Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto dostał

Podwyżka w pracy

Polecane posty

Gość Kto dostał

Kto dostał ostatnio powyżkę w pracy i jakiej wysokości ? Czy zrekompensuje nam to wzrost cen żywności, paliwa, a co za tym idzie wszystkiego ? Ja jak narazie nie dostałam, auuuuu...

Ja dostała w kwietniu 200 zł brutto. Nie wiem co mi to zrekompensuje, ale nie jest najgorzej:-) Na czysto to chyba koło 150 zł wychodzi.

Gość Kto dostał
Fajnie, że dostałaś, ale dlaczego tylko tyle ??? Ja mam nadzieję, że dostanę więcej. Boże 150 zł... Co można za to kupić ?

Dla mnie to dużo. bo moja pensja przekroczyła w ten sposób 1000 zł:-)Wiele rzeczy, ciucha, jedzenie, coś tam można:-) Pracuje w państwowej "firmie" ;-)

Też dostałam marne grosze. Około stówki do ręki. Śmiech na sali.

Młodzi jesteście; łatwo wam przychodzi, to i łatwo wydać. Po prostu nie znacie wartości pieniądza. Pewnie żadne z was nie zastanawiało się, czy wystarczy do pierwszego, jak zaniosę dzieciaka buty do szewca. Pewnie idziecie do drogerii markowej, a nie na rynek po najtańsze mydło. 100 zł to kiedyś było 1.000.000. Może zacznijcie myśleć tymi kategoriami? Dlaczego dla was grosze się nie liczą? Czy tolerujecie w sklepie sytuację: \"nie mam wydać/będę pani winna 10 gr?\" A złotówki właśnie z groszy się składają