Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a...........................a

wstydliwa dziewczyna

Polecane posty

zmienilam nicka bo byl chamski ---> Mysle, ze nie kazdy musi byc na rowni dojrzaly emocjonalnie. Teraz to 16latki wiecej o sexie wiedza. Ale chce to zmienic ;) I ona tez, a to najwazniejsze. nie wymaga ode mnie odkrywania. Po prostu taka jest. I tyle mi sie udalo z niej wyciagnac, ze nigdy nie masturbowala sie. Ale nie traktuje sexu tyko jako czynnosci rozplodowej :P Przeciez mowie, ze powoli sie rozbudza. I sprawia jej to przyjemnosc. Wiem to. Ale przeciez z dnia na dzien nie stanie sie demonem sexu ;)

Gość dalej twierdze
ze to gwalt :O

Gość ale czemu ci odmawia
co mowi, jak to argumentuje? pogadajcie kiedys o seksie w innej sytuacji niz w lozku. Normalnie, kiedy bedziecie miec wiecej czasu. I niech nie robi cyrków z płoszeniem się i ukrywaniem w kołdrze, to przecież dorosła kobieta i mozna od niej wymagac powazniejszego podejscia.

przez pierwsze trzy lata studiów miałem identyczną dziewczynę, wypisz, wymaluj, to początku mnie to rajcowało, później denerwowało, spróbowałem z inną, jak to jest i okazało się że całkiem miło, a tamto wstydliwe dziewczatko zginęło w odmętach historii, bo robić z siebie idiotę z taką głupią babą, to już ewidentna przesada

Gość chyba ze laczy ich
cos wiecej niz sam sex ;)

Gość nigdy się nie stanie demonem
sexu :O Masz przechlapane :P To już taki typ, trzeba się z tym pogodzić :O

Gość a musi byc zaraz demonem
sexu?? :D

Gość marti246
a tam, ja tez taka bylam a jakos sie wyrobilam i chlopak nie ma powodow do narzekania ;) :D

Gość a musi byc zaraz demonem
no wlasnie :D Przeciez jak to jej pierwsze doswiadczenia to nic dziwnego ;)

Gość dwa lata się przyzwyczajałam
Skoro: "przy probach zainicjowania sexu oralnego - zawsze trzezwieje " jak piszesz wręcz zaciska skrzyżowane nogi to wg mnie czego jak czego to seksu oralnego ona NIE CHCE, może na razie, a może nigdy ... wg mnie przymuszaniem w tym wypadku tylko zaszkodzisz jej i sobie Nie ma wyproś musicie porozmawiać, jeśli ona nie chce seksu oralnego to nie chce i już Czy tak trudno zrozumieć słowo NIE? Może ona jest zagorzała katoliczka i dlatego to dla niej problem? Czy brałeś pod uwagę, że ona może nie chcieć seksu oralnego nigdy w życiu mimo, że cię kocha? Mój mi robił oralnie jeszcze przed pierwszym prawdziwym seksem i nawet lubię seks oralny, ale rozumiem też, że niektóre dziewczyny nigdy tego nie zaakceptują. Znam takie koleżanki. Nie gwałć jej. Wszelka przemoc jest gwałtem. Możesz łatwo zagubić granice :-O :-(

Gość przeciez autor o zadnym
gwalcie nic nie wspominal ;)

Ja przy swoim mężczyźnie czuję się bezpiecznie dlatego, że wiem, że moje nie oznacza dla niego nie. Nie wyobrażam sobie przemocy w zwązku :-O

Gość diabeł kulawy
dziwna ta Twoja lala. nie wiem czy miałbym tyle cierpliwości, szczególnie, że dziewcze ma już 26 lat. zupełnie niezrozumiały jest dla mnie elemet Waszego niedogadania się co do Waszych podstawowych potrzeb sexualnych. o takich rzeczach dyskutuje się w każdym normalnym związku. ludzie wymieniają się swoimi emocjami, uczuciami, mówią o swoich potrzebach i starają się wychodzić swoim pragnieniom, oczekiwaniom na przeciw. jeśli kręci Cię życie z dziewczyną, do której zupełnie nie potrafisz dotrzeć, nie potraficie rozmawiać ze sobą o intymnych sprawach itd. - trudno, ale związek Wasz jawi mi się jako lekko dysfunkcyjny. co zrobić aby to zmienić: - rozmowa (chociaż z tego co piszesz dziewczyna wygląda na lekko ułomną w tej kwestii) jeśli rozmowa nie pomoże i nie dogadacie się co do Waszych potrzeb to raczej nic z tego nie będzie. nie rozumiem jak można nie komunikować się w tak ważnym temacie jakim jest sex, przecież to jeden z najważniejszych aspektów związku (dla wielu właściwie główna rzecz cementująca ludzi ze sobą) jak zmiękczyć Twoją niuńke od strony technicznej? ;-) musicie dzielić ze sobą Waszą intymność. z tego co piszesz z tym jest tragicznie. oglądacie się nago? czy tylko ciemny pokój i pod kołdrą? bo jeśli tak to dla mnie załamka. to przynajmniej niech Ci powie dlaczego tak się zachowuje? spróbuj porozmawiać jednak o tym ze swoją partnerką. weźcie wspólną kąpiel przy świecach na początek, kup dobry płyn do higieny intymnej. umyjcie się wspólnie, zrób trochę piany, ładnej muzyczki zapuść. jak to nie zadziała to zostaniesz smutnym panem z wąsem, któremu żona nigdy w życiu nie zrobiła loda. a to rzutuje na całe życie. ;-) pozdro!

Wspominał o związaniu nóg pod przymusem i o przytrzym,aniu siłą :-O A to JEST GWAŁT :-(

no dajcie spokoj jesli dziewczyna by nie chciala i wyrywala sie to by przeciez przestal ja bym chciala zeby mnie moj facet tak potraktowal:D mnie to podnieca, nie wiem jak inne:) moze to bedzie pierwsza minetka dla twojej dziewczyny i dlatego sie tak wstydzi, to normalne:) ale dziewczyna nie wie co traci:D

O topik jeszcze zyje. Zaraz z pracy wychodze ale jeszcze odpisze. dwa lata się przyzwyczajałam---> "przymuszaniem w tym wypadku tylko zaszkodzisz jej i sobie" - ale ja juz wiele razy ja przymuszalem. Raczej sam pozytek z tego ;) Negatywnych skutkow ubocznych brak :classic_cool: "Może ona jest zagorzała katoliczka" - na pewno nie. tego jestem pewnien, to nie kwestia wiary tylko charakteru, osobowosci. "Czy brałeś pod uwagę, że ona może nie chcieć seksu oralnego nigdy w życiu mimo, że cię kocha?" - brale. Wowczas bym nie naciskal. Ale wlasnie jestem niemal pewny, ze ona tego pragnie i chciabym jej pomoc sie przelamac. "Nie wyobrażam sobie przemocy w zwązku" - ja tez nie ;)

tak - napewno jej pierwsza ;) jak juz "zaliczy" pierwsza to napewno nie bedzie ostatnia. Bo ona fajnie sie otwiera powoli... Tylko jak na poczatku nie zmusze odrobine to zero postepow :classic_cool:

Gość student 10 roku
jesteście w równym stopniu zboczeńcami więc pasujecie do siebie

Gość ja w tym nic zboczonego nie
widze ;) Sama bym tak chciala :D

Gość ło rany juulek
to juz zakonnice sa bardziej perwersyjne niz twoja dziewczyna gratuluje udanego zycia seksualnego :P

Gość autor nie narzeka na swoje
zycie intymne :P Przynajmniej ja nie wyczytalam ;)

moze sie jutro dowiemy :D Mial zamiar sprobowac ja dzis "zgwalcic". To moze sie pochwali :P Tez jej zazdroszcze. Moj taki delikatny... :D

az mi sie zachcialo teraz:D:P fajnie ma dziewczyna, fajnie:D a te ktore pisza ze to gwalt to smiechu warte sa:D napijcie sie jakiegos winka, i pozniej do dziela:D

taaa... kazda by chciala tak byc "zgwalcona" :D no... moze prawie kazda :P

ja bym chciala, przyznaje sie otwarcie:D ale jaki to gwalt:P mi sie marzy taki bardziej ostry i konkretny:P

No wiesz... z dziewica to na poczatekjednak troche delikatnie trzeba :P Poza tym ja sie smieje z tego, ze to gwalt :P Zaden gwalt :D "srodki przymusu bezposredniego" dobre sobie :D

Ty niewyzyta babo! :D