Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Buty farbujące nogi

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam fajne buty Ryłki, wygodne ale strasznie farbują palce stóp na brązowo, bo takiego są koloru. Dałam za nie sporo ale są do niczego, po zdjęciu butów i rajstopy i stopy wyglądają strasznie!!! Czy jest jakiś sposób żeby to zmienić? Ratujcie proszę. Buty są podobno skórzane.

Gość he he
Mam taki sam problem - zafarbowane pięty i nie mogę tego zmyć!

Pewnie tego nie zmienisz. Spróbuj przetrzeć octem. Podobno są też jakieś preparaty specjalne. Podobno. Reklamuj.

ja kiedyś też kupiłam świetne buty i farbowały mi stopy na ciemny zielony kolor :) taraz staram się zwracać uwagę na jaki kolor skóra jest farbowana wewnątrz buta dodam, że smarowałam octem kilka razy tamte buty i mało to dało, ale spróbować możesz

Dzięki za rady, może ktoś coś jeszcze zna? Czy takie buty można reklamować, bo słyszałam,że niestety nie.

Gość oczywwwwwwwww
oczywiście ze mozesz reklamować! produkt jest wadliwy lub nieodpowiedni, but nie maja prawa farbować stóp, tym bardziej dobrej firmy.. reklamuj i nie daj sie zwiesć pani sprzedawczyni która powie ze nie masz takiego prawa

Gość wiii
Też mam to samo :o tyle że moje szpili są czarne i wygląda to tak jakbym stóp nie myla :p wkurza mnie to strasznie i chodze w tych szpilkach tylko do dlugich spodni :( a są takie śliczne :(

Gość tak czekałam
moje na czerwono farbuja ;/

Gość Brzechwa
Znajdź paragon i zasuwaj do sklepu a jak nie przyjmą to jest jeszcze Rzecznik Konsumentów.

Gość gość
Na zafarbowane stopy świetnie poradziło sobie moczenie stóp w wodzie z proszkiem.