Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

I Love New York

pytanie do studentow

Polecane posty

Zamierzam sie bronic w pazdzierniku i w zwiazku z tym mam prosbe czy moze ktos mi pomoc napisac podanie bo nie wiem za bardzo jak je napisac bede wdzieczna za pomoc:))) Zwracam sie z uprzejma prosba o pozxwolenie na odbycie sie obrony pracy licencjackiej w pozniejszym terminie. Bardzo prosze o wyznaczenie mi obrony w terminie 10 - 24 padziernik 2008 roku. Prosbe swa motywuje tym iz biore udzial w programie ........., w zwiazku z tym wyjazd ten uniemozliwia mi obrone w normalnym terminie. Bardzo prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby.. Wiem ze to nie jset prawidlowo n apisane za wszelkie sugestie bede wdzieczna

Gość o matkoooooo coraz lepiej
jak można być studentem i nie wiedzieć, o co się składa podanie i nie umieć napisać jednego czy dwóch zdań????!!!!!:o

prace mam juz dawno napisana i moj promotor nawet napisal recenzje i maialm miec obrone w maja ale prorektor w ostatniej chwili sie nie zgodzil i odwolal i mam miec obrone w pazdzierniku wiec... a te nieprzychylne komentarze to prosze sobie w d... wsadzic dziekuje za uwage

zapomnialam napisac dlaaczego mi odwolal bo wyjezdzam za granice i biore udzial w pewnym programie, czy teraz moze ktos mi powiedziec czy ter podanie jest ok

Gość dkslaskss
"na odbycie sie obrony pracy " mysle ze to "sie "nie bardzo tu pasuje Moze tak : Zwracam sie z ogromna prośba o przełożenie terminu obrony pracy....... a reszta mogłaby byc taka jaka napisałaś

Jak napiszesz "na odbycie", to Ci każą co najwyżej ten papier włożyć w swój odbyt...Uważaj, bo jeszcze uwierzymy w te Twoje studia...

Gość nie dziwię się że teraz takie
bezrobocie po studiach:O Poziom niektórych absolwentów jest żenujący.

Gość Olinka-er
hahha mam taka sama sytuacje. lece do stanow na worka i bronie sie dopiero w gruniu :)P

hmm nie jestem na studiach polonistycznych wiec... takie komentarze to pisza naprawde tylko te osoby ktore same nie sa studentami a chca tylko dopiec aby poczuc sie lepiej jacy to oni madrzy .... mam nadzieje ze przez chwile sie tak poczuliscie no to teraz wracajcie do lopat ehehehe

Tak sobie tłumacz...I co z tego, że nie jesteś polonistą? To tylko polonistów obowiązuje poprawny styl w pisaniu? I zamiast robić z siebie idiotkę na forum i udawać wielką studentkę, to bym wpisała w google podania i formularze i natychmiast byłoby po problemie.

Tak, ja akurat jestem studentką, a do łopaty to sie nadaje ktoś, kto nie potrafi w ojczystym języku sklecić zdania:O Zresztą to ty lecisz do USA pracować przy łopacie, powodzenia🖐️

kazdy moze popelnic blad i moim zdaniem taki blad nie swiadczy o tym ze jestem idiotka heheeheh a tacy ludzie jak ty mnie smiesza jacy to znawcy jezyka polskiego sie znalezli

heheheh widze ze ktos nie czyta ze zrozumieniem czy ja napisalam ze lece do Usa???? heheheh widze ze nie tylko masz problemy z glowa ale i z oczami hehehe

Jarek -84 a ty to sie chlopie nie odzywaj!!! swojego zycia nie masz ze caly czas tu przesiadujesz , chociaz jak przypomne sobie twoje zdjecie to sie nie dziwie dlaczego :)))

No akurat jestem znawcą, ale mniejsza z tym...Rozumiem, że można popełnić błąd, ale to co napisałaś, to nie jest błąd tylko BYK:-) Normalnie tak, jakby obcokrajowiec chciał coś po polsku napisać:-)Sorry, ale od razu mi się to "odbycie" skojarzyło:-)

Napisze to w twoim języku: heheheheheh, odejdź od komputera półmózgu heheheheheheeeee bo ci ostatnie szare komórki wytrzebi:O🖐️ heheheheeheh nie odpisuj hehehehehe bo się hehehehehe kompromitujesz jeszcze hehehee bardziej

Jarek 84 -- pytanie nie bylo skierowane do robotnikow tylko do studentow a ty nim nie jestes wiec....... idz szpachlowac sciany

Gość lalsjlsla
Wy to macie problemy do kłótni, lepiej zeby pisała takie rzeczy niz pokazywała goła dupe albo cycki do waszej oceny hehe to dopiero jest żałosne!!!!!!!!!

Tak, imprezuj, imprezuj. Jedni zarabiają szpachlą, inni dupą:O🖐️

Gość żałość żałość
żeby człowiek, który się broni, ma maturę skończył studia, powinien być oczytany, obeznany... żeby studentka nie potrafiła napisać podania...

Może to studentka politechniki i umie rysować rysunki techniczne, a nie pisać podania:) miasto, data (w prawo) imie i nazwisko........ nr albumu............... osoba do której piszesz (w prawo) stanowisko (w prawo) PODANIE (środek) Zwracam sie z uprzejma prosba o wyznaczenie mi terminu obrony pracy licencjackiej na termin późniejszy niż przez Państwa przewidziany, tj......(przewidziany wcześnej termin)..... Bardzo prosze, aby był on zawarty między 10 a 24 padziernika 2008 roku. Prosbe swa motywuje tym, iz biore udzial w programie ........., w zwiazku z którym jestem zobowiązana do wyjazdu w dniach .........., co uniemozliwia mi obrone w terminie przez Dziekanat (lub inną instytucję) przewidzianym. Bardzo prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby. Z poważaniem (w prawo) Podpis (w prawo)