Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem bez zainteresowan

czy zainteresowalabys sie facetem ktory nie ma zainteresowan ?

Polecane posty

Gość i siedzialby przed tv
albo kompem..............:O o nie......!!!!!to takie malo inteligentne.

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
akurat jeśli chodzi o duże dzieci to nie mam nic przeciwko pasjom w tym klimacie...najżałośniejsze jak facet ogląda 2 filmy w tygodniu i w związku z tym mówi ze interesuje się filmem i umie odróżnić sedana od combi to już się interesuje motoryzacją...zieeeew.

Jak to gry to nie zainteresowania? :o

gry mnie nie interesują :P nie gram w nic juz od dawna :o no ok ale jakie inne mozn amiec zainteresowania ???? imprezki moda plotkowanie :D nie wiem oswieccie mnie :classic_cool:

Gość tymmm
a np. podroze. Chcialbym miec faceta ktory zabralby mnie na safari . :)

Gość tymmm
albo w polinezyjska dzungle....Ale co wy wiecie o Polinezji.........;)

Gość tymmm
i oczywiscie za wszystko zaplacil, zebym nie musiala wydawac ani centa. :)

Gość tymmm
nie poszywaj sie:)

Gość tymmm
Wy tylko o kasie ...i wogole takie pustaki jakies na siwcie tylko sa...bez obrazy...moze nie wszyscy ale wiekszosc

o widzisz tez mnie niesamowicie kreca podróże turystyka zwlaszcza takie kraje jak Filipiny czy TAJLANDIA :D :classic_cool: lubie sobie poogladac fotki z takich różnych egzotycznych miejsc na swiecie ;) bo coz poki co na to zeby tam jechac niesttey brakuje kasy :(

Gość tymmm
na SWIECIE . zeby nie bylo...:)

Gość tymmm
no ale jest to mozliwe? prawda? ludzie na wesela wydaja wiecej na jakies samochody drogie a na podroz im szkoda ....:(

Gość dssd
"Wy tylko o kasie ...i wogole takie pustaki jakies na siwcie tylko sa" omg, a ty myslisz, ze wycieczki nie kosztuja? I jeszcze ci sie safari marzy :/

Gość lizzzzzzzzzzzzzz T
kazde... powtazam KAZDE, zainteresowanie jest interesujace, pod warunkiem ze jest to prawdizwa pasja... mam znajomego ktory pasjonuje sie ... gadami... To teraz wybierzcie co wolicie : gady czy gry video ;-) :-D

Gość gry wideo
🖐️

Gość tymmm
ja wiem ile kosztuje safari ..a wyjazdy do Tunezji do hotelu mnie nie interesuja.;) Jak sie czegos pragnie mozna to osiagnac. Bilety nie sa takie drogie .Reszta to dobra organizacja.I wlasnie -jak sie ktos interesuje to wszystko znajdzie :)

Gość Młodziak88
Ja sie interesuje muzyka, ale nie jakims pierdulkowatym dancem czy innym trancem, ucze sie grac na gitarze, film, ksiazki, polityka, filozofia, historia, pilka nozna :)

Gość Młodziak88
No i podroze, ale to jak bede mial kase :P Moim marzeniem jest Japonia ;)

Gość znawca **
niektorzy wola kupic telewizor :) a mozna bilet lotniczy :)

Gość dssd
to czemu sama sobie nie pojedziesz, skoro to nie jest tak drogo? dla mnie sprawa jest jasna, piszac "Chcialbym miec faceta ktory zabralby mnie na safari ." to to samo, co "chcialabym faceta, ktory oplaci mi wyjazd do..."

Gość tymmm
ALE JA MAM NA TEN BILET A W TEMACIE JEST O FACETACH BEZ ZAINTERESOWAN TO JA PISZE ZE TAKIEGO BYM CHCIALA CO MA TAKIE WLASNIE ZINTERESOWANIA , A NIE TV I GRY....DZIZASSS

Gość tymmm
NO NIECH CI BEDZIE: POJECHAL ZE MNA. ;) OK?

Gość tymmm
wiesz ,piszac to nie myslalam o kasie a o zainteresowaniach.Z kasa to wy wyskoczyliscie..:O

Gość to pokolenie zyje glownie
Pieniadzom....niestety ...

Gość to moze ja
Tymm ja bym napisała podobnie sformułowane zdanie do Twojego tylko miałabym na myśli, że to on by mi to zaproponował. Taką niespodziankę, spontan. Oczywiście nie byłoby problemu żebym zapłaciła za siebie. Ale mi by chodziło, że to on by wyskoczył z inicjatywą. A poza tym uważam, że płacenie za siebie... Cóż, na safari bym poleciała z mężczyzną, którego kocham i z którym chcę być, więc kasa byłaby wspólna. Nie stać mnie aby z każdym, z którym się kiedyś spotkałam jeździć po świecie. Z mężem wydatki byłyby wspólne, więc nie byłoby problemu kto za kogo płaci...

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
moje pasje: gry rpg (nie komputerowe, choć te tez lubię) zwłaszcza Warhammer, statystyka zwłaszcza statystyczne algorytmy data mining z pogranicza sztucznej inteligencji, literatura fantasy do tego dochodzą pobieżne lub sezonowe zainteresowania (których pasjami bym nie nazwała): żagle, ręcznie robiona biżuteria (robię), ostatnio hodowla moich szczurów, kuchnia (głównie włoska), samodoskonalenie, nauka zwłaszcza matematyka i fizyka-lubię czytać o nowinkach z tych dziedzin...typowo babskie rzeczy interesują mnie również w sposób umiarkowany...moda, uroda i kosmetyki, urządzanie domu też nie są mi obce...nie mam tylko pojęcia o serialach gwiazdach bo nie mam TV.

Gość to pokolenie
tak ma :D

Gość pasje trzeba miec
facet bez zainteresowan to jak ten chleb bez soli.. mozna go jesc ale smaku nie ma

Gość a po co mi taki nudziarz