Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemniczy facet

Nie podobaja mi się kobiety z małym biustem

Polecane posty

Komiczne, bo Ty wchodzisz na jej topik i nie czytasz całości. ja podczytuję jak Ciebie nie ma na necie:P Ja tam nie wiem..mnie żaden były nie namawia;D:D Którys powiedział że jestem jak modliszka:P:P:P To sie nie dziwię:D:D A poważnie to ja zrywam kontakt na maksa:O

komiczne a ile miejsc na dysku się zwolni:) oki:) żartuje idę oddawać się wspaniałym obowiązkom matczynym;)

Ja tez zrywam kontakt, ale chyba sie zbyt kulturalnie rozstaje...

Gość do mi malej
do innej pomarańczy :-D :-D

nefry;) jak modliszka powiadasz?? to się nie dziwię że kontakt zerwany na maxa- trudno się sexić z denatem........

Gość do mi malej
ile razy dzisiaj zapytalas komicznego, czy chce zobaczyc twoja piekbosc? ma ci pto powiedziedz 20 razy?

tak komiczne- bo jak banie nie "przywalisz" czasem to nie zrozumie ;) a że potem buczy że ją facet skrzywdzil- mniejsza to krzywda niż pozwolić jej na złudzenia

Ike..no wiesz... nekrofilia ma swoje uroki.............................':D:D Komiczne ale ja bywam drastyczna..łącznie z ze zmiana telefonu, nr gg...

no ja telefonu nie zmieniam... bo swojego czasu musialbym go co 2-3 miesiace wymieniac :P ale wszelkich kontaktow sie wystrzegam, na ile tylko sie da

:D:D:D:D:D Jak sobie policzyłam.. to mam chyba ... hmmm z 12 numer:P. Gorzej jak miałam słuzbowy:O. Ale zawsze istnieje czarna lista :classic_cool: I znowu zmieniam nr... :Pale tym razem przechodze na abonament z karty:D Urwanie i blokada kontaktu to najlepsza rzecz..obojetne kto i dlaczego zerwał.

Jestem przyzwyczajony do tego numeru - mam go chyba 7 lat :) mase ludzi go zna... a co robisz jak wpadniesz na byłego gdzies na miescie?

o mamo- no prosze jak się ładnie przechwalają :D

nfry- co do nekrofili to rozumiem że urok jest taki że dent jest zawsze sztywny?? ;)

no tak i nie trzeba bać się męskiej dominacji

To nie denat cały ma być sztywny Ikuś Komiczne... ja mam takie jakieś szczęście ze nie spotykam. No i profilaktycznie miewam facetów z innych miast:classic_cool:

bosz ja mam lepiej:O niechcacy kolo jednego zamieszkałam i oczywiście idąc udawałam że jest powietrzem ale jak sie krrrrrrrna on do tego przyzwyczail i też zaczął tak samo- to zagrała we mnie urażona kobiecość nefry z tego co pamietam w serialu gram twoją córkę?? więc to przyganę ci wybaczam

Gość ike Ty jesteś tą rudą z
fotosika?:O

a co koniecznie chcesz mnie pokrytykować??

Gość to było pytanie.

Gość czyli dodając je
wszem i wobec bylas wręcz przekonana,ze krytyka się ukażę racja.

nie poprostu znam charakterek takich szuj jak ty ;)

Gość powinnas nadrabiać
"charakterem",a robisz wrecz przeciwnie.

wybacz ale takie coś pomarańczowe które sobą reprezentujesz nie będzie mi dawało życiowych rad chociaż wierze, że masz dobre intencje...................:D

Gość pewnie że dobre
nie jestem przesiąknięta złośliwością i sarkazmem. Równie dobrze Ty jesteś takim czymś,z tym,że czarnym. Czy to zmienia postać rzeczy? Jeśli myślisz ze 'sobą' reprezentujesz cokolwiek i internetowe inne czarne niki Ciebie za to 'szanują' to gratuluje dorosłej kobiecie życia :o

wypocilaś ten post?? gratuluję:) a teraz ty mi odpowiedz na pytanie - bo fascynuje mnie życie istot z pseudointeligencja- czy jak poruszasz glową to coś ci dzwoni?? czy nawet to nie??? i jeszcze jedno- osmielę się:) jak to jest że zawsze na wiosne wylegacie się jak żuczki gnojarki? w rewanżu odpowiem ci na twoje wypociny- nie chodzi o kolor nicku- a o co pewnie bys się domyśliła gdybyś miała czym mysleć pozdrawiam cię serdecznie:)

ps. ja też nie jestem przesiaknięta złośliwościa i sarkazmem:)

Gość ciekawe ciekawe
czy Komik umówiłby sie z retro, czy go takie kobiety kręcą i co by z tego wyszło !!!