Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sxfgj

NIEPOHAMOWANY GŁÓD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość sxfgj
no na początek na pewno by choc zmiejszyc balon :-) rozepchany od ton żarcia, poźniej się zobaczy, choć mam ciary na myśl o adipexie, ale chce te 7 zrzucić w powiedzmy miesiąc.

Gość sxfgj
helish ile waża Twoje koleżanki mojego wzrostu? (175)

Gość sxfgj
teoretycznie mam niby stwierdzona niedozynnosć tarczycy ale przeholowałam z lekami i mam teraz jakby juz nadczynnośc choć jest to poprostu euthyroza spowodowana przedwakowaniem leku, biorę euthyrox zmniejszyłam dawkę a głod jesczze większy... szlag by to!

Gość sxfgj
no z tą bulimią....ja nie wymioruje ale za to mam straszne myśli po takim maratonie...poprostu wyrzuty nie do zniesiemia, płacz i agresja

sxfgj - zawsze możesz się wybrać do dobrego endokrynologa zajmujacego się również żywieniem (nawet niedawno był tu topik na ten temat) :)

Gość sxfgj
no mam nerwice natręctw objawia sie to różnie i być może w jedzeniu też ojojoj nieciekawie

Gość sxfgj
kiedy się masturbuje to zawsze 7 razy pod rząd kiedy jem obiad to też 7 porcji i tak w kółko wszystko po 7 razy muszę się hamować aby 7 razy tego samego postu nie pisać 😭

Gość sxfgj
no dobre....coś w tym stylu

Gość askA

Na diecie wysokotłuszczowej i niskowęglowodanowej piłem, jako uzupełnienie energetyczne https://proaktiv.pl/s/3-22-0-OLEJ-REISHI-100-ml.html i udało się opanować wilczy głód. Podejmowałem taką dietę już 3 razy i za każdym razem się objadałem po pewnym czasie, bo nie mogłem wytrzymać. Olej poleciła mi kumpela dietetyczka, żebym spróbował. Nie wiem, czy działa tak na wszystkich, ale warto ciekawe rzeczy polecać. Pozdrawiam.