Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna_do_towarzystwa

Opowiem Wam moją historię........................................

Polecane posty

Gość dziewczyna_do_towarzystwa

Hey, mam na imię Emila, jestem wysoką 20latką. Mieszkałam w niewielkim mieście, byłam dość anonimowa, szarą dziewczyną; nie małam zbyt wielu znajomych. Zaczęło się to gdzieś pół roku temu...... od zawsze uwielbiam nocne rozmowy na czacie lub gg. Ten klimat, tajemniczość, podniecenie.......długie fascynujące rozmowy. Poznałam 32 letniego faceta. Nie obchodziło mnie jego życie osobiste. Kręcił mnie jak mało kto, każda rozmowa przyprawiała mnie o bicie serca. Nie zakochałam się w nim, po prostu miałam straszną ochotę się z nim kochać. Spotkaliśmy się przegadaliśmy cały wieczór, i prawie pół nocy... kochaliśmy się u niego w mieszkaniu przeżyłam kilka wspaniałych orgazmów. Zaproponował że mi zapłaci, podniecała go myśl, że płaci za seks, zgodziłam się, mnie też to kręciło. Od tamtej pory robiliśmy to mniej więcej co tydzień, facet był przy kasie, ja chętnie brałam od niego pieniądze. Traktowałam to na zasadzie 'przyjemne z pożytecznym' bo była z tego niezła sumka. Po jakims czasie zaproponował mi mini imprezę, na której miałam zabawiać jego i jego kolegów, kupił mi wspaniałą bieliznę. Było ich w sumie 3. Graliśmy w jakas erotyczna grę, lekko popijalismy alko......... bylam mega pdoniecona kochalam sie z kazdym po kolei bylo zajebiscie. pozostali wtedy na nas patrzyli....... podkrecalam sie coraz bardziej............na koniec zaplacili mi niezla sumkę pieniedzy....... od tamtej pory zaczelam tak pracowac. On pokazal mi piekne mieszkanie w Warszawie, powiedzial ze moge tu zamieszkac jesli chce. Ucieszylam sie. Mialam pieniadze na ciuchy, mialam mega ciekawe zycie, klientow przyjmowałam u siebie, glownie sami biznesmeni. w pewnym sensie zylam jak w bajce........ nie byli brudni.. byli eleganccy dobrze ubrani. po jakims czasie dotarlo do mnie ze robie, zle ze brudna kasa przeslonila mi oczy, ze wyrzucilam do kosza wszytskie wartosci ktorych uczyli mnie rodzice, krotko mowiac dawalam dupy. po dlugich pzremysleniach ucieklam z tamtad.......ale moje zycie stalo sie pieklem....szantazowali mnie grozili, moja rodzina o wszytskim sie dowiedziala, wyslali moim rodzicom ostre zdjecia:( teraz stracilam swoje popzrednie zycie jestem nikim, mieszkam sama i znow to robie bo nie moglam znalezc pracyby sie utrzymac........ zamykam oczy kiedy uprawiam z nimi seks..udaje.............. staram sie by zdarzalo sie to jak najrzadziej.. nie potrafie juz zyc.. nie wiem kim jestem, tamtej dobrej dziewczyny juz niema, jest tylko sama dupa....... cialo.......... zero charakteru, wartosci, marzen..........pustka.......... i co robic:( nie mam przyjaciol............................ jestem taka samotna........... zygam juz tymi gwizdaniami na ulicy...........zygam tym wszystkim....... raz probowalam sie zabic. ale ocknelam sie z potwornym bolem brzucha i wszytskie tabletki zwymiotowałam........... co robic :(:( wstydze sie pojsc do kosciola wstydze sie siebie............ jest mi tak bardzo zle, sciska mnie to wszytsko od srodka... placze do pustych scian... co za wstyd.......

Gość kkkoooch
niezła bajka

Gość Olenkaaaaaaaa
nooom;(

Gość błąd matrixa
­­­­­­­­­­­ zgrzeszyłaś :classic_cool:

Gość błąd matrixa
­­­­­­­­­­­ masz nauczkę na przyszłość

Gość IDZ DO SPOWIEDZI
LEPIEJ SIE POCZUJESZ I NIE WSTYDZ SIĘ BÓG CI POMOŻE

Gość no i .........
aha dodam że 1200 zl jestes w stanie zarobić jako sprzątaczka jeśli nie masz wyksztalcenia....

Gość myszunia___
nie mysl o wstydzie :( co bylo to juz sie nie odstanie... z tym musisz sie pogodzic :( skup sie teraz na przyszlosci...jestes jeszcze taka mloda owszem, byly bledy... najwazniejsze jednak, ze przejrzalas na oczy, zdalas sobie z nich sprawe i chcesz cos zmienic... a ze rodzina, ze wstyd... to jest twoje zycie, masz tylko jedno i nie warto teraz plakac nad rozlanym mlekiem... masz jedno zycie i nie zmarnuj go !!! przeszlosc potraktuj jako doswiadczenie zyciowe... nie musisz sie w koncu nikomu tym chwalic, twoja sprawa... w koncu nikogo nie zabilas a bledy kazdy robi no i do tego w tym wieku... niektorzy maja dar do zalamywania sie i rozpaczania a ja ci powiem ze to nie warto, mowie to z mego wlasnego doswiadczenia zyciowego bo jestem od ciebie duzo starsza .. trzymam za ciebie kciuki...na pewno sie uda... tylko juz nie placz !!!!:)

Gość błąd matrixa
...

no to sie dorobiłaś:) zdobyłaś doświadczenie:)

Gość myszunia___
no jesli nie podoba sie wam moja wypowiedz, to sory :( mysle ze trudno z takim ciezarem zyc, dlatego takie jest moje zdanie :(

Gość no i .........
myszunia pewno że trudno, ale powrót do tego samego z powodu niskiej pensji dużo mi mówi o tym jak jej ciężko. Pewnie dzisiaj ma gorszy dzień bo nie zarobiła tysiąca jak zwykle musiała się wygadać....................

nie martw się wiesz po co żyjesz ? jeśli nie to ci powiem. Zyjesz dla Boga bo to On cię stworzył więc skup sie na tym aby przeprosić go za to ( spowiedż koniecznie ), jeśli tak bardzo sie wstydzisz swojego księdza to pójdż do na mszę św. do innej parafii. On na pewno ci wybaczy gdy tylko zauważy skruchę , w zasadzie to już Ci wybacza. Młoda jesteś i otrzymasz od życia jeszcze wiele wspaniałego , zapewniam cię o tym! trzymaj się

Gość do ksiedza
nie idź sami nie są lepsi,rozbijaja sie po burdelach,pedalą molestują dzieci,przegrywają renty emerytów w kasynach,

Gość Soul Survivor
napisz do mnie: groniec@poczta.fm