Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannna Żanetka

Zdradzil z nią..

Polecane posty

Gość pannna Żanetka

Mój mąz przyznał się do zdrady...ze swoja koleżanką(po 2 piwach:/:/co to dla faceta???)..ze swoja młodsza koleżanka z pracy...prosił o wybaczenie żałował- wybaczyłam. zerwał z tamta kontakt- jednak przyznał mi sie,ze zrobili to w czasie jej memstruacji( 2dzien:/:/)..bez zabezpieczenia... niby był u ginekologa wszystko ok- ale brzydze się strasznie...czy HIV mozna szybciej sie zarazic w takiej syt niz przez normalny stosunek?( bo i tu ryzyko olbrzymie ale bywaja przypadki..)

Gość wariatka....
czemu z gory zakladasz hiva?jestes przewrazliwiona..niech se badania krwi chlop zrobi..

Gość kurde balans ....
nie wpuścilabym go nigdy wiecej do lóżka

Gość kolezanka1976
proponuję dczekać 3 miesiące od zdrady i iśc (oboje) zrobić test. A jeśli chodzi o sex to raczej powinnas go teraz trzymać z dala, bo nie przy każdym stosunku musi dojść do zakażenia (o ile on w ogóle coś złapał) i nie powinnaś się narażać. Powodzenia i wyniku ujemnego :-)

Gość pannna Żanetka
No tak ale to byla stycznosc z krwia...czy istnieje wieksze prawdopodobienstwo zakazenia??? niz przy seksie w "normalne" dni??? Na logike to bore ale jak jest w praktyce?? Ps. narazie nie uprawiamy seksu.

A to bez różnicy, jak laska miała HIV to nawet bez okresu raczej go zaraziła :O

o kurwa... facet zdradzil, wlazl w inna sucz nagim kutasem a Ty jeszcze chcesz sie z nim bzykac? gdzie Twoja godnosc? 2 piwa..... rżnął ja pewnie swiadomie ale kutas boi sie przyznac. nie wierze., normalnie nie wierze, obrzydzenie!!!!!

Gość hiv hivem
ale są inne wirusy przenoszone drogą płciową , wcale nie gorsze od hiv a bardziej popularne jak hpv czy wzwC

z koleżanką seks w okres???!!! tragedia ja też bym nigdy z nim już nie była fuj......bleeee....

Gość o bejba...
SKURWIELA BYM WYJEBAŁA NA ZBITY RYJ! co za menda niedojebana!

i ty jeszcze mu wybaczyłaś ???!!! po 2 piwach ??? :D pewnie świadomy był tego co robi a teraz ci wkręca że nie pamięta hahaha !!! ludzka głupota nie zna granic !!!!!!