Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy tematt

Jak delikatnie zwrocic uwage kolezance z pracy ,ktora non stop gada o swoich

Polecane posty

Gość nowy tematt

dzieciach ,rodzinie itd... Juz mam tego dosc , bo codziennie nawija tylko o tym , a jak ja cos powiem to wogole ja ta nie interesuje :-/

Gość
najlepiej się wyłączyć, niech gada...

Gość nowy tematt
ale ona potrafi byc wredna ,wiec wole delikatnie ja przystopowac

To tylko koleżanka czy jakaś przełożona? Jak koleżanka to też bądź wredna, nie przychodzisz do pracy po to by wysłuchiwać o jej potomstwie. Powiedz jasne, ze sobie tego nie życzysz i już.

Gość geger
"codziennie nawija tylko o tym , a jak ja cos powiem to wogole ja ta nie interesuje" a ciebie nie interesuje to co ona gada czyli po prostu nie macie o czym gadać

Powiedz, że jesteś Kafeterianką więc zasadniczo interesują Cię odbyty, diety i podszywy :classic_cool:

Gość wal.entyna
obie sie nie sluchacie, wiec zadna z was nie jest gorsza niz ta druga ja bym w połowie wypowiedzi wstała i poszla, i tak częściej albo po prostu wyłączyła sie i niech ona gada

Gość nowy tematt
oj przepraszam , sluchalam jej do swego czasu.. ale ona chyba dowartosciowuje sie tym co mowi , ciagle przechwalki , itd.. Zaczelo mnie to draznic w momencie jak zauwazylam ,ze to co ja mowie jest dla niej nie wazne , jeszcze nie dokoncze a ona mi o pierdolach za przeproszeniem . Nie chce byc chamska ,dlatego znosze to , ale juz moja cierpliwosc sie wyczerpala

Gość wal.entyna
no to wychodx w polowie zdania albo zagłęb się w swoja pracę, ona już tam się zorientuje, że nikt jej nie słucha