Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajaajaaajjj

IDE DO LICEUM, JAKA OCENE LEPIEJ POPRAWIC.?

Polecane posty

Gość jajaajaaajjj

chce iść do klasy humanistycznej, lepiej poprawić jezyk polski na 4. aby mieć więcej punktów, bo jest jednym z przedmiotów które biorą pod uwagę przy rekrutacji, Czy poprawić fizykę aby nie mieć 2 tylko 3. ? Mam dylemat, a matka obszczana , że będe miała 2 na świadectwie. Kompletnie nie czaję fizy i nie jest mi potrzebna do humanistycznej. Pomożcie

Gość polski

Gość jajaajaaajjj
a jak wytłumaczyć mamie.! nie puści mnie w piątek na impreze zapewne, bo mam 2 to dla niej koniec świata. :O:(:(

Gość jajaajaaajjj
dzięki :)

a nie możesz poprawić i polskiego i fizyki? :D ale zastanów się, czy klasa humanistyczna to dobry pomysł ;)

Gość asdzsdd
oj, sama wkuwam od tygodni i poprawiam wszystkie najgorsze przedmioty. nie chodze do szkoly, tylko na same zaliczenia. ide to technikum turystycznego, albo na technika cyfrowych procesow graficznych i chemia + fizyka są mi zbędne, ale mimo to chemie poprawilam w pon na 3 i jutro ide zaliczac fizyke z calego dzialu ;) (+ historie, która mi się liczy) Nie mozesz poprawic 2 przedmiotow?

no jasne, że nie może poprawic dwóch przedmiotów, bo musi iść w piątek na imprezę :O

Gość mjnkajzn
oj współxzuje..:o