Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZauroczonyOn

Pomóżcie mi, bo chyba mnie trafiło...

Polecane posty

Gość ZauroczonyOn
Jakby co to moze napisze, ze mam 20 lat, a ona 17 :P To wiadomosc tez dla pani z pejczykiem :PP

Gość czat to zloooooo
pani z pejczykiem lubi mlode ciacha ale nie az tak mlode :p

Gość ZauroczonyOn
Szkoda, bo z kolei ja lubie strasze i to nawet o dziesieciolecia xD zreszta to jedno z moich marzen ;)

Gość czat to zloooooo
a szczerze to bym na Twoim miejscu tez jakis czas pogadala na netcie z nia...tyle zebys sie nie wbijal w jakis dlugi czas.do 2 tyg max...zobaczysz czy nadal bedzie tak fajnie ...a potem juz tylko decyzja czy przeniesc znajomosc do real :)

Gość czat to zloooooo
Za duzo zlych doswiadczen mam po mlodszych...wiem ze Waszym marzeniem czesto sa dojrzale kobiety ale nie traktujecie ich jako partnerki tylko jako nowe doswiadczenie w zyciu sexualnym ..a to przykre i bolesne czasami jak w gre uczucia wejda

Gość ZauroczonyOn
Rozumiem, tez tak planuje, ale w moim przypadku to najwczesniej od poczatku lipca :) Bo sesja :( Potrzeba mi w koncu kobiety :) :) :)

Gość ZauroczonyOn
Zakochalas sie w mlodszym? :)

Gość ZauroczonyOn
Czyli wszystko na swiezo? :( A duza roznica wieku byla?

Gość ZauroczonyOn
I masz z nim dzidziusia? :O

Gość czat to zloooooo
on 24 ja 32 i tez poznalismy sie na czacie.....przeszlo 2 mc pisalismy ze soba calymi nocami...gralo wszystko ...1 spotkanie i jakby grom zjasnego nieba ...nie bylo rozczarowania...bylo lepiej nawet niz sie spodziewalismy...bylo bosko jak w bajce a potem ciszal

Gość ZauroczonyOn
:( szkoda tylko, ze od razu nie postawil sprawy jasno :( Nie jestes przypadkiem z Krakowa? :P

Gość czat to zloooooo
stolica niestety... nie byl dojrzaly na tyle emocjonalnie by udzwignac ciezar milosci i odpowiedzialnosci...mysle ze zamiarow zlych na wstepie nie mial... Podchodz sceptycznie do znajomosci netowych... Mysle ze ta 17-latka tez jeszcze nie jest dojrzala na tyle emocjonalnie zeby stworzyc powazny zwiazek...Ty pewnie tez jeszcze nie...ale mila znajomosc kotra nie krzywdzilaby zadnej ze stron ...czemu nie Nie napalaj sie tylko za bardzo od razu bo mozesz Tobie ona w realu pasowac a Ty jej nie..roznie to bywa

Gość czat to zloooooo
sorry za literowki ktora* moze*

Gość ZauroczonyOn
Pytalem o Krakow, bo rozmawialem ostatnio z 32-latka z Krakowa :) A ja jestem z polnocnego mazowsza ;)

Gość czat to zloooooo
oki..uciekam..musze wylaczy laptopa bo wolaja na badania..jak cos to szukaj mnie na mym topiku....jesli bedziesz chcial pogadac ...masz tam e-mail do mnie.... milego dnia i powodzonka:)

Gość ZauroczonyOn
:* :* :*