Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kawka++

SPOCONE PACHWINY-jak temu zaradzić?Higiena miejsc intymnych

Polecane posty

Witajcie. Mam pytanko do Pań;) Jak dbacie o higiene miejsc intymnych?Mam tu na myśli wzmożoną POTLIWOŚĆ PACHWIN. Codziennie rano biorę prysznic-miejsca intymne myje bardzo dokładnie dobrym płynem do higieny intymnej. Codziennie zakładam swieżą bieliznę. Wkładki higieniczne zmieniam kilkaktornie w ciagu dnia...ale strasznie pocę sie w pachwinach. Dosłownie godzine po prysznicy czuję \"zapach\" potu, bardzo ostry. Kleję się niemiłosiernie. Najgorzej jest latem:( Czy jest jakiś środek, antyperspirant do pachwin? ?? Czy macie podobnie?

Gość stranger.inthenight
A normalny antyperspirant co Ci szkodzi?

Przyznam, że próbowałam...ale potem musiałam siedzieć \"okrakiem\" pół godziny a i tak miejsca intymne bardzo mnie piekły:(Myślę, że to zbyt drazniące np na wargi sromowe-no bo jednak uda stykaja się nawet siedzac z czesciami intymnymi.

Gość blackcat
Zasypuj talkiem dla niemowląt.

Talkiem??Talk stosowała moja kuzynka, była przy tuszy i ocierały ją uda-myslicie, że na pocenie tez pomoże?

Talkiem??Talk stosowała moja kuzynka, była przy tuszy i ocierały ją uda-myslicie, że na pocenie tez pomoże?

Gość stranger.inthenight
A widzisz.... Ja stosuję normalny antyperspirant i nie mam problemów - kwestia wrażliwości skóry widocznie :)