Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmierć85

Żeby was zrozumieć

Polecane posty

Zastanawia mnie jedno pytanie? Czy kobiety sa aktorkami? Dlaczego upatrujecie sobie faceta, i go dręczycie, przytulacie sie, flirtujecie a mówicie, że nic więcej nie chcecie ( chodzi o związek) Jaki to ma cel? Chodzi tylko o przyjaźń? Czy chodzi by innym dziewczyna pokazać, że macie tego kogoś pod własną kontrola?

Gość wiosenna mgielka
Bo u kobiet przytulenie sie czy wziecie za reke nie musi zaraz oznaczac pociagu do sexu. My przeciez tez tulimy sie do kolezanek i nie ma to zadnego innego podloza. Tylko wam facetom takie rzeczy kojarza sie jedynie z jednym.

nick... chymmm.... coś trochę z romantyzmu :) Niestety część facetow, a ja należę do nich pragnie zrozumieć kobiety i dotrzec do ich wnętrza.

do wnętrza? czyli do cipy?:P

nie podoba mi sie Twój nick i nie kojarzy się z niczym romantycznym mi. a co do Twojej wypowiedzi: moze dotrzesz jak pokochasz tą jedną jedyną kobietę?

uwierz pokochałem, ale to stara historia, chcesz koniecznie wiedzieć dlaczego śmierć - upiór z dziadów = nie szczęśliwa miłość, ten związek sie rozpadł miłość przegrala, ale to stare czasy

"Śmierć" może być również kojarzona z "Cierpieniami młodego Wertera" Goethego, a to już można podpasować pod romantyzm :P A co do kobiet.... Jeszcze na świecie nie znalazł się taki mężczyzna, który by je zrozumiał... Wieć nie martw się i szukaj swej wybranki, która pokaże Ci choć część swojej osobowości, bo całej nie poznasz... Tak samo jak kobieta nigdy nie pozna do końca mężczyzny :D

trzeba było zostać chirurgiem;) ale pomysł fascynujacy, powodzenia:)