Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

kot to mają sielskie życie

Polecane posty

błyskotka - i jaki uczony :D nefrytowa - śliczny

meaa u mnie jest to samo :D otwiera mi wszystkie szuflady, to spryciarze :P Twój jest boski po prostu :)

w domu wrzuce filmik jak muchy łapie :D szczeka na nie

mój uwielbia wszelkie zlewy, umywalki, bidety... tam gdzie puszcza się wodę, to on jest pierwszy :P łapie wodę w łapki, wkłada głowę pod kran, później wychodzi cały mokry :) niestety nie mam filmiku, ale muszę kiedyś nakręcić :)

Gość zajebiste kociaki
to i tak dobrze że nie do pralki czy piekarnika

Moje koty są juz stare i leniwe, nic nie chce się im robić, tylko śpią. Wezmę sobie małego pieska to je trochę rozrusza :)

Wasze kotki widze grzeczne,moj walczy o terytorium i codziennie przychodzi z nowymi ranami a odrapaniami,ostatnio mial takiego strupa i rozdrapal go jak spal na mojej nowiutkiej poscieli,cala,wielka plama krwi.Przycgodzi ostatnio raz na dzien i zjada ogromna ilosc watrobki-jego przysmak.Straszny z niego wojownik ale imie ma damskie bo myslalam,ze to kotka

mój nie jest grzeczny, tak wygląda na zdjęciach bo można mu robić fotki tylko wtedy, gdy śpi :) jak nie śpi, to nie potrafi usiedzieć chwili w jednym miejscu, wszystko zrzuca z półek, biega po domu jak szalony :) dlatego wtedy nie da się mu zrobić zdjęcia i jeśli już to w czasie snu lub gdy jest już zmęczony :)

kotki sa przewaznie szalonymi wariatami ale moj to jest straszny w sensie,ze przychodzi taki obdarciuch,zamiast lesec slodko na wyrku to ten woli sie gryzc z innymi kocurami.W zime byla taka kluseczka,calymi dniami sie myl i jadl tylko a teraz taka chuda szkapa i do tego caly w strupach:oprzechodzi mi powoli milosc do niego

ja mam pęk kotów na wybieganiu polnym ale i tak jadać do domu chadzają, w okolicy łącznie z niemęskimi to około tuzina kotów biega. Myslimy z sąsiadami nad podtruciem ich albo jakąś ewakuacją w inne rejony żeby dzieci nie pozarażały jakimis odkocimi choróbskami :(