Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam za chude nogiiii

CZY TE NOGI WAM SIE PODOBAJĄ????ALE TAK SZCZERZE...

Polecane posty

coś jest z tymi łydkami w stosunku do ud.. może tak stanęła - lewa bardziej okrągła się wydaje (większa) jednak, więc moze to tylko to zdjęcie ogólnie nogi szczupłe, na pewno nie chude a jesli ktoś uważa za zgrabne nogi które w udach się stykają na całej długości (no wiecie o co chodzi:P ) to gratuluję.. proste kołeczki a nie nogi mamy wówczas

co to znaczy uda palakowate zmanierowana?:)

o profesorko mam takie same "obwody" uda jak ty, łączę się z tobą w bólu :( :D

samanto laska ma jednąłydke grubszą :lewą ale ja mam podobnie jedna grubszą tylkoze prawa ..czemu mam jedną łydke grubszą ..z czego to wynika?

Gość zmanierowana krytykantka
aha, dodam, ze nie zamierzam z nikim polemizowac bo kazdy ma swoje zdanie, ale na Twoim miejscu sluchalabym mojego. jesli chodzi o naprawde chude i krzywe nogi to sa bardzo urokliwe i namawiam was profesorko do sukienek :) oczywiscie kazdy zobaczy ze sa krzyw ale czyz Sarah Jessica Parker nie ma bezlitosnie krzywych? a zrobily kariere

Gość SAMANTHO MALO WIESZ
samantho otóż TYŁEK TA PANI MA ŚWIETNY. OKRĄGŁY I NAPIĘTY ORAZ PRZEZGRABNY I JĘDRNY. A NA TYLKACH TO SIE ZNAM TROCHE .

Gość SAMANTHO MALO WIESZ
NATOMIAST IDEALNE UDA POWINNY ŁĄCZYC SIE U SAMEJ GÓRY A TE SIE NIE ŁĄCZĄ I TO JEST STRASZNA WADA..TAKA LUKA MIEDZY NOGAMI SWIADCZY O WYCHUDZENIU NÓG.ALE TYLEM WSPANIALY

zgadzam sie z powyzej uda sa palakowate - znaczy to, ze rozchodza sie polkoliscie. dlatego tez nie lacza sie u gory

luka nie jest od wychudzenia tylko jest efektem budowy koscca

Gość SAMANTHO MALO WIESZ
no w sumie tak .to efekt zbyt wąskich bioder ta luka.

masz po prostu większy mięsnień w jednej i tyle - nikt nie jest całkiem symetryczny :) a tyłka nie ma - ja z lepszej wyjściówki zaczynałam ćwiczyć, więc nikt mnie nie przekona że to jest fajne. to jest brak pośladków całkowity.. płaski, mały, \"wąski\" tyłek. blee :P

bzdura. super tylek . dlatego nogi sa smukle i maja prawie dobre proporcje. to ich duzy atut

Gość SAMANTHO MALO WIESZ
sorki samanto ale ja widzialam tylek tej panienki bo dawala wtedy jeszcze fotke tylka bez majtek i ma boski ..okragly i nie plaski .strasznie odstajacy z boku a na tej focie zupelnie zle wyszedl ale to wina majtek.

aramanda -- 🖐️ :D :D :D mi też sie uda nie łączą :P mam szpare jakby mi cysterna wjechała :O

Gość moja dzidzia tez je już skórki
To ja się wypowiem teraz:) Wg tego co widze ,a mam oczy dobre:tyłek super i nie płaski.Zgadzam się ze to wina majtek może być ze tak wygląda bo majtki okropne:) jA Z moim wielkim tylasem (100 cm _) też mam taki w majtkach tego typu :) Nogi swietne ale palakowate jak ktoś już napisał :)

no chyba że tak. wg tego zdjęcia wygląda fatalnie (tzn normalnie dla polskich kobiet - rozklapciały od siedzenia i braku ruchu) ale dla mnie zgrabny tyłek to nie duży w obowdzie tylko mocno uniesione do góry pośladki. nie jestem niestety biegła w szukaniu zdjęć gwiazdeczek w necie żeby wkleić o co mi chodzi:o

Gość SAMANTA MASZ IDEALNY PRZECIEZ
TO WKLEJ SWÓJ ..HAHA

nie wkleję - z prostej przyczyny - żeby nie krążył po kafe tak, jak przykładowo nogi tej laski. wkleję inny, taki o jaki mi chodzi, za chwilę

mi sie łączą tylko u samej góry, a potem zaczynają się rozchodzić takimi półkolami :O z tyłu wygląda to fatalnie... ale i tak nosze spódniczki, a co mi tam :D :P

no pośladki fajne, tylko żeby takie mieć to trzeba sobie zapracować.... :)

Gość SAMANTA MASZ IDEALNY PRZECIEZ
WEZ TEN FOTOSZOP WYRZUĆ ..ZNAJDZ NORMALNY TYLEK A NIE TAKIE FOTOSZOPY.

to nie jest PS, ew jakieś wygładzanie kolorytu, miała więcej zdjęć - normalnych, na tym najlepiej pośladki dlatego mam to. można jeszcze mieć super geny ;) ale zbudować też się da. trochę czasu i chęci

samanta. ten tylek , ktory wkleilas jest okropny, ale fakt, ze ten z fotki moglby byc troche wyzej. uwazam ze chude nogi mozna pokazywac. nawet krzywe sa fajne.

wszystkie hehe :D nie no takie, żeby umięśnić nóżki :D tyłek też najlepiej :P