Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miskaaaaaaaaaaaaa

UCZYCIE SIE ANGIELSKIEGO/ CHCECIE SIE NAUCZYC - ZAPRASZAM

Polecane posty

Gość miskaaaaaaaaaaaaa

poszukuje jakiegos porządnego podrecznika do angielskiego, głownie ze słówkami podzielonymi tematycznie w stopniu średniozaawansowanym, bardzo mi zalezy:) pomozcie:)

Gość miskaaaaaaaaaaaaa
czy możesz napisac coś wiecej:) to jest książka?

to jest zestaw do nauki języków, jest kilka poziomów trudnosci ;] ja mam wszystkie podstawowy, średnio zaawansowany i zaawansowany.. niestety jest to bardzo drogie ;) w zestawie masz sprzęt do nauki relaksacyjnej i ksiazki z cwiczeniami ;) ja zamawiałam z tąd www.sita.edu.pl

Gość miskaaaaaaaaaaaaa
dzieki, ale wole cos taszego... najlpiej jaka jedna ksiazke... :) ale dzieki za propozycje:)

Gość a jaki to ma związek
ze zdrowiem i urodą?

Gość miskaaaaaaaaaaaaa
tu jest duzo ludzi:P

Gość łojejej
poszukaj na englishtips.org

Gość malina w czekoladzie
ja uczyłam się angielskiego z mojego podręcznika, który jest wg mnie świetny, dużo przydatnych słówek, płyta, ćwiczenia, a kosztował jakieś 60 zł

Gość a mozesz zdradzic
tytul tego zestawu???

Gość inverno
Sita to chyba najbardziej przereklamowany kurs na swiecie. Nie radze wydawac na to kasy...

Gość no wlasnie jaki to ma zwiazek
ze zdrowiem i uroda? bo wakacje ida? i polki wyjada na plaze zagraniczne? no tak..troche trzeba znac angielski np.. "liw mi aloun Aj dont gou tu bed łif ju"

Gość miskaaaaaaaaaaaaaa
malina ale co to za podrecznik:P

Gość miskaaaaaaaa
ej malinka??:)

Gość polecam to
http://www.zielonagora.osdw.pl/ksiazka/Dobrzycka-Irena-Kopczynski-Bronislaw/Jezyk-angielski-dla-poczatkujacych-3CD,44015700129KS dostępne też w wersji angielski dla zaawansowanych polecam jestem nauczycielką angielskiego na prywatnych kursach tam gdzie sama sobie dobieram materiał korzystam z tych książek uczniowie są barzdo zadowoleni bo jest przejrzysta i łatwo z niej uczyć się samemu w domu. ja to nazywam starą szkołą bo sama też uczyłam się z tej książki. jest podzielona na lekcje a każda lekcja to czytanka, słowniczek z nowymi słówkami, omówienie gramatyki (czasy, okresy warunkowe itp), ćwiczenia gramatyczne. Na końcu ksiązki znajdziesz odpowiedzi do ćwiczeń i przetłumaczone wszystkie czytanki! lekcji jest ok 50 i tak do 15-20 lekcji są to typowe podstawy czytanki na poziomie gimnazjum, z lekcji na lekcje czytanki są trudniejsze dłuższe i bardziej skomplikowane lekcje od 30-35 sa już na dosyć wysokim poziomie tzn. licealnym ale nie są bardzo trudne. Polecam najlepsze jest to że można uczyć się samemu

Gość polecam to
mimo iż jest to podręcznik dla początkujących polecam go jako ten dla średniozaawansowanych

Gość miskaaaaaaaaa
dzieki, mialam juz te ksiazke, pamietam,ze byla fajna, ale szukam slownika, podzielonego na dziły tematyczne... ksiazke do gramatyki juz mam:)