Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a...........................a

wstydliwa dziewczyna

Polecane posty

Gość bez pytania
kobiecina poddająca sie biernie minecie jest wampem seksu, szok !

gadamy o sexie. Chociaz to bardziej monolog jest :classic_cool: Ja jestem jej pierwszym partnerem. Ona moja ostatnia (tak powiem ;) ). Nie znudzi mi sie, bo nie tylko sex nas laczy ;) I tak - jest chetna do zblizen. Teraz juz tak. I moze to absurdalnie brzmi. Ale bardziej chce jej pomoc sie przelamac, niz ze mi zalezy na jakiejs przyjemnosci (tez - zeby nie bylo). Ale mam wrazenie, ze chcialaby a nie moze ;)

Gość bez pytania
no dobrze, to teraz zamiast gadać zacznij działać ;-) powodzenia

teraz nie, bo oboje pracujemy :P Wieczorem :classic_cool: Moze przezyję ;)

zmuszanie do jakichkolwiek czynności seksualnych, także minety, jest gwałtem. nie chce, to nie. nie wierzę, aby 26 letnia kobieta tak po prostu czekała ćwierć wieku na "Właściwego faceta" bla bla bla i teraz była taka "rozkoszna". coś musi być na rzeczy.. piszesz ROK - to daj jej czas. moze potrzebuje go więcej niż inne jej poprzedniczki (z jakichś swoich przyczyn, które niespecjalnie Cię widać interesowały)

Ja mysle, ze czekala. I nie wiem dlaczego poddajesz to w watpliwosc ;) I dlaczego mowisz, ze mnie to nie interesuje. Interesuje ale z nia nie da sie porozmawiac na temat sexu normalnie. Pozartowac tak ale na powaznie nie i juz ;) I chyba bym wiedzial kiedy naprawde nie chce, a kiedy tylko sie wstydzi ;) Nie jestem az takim brutalem za jakiego mnie masz :P

przeczytałam co napisałeś i jednak myślę że jesteś - dbasz tylko o swoje "potrzeby". nie ważne, czy ina jest "gotowa" czy ma ochotę itd. jak nie chce rozmawiać normalnie jak piszesz to porozmawiaj nienormalnie :o lepsze to niż wymuszanie czegoś mimo wszystko. twardo powiedz, że chcesz wiedzieć jak się zapatruje na ten wasz "układ" i nie daj jej się spławić - niech mówi jak umie ale nich kurde umie. mi to naprawdę źle wygląda.. :(

Z tego co "mowi" i z tego jak sie zachowuje i jak do tej pory reagowala odnosze wrazenie, ze chcialabym, bym zdecydowal za nia. Ja nie mam nic przeciwko :classic_cool: Tylko co innego troche przytrzymac, a co innego zwiazac ;)

"Tylko co innego troche przytrzymac, a co innego zwiazac" :O dla mnie to jest gwałt. jeśli ktoś się godzi na takie imprezki to ok, ale "chodź pokażę ci coś fajnego" i związywanie wbrew woli.. no sorry

chyba w trakcie by wyszlo, czy protestuje naprawde, czy na niby...

może to obawa przed... rewanżem? skoro Ty lądujesz między jej nogami z językiem, to naturalnym ciągiem jest, że chciałbyś też jej buzi pięterko nizej :) a ja niekoniecznie mogą kręcić lody :)

Gość poronione pomysly
lecz sie :O

nielogiczne ---> No tak. To do mnie przemawia. Zwlaszcza, ze masz racje. Bo no nie powiem... chcialbym ;) Chociaz juz do tego zmuszac bym nie chcial az tak ;) Ale poki co cieszylbym sie jakby to bylo w jedna strone ;)

jak się nakręcisz, to bardzo wątpię, abyś jej reakcje odczytywał odpowiednio - czyli tak jak ona mówi a nie jak ty myślisz że chce (jak teraz zresztą)

Czyli ostatecznie radzicie radykalne kroki czy raczej dalszy monolog? :D

Gość poronione pomysly
ja Ci mowie lecz sie :O

Gość moze pogladaj z nia filmy
.......zamiast seksu

Gość oooooooooooooooooooo
czytam i czytam i postanowiłam dorzucić swoje trzy grosze, a więc uważam że autor jest w porządku i to ze tego pragnie nie jest złe i nawet w jaki sposób chce to zrobic też nie jest złe - byle tylko z taktem i umiarem aby jej nie zrazić. Ja osobiście też mam taki problem, długo mój mąż musiał mnie namawiać do sexu oralnego. W końcu mu się udało, moze nie robimy tego często ale czasami się zdarza, osobiście wole jak ja robie mu dobrze niż jak on mi, lubie to, sprawia mi przyjemność jednak zawsze ale to zawsze krempuje po prostu się tego wstydzę. Nie wiem dlaczego tak jest ale praktycznie zawsze się opieram (nieraz uda mu się mnie przekonać) Krępuje mnie taka forma sexu i koniec i nie ma na to lekarstwa Dodam że mam 30 lat więc żadnym podlotkiem nie jestem

Ale nie wiem czy przeczytalas wszystko do tej pory... Musialem ja "zmusic" do wielu rzeczy. Zawsze protestowala :classic_cool:

Gość marti246
normalnie jakbys o mnie pisal kiedys;) przezywala juz przy tobie orgazm? jesl chodzi o minetke to na moze sie wstydzic wielu rzeczy, n. tego jak tam pachnie itp faceci ta lubia ale takie poczatkujace kobiety sie tego wstydza. poza tym moze wstydzic sie tez tego ze bedziesz ogladla jje reakcje, tego jakie robi miny, jak bedzie przezywala orgazm (moze teraz robi to w twoich ramionach?). przede wszytskim musisz ja zapewniac ze ja uwielbiasz, kazda czesc jej ciala, zeby sie nie bala, ze masz na to duza ochote. jesli wstydzi sie reakcji to przystepuj do dzialania gdy macie zgaszone swiatlo i jakas swieczke albo zacznij pod koldra i potem ja odsun ale zostal jej glowe pod koldra ;) a co do loda to tez mialam tak jak ona, mialam naprawde duza ochote mu to zrobic, bo wiem ze pragnal, ale rownoczesnie mialam ogromne opory. przed tym ze on bedzie na mnie patrzyl jak to robie (to glupie, bo facetom sie to bardzo podoba przeciez ;) ) i przed tym ze nigdy tego nie robilam i nie potrafie. i na nic jego zapewnienia ze to wie, ze kazdy moj krok do przodu to dla niego wielka radosc, ze nie wazne jak itd. kiedys wlasnie mnie tak przymusil do tego, wzial lekko mnie za wlosy i nakierowal. wbrew pozorom cieszylam sie bardzo z tego, bo sama bym sie nie odwazyla chociaz chcialam. jak chcialam uciec to mi nie dal, poglaskal mnie i mowil do mnie slodko ze mu tak dobrze. no i jakos to poszlo, za pierwszym razem nie trwalo to dlugo, tzn dokonczylam reka ale po kilku takich jego \"przymusach\" bylo coraz lepiej, oswajalam sie i samo to poszlo ;) moj facet mowil ze jestem nie jak dziecko, ale nieoswojone zwierzatko :D

Gość bez pytania
ło jezu, radykalne kroki, skoro juz uprawiają sex nie ma wstydu ani braku zaufania, zapewnij ja ze nie bedzie sie musiała rewanzowac i działaj

Gość oooooooooooooooooooo
A to do mnie ???

oooooooooooooooooooo---> No wlasnie ;) Kolejny glos rozsadku ;) Tak, napewno ja to krepuje. To wiem napewno. Ale do zadnej inny formy zblizen nie byla wczesniej przekonana. Powoli sie to zmienilo. Licze na to, ze i w tym wzgledzie sie zmieni. Przeciez jak nie sprobuje to nie bedzie wiedziala. A nie sprobuje napewno, chyba ze ja "zmusze" :P A z powodu problemow technicznych - chcialem zastosowac radyklane metody w postaci "srodkow przymusu bezposredniego" :classic_cool:

marti246 ---> No wlasnie. Chyba to chcialem uslyszec... Ze sama chcialas ale potrzebowalas przymuszenia. Jakby wstyd przed zrobieniem tego. A z ta koldra to niezle! Nie wiedzialem! Ona bardzo czesto jak juz sciagne z niej koldre to zaslania sobie nia twarz. Widocznie kobiety tak lubia :D