Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

kot to mają sielskie życie

Polecane posty

nefrytowa luknij łaskawie na stopkę :P

Mea..luknełam 😡 ...... yyyyy.. to znaczy Oranżadko.. urwę Ci coś co bardzo porzebujesz:P:P:P Oddawaj stopkę, zarazo!:P:P:P

hmmm :D wiecie, nie jestem tu codziennie i nie czytam wszystkich tematów, więc mam prawo nie wiedzieć wszystkiego :)

ale oranżadki nie znać? no wiesz... :P

no widzisz, a jednak zdarzają się takie cudaki jak ja :) nie spędzam tu aż tak wiele czasu, żeby znać wszystkich i być przez wszystkich znaną :)

Gość mrmrmrmr
Może fajnie byłoby być kotką. Śpisz, budzisz się tylko żeby zapolować lub się pobawić a w nocy szaleńczy seks z wieloma i żadnych wyrzutów sumienia... Ech... I żeby tak jeszcze mieć ciepłe, suche miejsce do spania, opiekę, miłość... Mrrrrrrrrrrrrrrrrrr... Byłyby powody do mruczenia. Tylko te kocięta co chwilę... A kocurek to jeszcze lepiej, bo dochodzi seks bez konsekwencji i burdy z pobratymcami. Z drugiej strony jak tak widzę jak koty nagle muszą uciekać na drzewo przed psem, to nie wiem czy by mi się podobało.

Gość uapapapapa

to ja moze tez wkleje:) ale mi sie top rozrosł :D

Gość o ja p.............
:o:o same nudne kociary z dupskami jak szafa czeterodrzwiowa przesiadauja na kafeterii :o:o wszystkie laski, ktore maja koty sa popier....e :o:o a faceci nudni jak flaki z olejem:o zostalo to udowodnione D O W O R A K O C I A R Y

jak masz problem to idz złotko do psychologa, bo widze ze jakies załamanie przechodzisz hhmmmm

alez piekne te wasze koty :D jak bede miala warunki to bede miec kilka kotow. narazie mamy jedna koteczke :) a marzy mi sie rudzielec :D

jak obiecałam, wklejam filmiki :) http://pl.youtube.com/watch?v=eoreEju6hd4 - 1 polowanie na muchy mojego kitka z drugiego polowania nie chce mi się załadować filmik. jak tylko się uda też wkleję a tu inne: http://pl.youtube.com/watch?v=yEDtWNK5y3o&feature=user - jak był malutki jego zabawy http://pl.youtube.com/watch?v=cKQlGgqoy9Q&feature=user - i znowu zabawa

Śliczne te Wasze kicie ;) zresztą wszystkie koty są piękne :) Ja miałam dwa maluchy ze schroniska, na zasadzie domku tymczasowego, już je co prawda oddałam (z trudem:() w baaardzo dobre łapki ;), teraz myślę nad nowymi kociakami, ale tych już nie oddam ;)

no to masz rozrywkę :D mój nie wychodzi z domu na szczęście :P a ja dzisiaj byłam ze szwagierką po młodszą siostrzyczkę mojego kocurka. mała ma 2 miesiące i jest przecudna :D

:) dzisiaj byłam z moim żeby poznał swoją młodszą siostrzyczkę :D wszystko byłoby fajnie pięknie, bo moj kitek ją obwąchiwał i był zainteresowany zabawą, ale ona zaczeła na niego syczeć i wtedy zamknął się w sobie i schował się za wazon i nie chciał wyjść :D