Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

w jakim wieku najlepiej zacząć dziecko uczyć brzydko mówić?

Polecane posty

chodzi mi o takie słowa jak: kurwa, ciul, chuj, pierdolić wiele mówi się o uczeniu dzieci już w młodym wieku o seksie a nic o tej sferze życia jak przeklinanie szewskie, z którym dzieciak spotka się wcześniej czy później w autobusie albo u lekarza. Pytam więc jak w temacie.

Gość mamuśka hahaha
tak jak w sprawach seksu, jak najwcześniej :D ja tak robię i moje dziecko w wieku lat 3 umie już powiedzieć chooj, ciul

Gość mamuśka hahaha
z pełną świadomością znaczenia tych słów :D

Córka znajomych - ku uciesze zebranych gości - wypaliła do kuzyna \"spiejdajaj chuju!\". I nastała konsternacja, gdyż w domu nie przeklina nikt. Gdy zapytano małej, gdzie się tego nauczyła, to odpowiedziała, że mama jak prowadzi samochód to tak mówi :classic_cool:

Gość oranzadka
jestem cipom i jest dobrze

Gość do Zosia Samosia
bujną masz wyobraxnię. 2 latek niewiele jeszcze mówi, a na pewno nie tak jak napisałaś

rob w domu imprezy takie z tanim winkiem a szybko sie nauczy a bawil sie bedzie kreglami ustawial je , że to niby flaszki na stole . w grupie sie dzieciaki podziela na dwa obozy: imprezowiczów i wezwana milicje. a najlepiej idż do chlopakow na ul. Stalowa w Warszawie tam oni Cie poinstruuja.

Gość mamuśka hahaha
metoda najprostsza z najprostszych, każe co chwilę powtarzać wybrane słowa. I wierzę Zosi Samosi bo moje dziecko w wieku 2,5 roku też powiedziało do wujka Ty chooju :D

Gość malwinka_16
ja swoja 6 letnia siostre ucze roznych ciekawych zwrotow i jak siedzi na podworku przed blokiem i ja zaczepi jakas starsza osoba to mowi "chuj ci w dupe" a jak sie jej pytaja kto cie tego nauczyl to kaze mowic ze tata

Gość Rollka_26
Ja właśnie jestem na tym etapie. Berbeć ma 7 lat. Opanował już: chuj, pizda, dupa i jebać. Teraz uczę go gówna, srania i pierdolenia. Potem będą kutas, ruchanie i psiakość. Ale wiesz jak te dzieciaki teraz... nacuczyć je czegokolwiek to teraz męka... już parę razy dostał ode mnie karę za to, że leniwie podchodził do tych spraw. Ale wczoraj jak go obudziłam w nocy na "nocne manewry" ;-) to od razu wyrecytował: "gówno, chuj, pizda!" :-D no więc jakieś postępy są

Gość kawiarka.
na pewno jak najwcześniej, bo potem u lekarza ktos mu brzydko powie i nie bedzie wiedziało, co odpowiedzieć - bo u lekarza to tylko takich zwrotów sie uzywa

Gość zxcvbnasdf
do Zosia Samosia bujną masz wyobraxnię. 2 latek niewiele jeszcze mówi, a na pewno nie tak jak napisałaś. niejeden nie mówi wcale, a inny wszystko. Zwłaszcza takie słowa sa szczególnie szybko przyswajalne. a topik tak denny, ze szkoda gadac. Autorko jesteś po prostu głupia

Gość zxcvbnasdf
jajca? jajca to ja codziennie wylizuję mojemu wąsatemu sąsiadowi spod szóstki

Gość do Engel
:D

Gość wkurzona ona
a cóż to za bzdurny pomysł, nudzisz się czy jak? :P

Gość Fuuuj
najważniejsza jest częstotliwość powtarzania, naukę można zacząć od pierwszego roku życia :classic_cool:

Gość od samego poczatku zeby sie
molglo osluchac, mow do corki od urodzenia "ty mala pizdeczko", a do synka "ty maly chujku jeden".