Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemniczy facet

Nie podobaja mi się kobiety z małym biustem

Polecane posty

Gość i mnie tez tez
tez to ciekawi przyznaje

nie bądźcie takie niecierpliwe:) dopiero zakończył się sezon pierwszy serialu na słynnym pociągu- w tej chwili trwa sezon 2- to czy retro i komik beda mieli się ku sobie będzie dopiero w sezonie 17- ale zdradzę wam tajemnicę że dzieci z tego nie będzie;)

Gość ja sobie mysle tak
ze retro nie umawia sie z takimi palantami, bo sama chyba pisala ze lubi facetów inteligentnych, błyskotliwych i takich o silnej osobowosci i charakterze

poprawka- retro nie lubi żadnych facetów:)

Gość ja sobie mysle tak
ja mysle ze lubi, tylko trafia na takich pseudomężczyzn jak komiczny, ktorzy nie dorastają jej do pięt

Gość ja sobie mysle tak
inteligentne piekne kobiety mają ogromny problem, by znaleźć kogos na swoim poziomie i są narażone na takich beznadziejnych i przegranych mezczyzn jak komiczny

rozumiem że komiczne jest przegrany bo; lata za nim stado bab, z tego co mówi jest ustawiony finansowo i ma zajebistą kobiete- no to rzeczywiście w ten sposób jest przegrany- i pewnie niejeden facet też chciałby być tak przegrany jak komiczne;)

Gość ja sobie mysle tak
to pewnie wszystko jest nieprawdą bo takim ludziom jakon nie mozna ufac - to zły i zakompleksiony człowiek widac bylo jak rozmawial z retro i jak go bolało ze takie kobiety są poza jego zasięgiem nie umie zainteresowac kobiety to ją niszczy

retro doskonale niszczy się sama żadna pomoc nie jest w tym jej potrzebna: dobranoc

Gość a to dobre było
" ja sobie mysle tak inteligentne piekne kobiety mają ogromny problem, by znaleźć kogos na swoim poziomie i są narażone na takich beznadziejnych i przegranych mezczyzn jak komiczny" teraz juz wiemy czemu za zadne skarby ike nie moze tego pojac :D:D:D:D:D:D:D

Gość a to dobre było
"rozumiem że komiczne jest przegrany bo; lata za nim stado bab, z tego co mówi jest ustawiony finansowo i ma zaj**istą kobiete- no to rzeczywiście w ten sposób jest przegrany- i pewnie niejeden facet też chciałby być tak przegrany jak komiczne " exactly krowa ktora duzo muczy mało mleka daje,komiczny musi podnosic swoje ego opowiastkami ukrytych w najgłebszych pragnieniach

Gość hehe teraz wszytko jasne
" 21:33 ike alocha widzisz hmmmmmmmm w zasadzie to długa historia cierpiałam na nerwicę lękową mniej wiecej od 4 klasy podstawówki- lekarz twierdzi że to swoisty objaw tego , że w rodzinie był problem z alkocholem a poza tym zawsze jako druga czułam sie odrzucona. pamiętam że dośc krótko brałam jakieś leki- ale niestety nie pamiętam jakie- ale jak sobie w rozpaczy łyknęłam całą garść to mama i lekarz z tego typu rzeczy zrezygnowali " jasne? :) znasz ike przyczyne

Gość skąd się tylu życzliwych na
tym świecie bierze? Chyba się nie rodzą jak wszyscy?

Gość oko za oko
a co ludzie maja lizac dupe jak sie nie zgadzaja z kims/czyms? bez przesady niech pierwszy rzuci kamieniem ten co nie zgrzeszyl

Gość Matka Boska
Uwaga! Rzucam!!!!!!!!! Wtrącam się w obronie słabych i poniżanych. ike jest słaba i poniżona wcześniejszymi rewelacjami Ręce precz! Od tej Wspaniałej Matki-Polki ike - całe Niebo cię kocha i modli sie za Ciebie "zdrowaś ike łaski pełna mąż z tobą błogosławionaś ty między matkami i błogosławiony owoc żywota twego zuzka" Teraz idź i proś o wybaczenie Mojego Syna. Twoje "rady" doprowadzą w końcu do tragedii i piekło się o Ciebie upomni.

Oooo ileż tu miłych osob, na dodatek wizjonerów... I jakie fajne przypowieści znają: "exactly krowa ktora duzo muczy mało mleka daje,komiczny musi podnosic swoje ego opowiastkami ukrytych w najgłebszych pragnieniach" ale to jest o krowie, czyli o kobiecie - znacie jakies przypowiesci o bykach? a skoro tak juz nawiązujecie - to najwiecej muczy tutaj retro :D i płec do przyslowia pasuje :P Po prostu idealnie.... Oczywiscie nie ma to jak dowalić ike za udzial w forum macierzynskim - pewnie to jakies stare zatargi z tamtego forum, vendetta prowadzona przez inną mamusie za brak konsensusu w temacie kaszek bananowych... Życzliwosc kobitek "dyskutujących" na tematy dziecięce jest juz legendarna :P A poza tym - czy ja bym sie umowil z retro? :D:D A to dobre pytanie.... Chyba raczej pomaranczki powinny pytac, czy retro by sie umowila ze mną :D:D Wlasnie retro - czy, czysto hipotetycznie, po odrzuceniu tych swoich kuriozalnych nieco domniemywan o tym, jak to bym Cie pobił itp... umowilabys sie ze mną? :D:D:P

Wlasnie retro - czy, czysto hipotetycznie, po odrzuceniu tych swoich kuriozalnych nieco domniemywan o tym, jak to bym Cie pobił itp... umowilabys sie ze mną? czysto hipotetycznie, mówisz.....:) czysto hipotetycznie w zasadzie - czemu nie. w praktyce zapewne wyglądało by to gorzej.:) 🌻 teraz twoja kolej, Komiku: czy ty umówiłbys się ze mną?

..choć zadaję to pytanie tylko po to by podtrzymać show:) dla pomarańczowej publiczności. ja osobiście znam odpowiedź.

ike - całe Niebo cię kocha i modli sie za Ciebie dziękuję :) 🌻 wzruszyłam się więcej napiszę jak z tego wzruszenie porządnie się posmarkam

Wtrącam się w obronie słabych i poniżanych. ike jest słaba i poniżona wcześniejszymi rewelacjami hmmmm to , że ike cierpiała na nerwicę lękową to taka rewelacja?? :D oj nie wiedziałam:) to chyba któraś z pomarańczowych idiotek brukowców nie czyta- tam to są dopiero rewelacje ale doceniam trud sobie zadany przez wpisanie ike w "szukaj" rozczaruje cię tym ćwierćinteligencjo że prawdziwe sensacje były kasowane przez miłosciwie nam panującą modesse:)- to co piszę o sobie sama jest niczym w porównaniu z tym co o mnie wiedzą pomarańczowi paparatzi komiczne;) mylisz się nie poszlo o kaszkę bannową- tylko o spór ile razy dziecku powinno się odbić po posiłku:)

o, merde...podoczytywałam sobie i chyba mialam rację mówiąc kiedyś, że znam osobę z podobnym do retro podejściem do ludzi, z tym, że ta moja znajoma to takie miała do ludzkości hurtem, bez podziału na płeć. I żeby było zabawnie, kobieta obiektywnie niezbyt atrakcyjna (czego wcale retro nie imputuję, nie wiem, jak wygląda), zawsze miała szalone powodzenie. Może mężczyzn kręci ta konieczność ciągłego \"spinania się\"?

Może Cie zdziwie, a może nie... Ale umówiłbym sie (oczywiscie gdybym był wolny).. I mysle, że o ile jestes w stanie zdjąć okulary własnych uprzedzen i spojrzeć na świat nieco obiektywniej, nie interpretując np. przepuszczania kobiety jako pierwszej w drzwiach jako chęć upodlenia jej, jak to juz tutaj wielokrotnie potrafiłaś robić, to moglabys sie strasznie zaskoczyć, gdyż raczej oczekiwałabyś czegos zupełnie innego niż dostałabyś w rzeczywistości... Nikt z ludzi znających mnie w realu, nawet w najwiekszej nadinterpretacji nie wpadłby na te Twoje urocze zestawianie mnie z nabrzmiałymi penisami, macho pragnącymi bić kobiete lub też w inny sposob ją stłamsić, lub tez z jakimkolwiek agresywnym zachowaniem... Szczerze mówiąc bardzo ciekawe dla mnie jest to, na ile potrafisz zrewidować swoją, wcześniej przyjętą opinie i wyrobione zdanie... Bo niestety po wypowiedziach tutaj, mozna przypuszczac, ze nie potrafisz tego zrobic w najmniejszym stopniu... Ale to tak, hipotetycznie... :)

Gość uf uf uf.
i wychodzi na to, ze oboje by sie umowili ze sobą :)

nie ma o czym mówić Komik jest zajęty, a ja też mam się z kim spotykać chociaz chwilowo mam dość. i to też jest powód

Gość inka ....
Każdy ma jakieś upodobania ... masz prawo .... Ale ciekawa jestem, czy faktycznie tylko o ten biust chodzi ... Ciekawa jestem, czy jakbyś musiał wybierać pomiędzy biuściastą o nieciekawej twarzy i figurze, czy też pięknej z małym biustem, to którą byś wybrał? jestem bardzo ciekawa ... owszem mam raczej niewielki biust ... a powodzenie ... przesadne ... bywa męczące .... moje koleżanki biuściiaste nie mają nawet częściowo takiego.... A ciągle się słyszy o tym biuście ... biust i biust .. ale ja tam tego w życiu za bardzo nie widzę .... Powiem więcej ... Wysoka, szczupła kobieta bardzo rzadko ma taki duży biust ... pomijam sztuczne .... Szybciej się starzeje taki biust ... dodaje lat, trudniej się ubrać modnie ... Wielkie biusty najczęściej towarzyszą babkom przy kości ... i starym babom ... Zatem jak to jest?

Gość inka ....
nikt nie odpowie? Z moich obserwacji jednak wynika, że całość się liczy ... ale w kolejności: twarz, figura .. a potem dopiero "części składowe" :P

ja patrze na buźke... musi być ładna... reszta wystarczy ze jest w miare prawidłowa... Ps retro - cały czas nie moge uwierzyć, ze bierzesz na serio wszystko co tu czasem pisuje...

"chociaz chwilowo mam dość. i to też jest powód" ale ze mną bys nie miała dość? :)