Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Bezsens kobiecego orgazmu.

Polecane posty

"wiadomo, że różnica w statystycznej wielkości jest tutaj drastyczna... Podświadomość komiczne, podświadomość" Komiczne, w tym "ach droga" również się myli? :-P

Gość ach droga retro
jesu, komiczne, Ty to masz rwanie... I jak tu w piórka nie obrastać...

"a spotkałeś się kiedyś z Olą w białej spódniczce? w Warszawie? niedaleko Arkadii?" nie konotuje takiego faktu - imie moglem zapomniec, ale z nikim nie spotykalem sie kolo Arkadii a czemu pytasz?

Gość ach droga retro
kobieto komicznego co za naiwne pytanie! Czy nie wiesz,że nasz forumowy casanova już nawet nie liczy i nie pamięta białych spódniczek? No chyba że... np oprócz spódniczki nie było nic więcej w dodatku w warszawie, w centrum miasta, to faktycznie mogły być niezapomniane wrażenia

Gość ach droga retro
Tak jak pisano o fenomenie Leppera, zaczną powstawać prace magisterskie z socjologii i psychologii o fenomenie komicznego :-D

jesli ktos sie przedstawial innym imieniem, to na pewno nie ja :)

Gość ach droga retro
Może zostawić Was samych...? :p

ach droga, te rozmiary to oni jakie maja srednio? bo wydajesz się dużo wiedziec na ten temat Komiczne, to był oczywiscie zart z tamtym pytaniem o założenia ach drogiej, bo jak wiesz, wciąz mnie to nie obchodzi ;-) wyjaśniam, bo zignorowałeś pytanko, a to moze oznaczać, ze przegięłam :-D

Imienia nie podam, ale Arkadia i w ogole Żoliborz to jedno z miejsc w Warszawie, w ktorych praktycznie nie bywam...

Gość ach droga retro
jesteś bożyszczem tłumów. Jak Ty to robisz, chłopie?

komiczne nie dziw się \"jestem kobietą\"- zwykle znajomych z neta z tymi naszymi rzeczywistymi:) mi np. frk przypomina do złudzenia jednego takiego z którym miałam swego czasu wiele przyjemnosci:D

ach droga, nie zastanawiaj sie tylko przyłącz (do tłumów) warto! :-)

Gość ach droga retro
Hmmm, co do rozmiarów. Statystyki mówią jednoznacznie. Ostatnio nawet czytałam, że wśród europejczyków Polacy mają najmniej... Wiesz, nie bardzo chciałabym się uzewnętrzniać jeśli chodzi o "te sprawy", ale powiem jedno, na tem moment moje bardzo skromne doświadzcenie, jednak to potwierdza.

"wyjaśniam, bo zignorowałeś pytanko, a to moze oznaczać, ze przegięłam" jakie pytanko - o rozmiar? nie slyszalem nic o rozmiarach arabusów - raczej o murzynach tak mowią... a co do przegięcia - przestan :D przeciez wiesz, ze ja mam dystansik jak stąd do Bostonu :P

Gość he8
Kiedy Wy w końcu zrozumiecie, że takich "Komicznych" jest wielu a na Kafeterii się świat nie kończy ;)

Gość ach droga retro
komiczne, ale wiesz, ja jednak trochę Ci tutaj współczuję.

he8- zrozumiałe ale to komiczne jest pod ręka, pozostali pracują:P

polaola ach droga, nie zastanawiaj sie tylko przyłącz (do tłumów) warto! a co rozdają ??????