Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...perła...

nie wiem co we mnie takiego jest,ze ludzie mnie nie lubia...

Polecane posty

wlasnie o to tez chodzi...pisze tu prawie codziennie a ludzie czesto nawet nie reaguja na moje posty:O bezbarwana taka jestem...najgorsze co moze byc:O

Ja akurat zapamiętałam Cię.🌻 ...ciekawe, dlaczego? :O :D

ja Cie pamiętam z topiku o pierwszej miłości :P eee ja tez pisze prawie codziennie i co? :D

A jak! ;) Możesz nanizać i nosić na klacie ku chwale kafeterii! :P :D

A niech Ci będzie, że ta sama. W końcu i tak nie wiemy czasami, z kim piszemy. ;)

nie wiem z czego to wynika,ale ja bardzo szybko zapamietuje ludzi, z kafe kojarze bardzo duzo osob a wlasciwie nickow. a sama czuje ciagle jak "nowa" i tak jest wszedzie gdzie bym sie nie pojawila...chyba jakas jestem odpychajaca,albo co gorsza chyba malo interesujaca.

...perła... - wiesz, ja podobnie mogę powiedzieć o sobie, rzadko jestem rozpoznawana (co w sumie cieszy), ale to dlatego, że skaczę po topikach, tematach i nigdy nie zagrzewam miejsca na dłużej

Nie nabieraj do głowy. Chcesz zostać gwiazdą kafe? ;) Nie? To czym się przejmujesz. :D

hellishbloodystorm - szczerze mówiąc, to zwracając się do Ciebie trzeba nieźle pogłówkować. Specjalnie wymyśliłaś taki niesamowicie trudny nick?;)

a gdzie tam ;) ja na gwiazde sie nie nadaje:P ale chcialabym zeby ktos mnie przywital na jakims topiku, to mi sie takie mile zawsze wydaje;) a tu nic, bo nikt nie pamieta takiej perły:O ale i tak bardziej to w zyciu przeszkadza niz na kafe:P