punktem drugiej baby i bezlitośtośnie to wykorzysta. Facet moze siepomylić albo jednak coś go powstrzyma. Kobieta nie ma takiego hamulca. Nie każda, fakt. Off topikowo zaraz zamordujęswoją kocicę 😠

nefry może to miała na mysli retro mówiąc o naszej wyższości duchowej:D off topikowo- oddaj koty do dziadka

przypomniało mi się...swego czasu moja mama w kolejce w banku przy okazji jakiejś wycieczki usłyszała zza siebie "signorina, signorina...", obejrzała sie, a facet "o, sorry, signora". :D:D:D Na szczęscie była mało wrażliwa, więc tylko się spłakała ze śmiechu :D