Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem...wiem///

czuje ze zycie mi ucieka......

Polecane posty

Gość wiem...wiem///

mam 28 lat a czuje ze juz te najlepsze lata uciekają mi przez palce...a tak bym chciala jeszcze wiele przezyc...

Gość wiem...wiem///
czy to znak ze juz się starzejemy :( ? a tak niedawno jak nie moglam doczekac się 18-stki

Gość wiem...wiem///
ha ha ha ha ...az tak z nami zle :P

zaproponowalem powrot do problemu bo teraz jestescie ciutke za młode by tym problemem zawracac sobie glowe już dzis 10-12 lat :)....potem znow poprosze o to samo :)

Gość wiem...wiem///
pewnie masz racje ale z drugiej strony ja naprawde tak czasami czuje ze za malo czasu mi zostalo a ja jeszcze tak duzo mam planow...

zamiast zastanawiac sie nad uplywającym czasem zacznij realizowac plany, marzenia ...."kiedyś trzeba bedzie wysiąsc z tej taksowki" a ty stwierdzisz ze zmarnowalaś czas na myslenie o problemie ktorego nie bylo :O

Gość wiem...wiem///
do tego zaczyna przerazac mnie mysl...ze kiedys trzeba z tąd odejsc my i nasi bliscy...to jest straszne... ja chyba nie jestem normalna? :P

wiem...wiem/// - pytaniem, czy to chwilowy dół, czy stan permanentny, heh swoja drogą, kabelku, nie zawsze można realizować plany, marzenia i zamierzenia ot, tak... :)

Gość wiem...wiem///
a tak powaznie ...napiszcie prosze,czy dążycie do swoich marzen? czy robicie cos w tym kierunku? czy moze juz jestescie szczesliwi ?

Gość wiem...wiem///
ja marze jeszcze o kilku rzeczach a co najwazniejsze ze one są całkiem przyziemne :P

jak dorosniesz ;) to zdasz sobie sprawe ze tak naprawde te przyziemnie marzenia i realizowanie ich daje najwieksza radosc .....

Gość wiem...wiem///
piszesz..,,jak dorosniesz..,, moze mi nie uwierzysz ale majac te 28 lat przezylam juz bardzo duzo...czasami zastanawiam sie jak ja dalam temu wszystkiemu rade,ale teraz mam nadzieje ze caly limit na zlo zostal wyczerpany teraz juz tylko wszystko to co DOBRE :)

o tak wierze ze dojrzale przebrnelaś do 28 roku....ale jeszcze wiele wody uplynie nim bedziesz mogla napisac ze lata Ci uciekają..... dobry początek nowego : teraz już tylko wszystko co DOBRE :) zycze Ci tego z calego serca :)......znikam juz dobrej nocy zycze :) 🖐️

Gość wiem...wiem///
ja tobie rowniez :) do milego sklikania