Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a...........................a

wstydliwa dziewczyna

Polecane posty

Jestem z nia juz od roku. Jest super, fantastycznie - wspaniala kobieta. Ale w sprawach lozowych to jak z dzieckiem. Chociaz mam wrazenie, ze jakbym ja troche zmusil to by pomoglo. Boje sie tylko, czy sie nie przestraszy ;) Po prostu mam wrazenie, ze chce obym to ja zdecydowal... Moze mylne.

Gość Tak jest czasami
ze kobieta czeka na krok faceta bo mysli ze to bedzie niekobiece jak ona zdecyduje. porozmawiaj z nią o tym otwarcie

Tzn... mi chodzi o takie troche chamskie przymuszenie do tego i owego. I odnosze wrazenie, ze jej by to wlasnie pasowalo. Jakbym wzial sprawy w swoje rece, wlasnie bez pytania jej o zgode. Czy to mozliwe, czy to tylko takie moje "samcze mysli" ;) Nie chce jej sprawic przykrosci...

Gość vvvvv
jak to ktoś kiedyś ujął : - to bardzo porządna dziewczyna - trudno, co robić

Gość T5
Przeciez wiekszosc kobiet wlasnie tak sie zachowuje :D

czyli jak ja odrobine przytrzymam i bez pytania zmusze do tego i owego to nie dostane pozniej w twarz? :D

Ale do czego chcesz ją zmuszac? W ogole nie chce seksu, czy chce, ale rzadko?

Sex jest. Nawet czesto ;) Ale wszystko malymi kroczkami, do tego najchetniej po ciemku, pod przykryciem i sie tak rozkosznie rumieni ;) Na pieszczoty oralne do dzis sie nie zgadza...I glownie o to mi chodzi ;) I w ogole mam wrazenie, ze by chciala tylko ma opory :)

Gość zmuszanie do sexu to gwalt
:O

Gość ja ja bym chciala tak
byc czasem wzieta sila troche ;) Zmuszona, przytrzymana, moze nawet zwiazana :P

napisz konkretnie do czego chcesz ją zmusić... od razu Ci mówię, że się może dziewczyna zniechęcić na całe życie do niektórych spraw

Gość a po czym wnioskujesz
ze 'by chciala'?? Nie to nie. A jak niesmialej i wstydliwej dziewczynie wepchniesz na sile fiuta do ust, to to z pewnoscia bedzie wasze ostatnie spotkanie, a jej zrobisz krzywde do konca zycia i uraz do seksu i facetow, gratuluje. glupi pomysl.

Gość miskaaaaaaaaaaaaa
wam to sie zawsze zdaje ze one chca inaczej... skoro mowi nie to znaczy NIE!!!

Na poczatku mowila "nie" nawet jak jak probowalem pocalowac ;) Malymi kroczkami udalo sie ja do niektoych rzeczy przekonac. Ale za nic w swiecie nie chce sie zgodzic na pieszczoty oralne. I raczej mi nie chodzi o to, ze chce ja "zgwalcic" :O Tylko tak troche zmusic, przytrzymac, moze zwiazac... Bo tak troche probowalem wczesniej i wtedy bylo duzo latwiej przekonac ;)

Gość miskaaaaaaaaaaaaa
a przepraszam ty nie mozesz o tym z nia porozmawiac? macie chyba bardzo kiepskie stosunki;) skoro ona nie chce to daj sobie spokój nie namawiaj jej:/ jak bedzie chciala to sama zjedzie nizej:P nic na sile...

to bardziej ja chce zjechac nizej :classic_cool: I bardzo chetnie bym porozmawial :D Ale jak juz mowilem - sprawy lozkowe to jak z dzieckiem. Zaczniesz temat to sie chowa pod koldre :P Rozkoszne to, nie powiem... No ale nie bedzie postepow jak sie troszke nie otworzy ;)

Gość malina w czekoladzie
kretyn z Ciebie, ja nigdy w życiu nie zgodziłabym się na sex oralny, to ochydne, a potem tymi ustami by Cię całowała

Gość miskaaaaaaaaaaaaa
to jak ty chcesz to zjedz... :) chyba ze bedzie blagac zebys tego nie robil... gdzie ci sie spieszy:P

Gość ej malina
ale poki co to on chce jej zrobić minete :)

a to przypadkiem nie jest jeszcze dziecko? jak Ty chcesz zjechać niżej, i się jej pytasz, co ona na to, to rzeczywiście żadna początkująca i wstydliwa nie powie : tak oczywiście :P po prostu zjedź na dół i nie pytaj

To nie jest dziecko... Przynajmniej z dowodu wynika, ze nie. Bo w tych sprawach to faktycznie - jak dziecko ;) Nie pytam sie, tylko zjezdam w dol. Ale ma silne nogi. Tak je splecie, ze delikatnie nie dam rady :P Dlatego sie zastanawiam, czy troche sily jej nie zrazi. Tak np jakbym te niesforne nozki przywiazal do lozka :P

na szczescie pazurow nie uzywa. Delikatna jest ;) No i nie krzyczy... Tak cichutko protestuje :D

kurcze, mi się ten pomysł podoba ale ja w ogóle zboczona jestem :P nie no, jak z jakiś moich fantazji prosto wyjęty

Gość miskaaaaaaaaaaaaa
pytasz, co ona na to, to rzeczywiście żadna początkująca i wstydliwa nie powie : tak oczywiście - ja bym tak powiedziala a co:)

Wlasnie o to mi chodzilo... Moze ona tez ma takie fantazje. Bo wciaz protestuje, a jak przyjdzie co do czego to juz sie jej podoba. Tylko niektore rzeczy trudno przeprowadzic pod wzgledem technicznym jak sie tak broni przed tym ;) Wiec chcialem sobie pomoc.

Gość sroka.......................
a ile ma lat ?

Gość bez pytania
włóz głowe między jej nogi, np. gdy będziecie leżec nago pod ta słynną kołdrą, nie zdejmuj kołdry, niech ona będzie przykryta, bez przesady, jesli ona czuje sie przy tobie na tyle bezpiecznie ze zgadza sie na seks, to uciekać nie będzie, krzywdy jej nie zrobisz, mineta nie boli, przytrzymac ja możesz za biodra, przkonaj ją ze sie nie brzydzisz, powinno po pierwszym razie się jej spodobać

Gość bez pytania
moim zdaniem przymuszonej z wyczuciem minety, zrobionej przez własnego chłopa, gwałtem nazwać nie mozna, to tak jakby facet złapał za rekę przyciągnął do siebie i zaczął całowac a jego dziewucha stwierdziłaby potem, ze zostala zgwałcona lub ze ma uraz, śmieszne to i tyle