Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem bez zainteresowan

czy zainteresowalabys sie facetem ktory nie ma zainteresowan ?

Polecane posty

no moze po za kilkoma comp gierki tv :)

Gość świecidełkoo
jak mozna nie miec zainteresowan?? na pewno jest cos co lubisz.. nawet chodzenie do kina to juz cos...

Gość pf3
"nie. nie lubię nudy." proponuje sobie sama zorganizowac czas i znalezc zainteresowania, a nie polegac na facecie.

"ak mozna nie miec zainteresowan?? " całkiem normalnie :O ja nie mam :O no ale wizyty w kinie 2 razy do roku to nie nazwał bym zainteresowaniem :D Mam pewnie dziwną definicję :P

pf3 o mnie się nie martw. mam zainteresowania i umiem sobie zorganizować czas wolny. a facet oprócz seksu musi dla mnie mieć coś we łbie :P żebyśmy na przykład mieli o czym rozmawiać jak wyjdziemy z łożka, wiesz?

Gość pf3
"jak mozna nie miec zainteresowan?? na pewno jest cos co lubisz" no porzeciez napisal tv, komp i gry

Gość pf3
a jakie to masz te zainteresowania? Oprocz mody, podgladania zycia gwiazd, seriali tv i zakupow?

wiekszosci kobiet wystarcza zainteresowania w postaci chodzenia na imprezki i zlopaniu piwa wiec sie nie przejmuj, no chyba ze kreca cie te bardziej inteligentne...

Gość do autora bez zainteresowan
gierki to tez jakies zaintereasowania:) moj mąż procz gry i tv ineresuje sie mna:p

to zależy. bo jeśli zainteresowanie tv nie oznacza oglądania i skakania z kanału na kanał 24/7, a granie w \"gierki\" to nie tylko bezmyślne klikanie, i poza owymi \"zainteresowaniami\" masz coś ciekawego w sobie - kto wie ;)

Gość do autora bez zainteresowan
o ale gafa jeszcze przez długi czas renowal capoeire ale musial zrezygnowac bo wyjechalismy i tu nie ma takich treningow poza tym czasu na razie ni mamy

pf3: czy Ty się mną zainteresowałeś? - łaś? proponuję wymianę emaili, ale najpierw opowiesz mi cos o sobie, nim ja się otworzę :P

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
nie. tacy faceci maja tendencje do bycia bluszczami i prób zawłaszczania przestrzeni życiowej...przerabiałam już faceta zazdrosnego o książki bo jak czytałam to nie słyszałam co do mnie mówi...nigdy więcej faceta bez pasji, który nie umie się zająć samym sobą. nie wspominając już o tematach do rozmowy :/

a co jest złego w tv, kompie i grach? cos w końcu trzeba robić z wolnym czasem

aha i lubie techno i house :D

Gość pf3
:D pytam, bo wiekszosc kobiet nie ma zainteresowan (takich prawdziwych) a wymaga tego od faceta. Swoja droga, jak juz spotkaja faceta z zainteresowaniami, to narzekaja, ze facet malo czasu poswieca swojej wybrance :D

jak na moje oko to wiekszosc osob w pl nie ma zainteresowan, nie liczac \"muza disko sport\" jako hobby, i wiekszosc ma faceta/kobiete

jak dla mnie granie w gry może być całkiem spoko pasją...pytanie tylko jakie to gry? durne strzelanki nie robią na mnie wrażenia :P

"nie. tacy faceci maja tendencje do bycia bluszczami i prób zawłaszczania przestrzeni życiowej...przerabiałam już faceta zazdrosnego o książki bo jak czytałam to nie słyszałam co do mnie mówi...nigdy więcej faceta bez pasji, który nie umie się zająć samym sobą." słusznie

pf3: ja mam akurat zainteresowania, sprawy dla mnie bardzo ważne i pochłaniające mnie. Ale nie wartościuję ludzi pod tym kątem. Jednak ja napisałam w swoim imieniu: nie mogłabym być z facetem któy nie ma zainteresowań, bo bym się nudziła. To wszystko. nie krytykuję faceta, może spotka kobietkę, która też nie ma zainteresowań i będzie im ze sobą fajnie? Czy wszyscy muszą mieć pasje?

Gość lizzzzzzzzzzzzzz T
"jestem bez zainteresowan, no moze po za kilkoma comp gierki tv " --> sa gierki i gierki... sa gierki przy ktorych wyzsze jest wskazane ... wiec nie jest chyba tak zle :-)

kazdy ma jakies ok - auta - kompy net i ogólnie nowoczesne gadzety ze tak powiem ;) - film > same akcji i sensacyjne + thrillery < zadnych dupowatych komedii nie ogladam :D - muza > vocal trance & house & progressive & troche dance ;) i tyle nic wiecej mnie nie interesuje :P i co to sa za zainteresowania :P pokazcie mi choc jedna dziewczyne ktora ma podobne ;) albo zwroci uwage na kolesia co ma takie zainteresowania 😡

no dla mnie jak facet interesuje się autami muzą i komapmi/netem/gadżetami to jest taka sztampa, że aż same usta się otwierają do ziewania z nudy na taką deklarację...no chyba że ma w temacie coś ciekawego do powiedzenia i umie zainteresować rozmówcę.

a o filmach zapomniałam...sory...a jeszcze sport nalezy do kategorii oklepanej sztampy

Gość masz racje
nudziarzem -nigdy.gry to nie zainteresowania. duze dziecko.:)