Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Bezsens kobiecego orgazmu.

Polecane posty

Gość ekskjuzmi
czy to nadal jest temat o orgazmie ?

ja też nie zawsze mam orgazm, ale nie płaczę z tego powodu. jest mi dobrze, jest NAM dobrze - i o to chodzi

nowe wydanie - a to ty przez tatusia taka sfrustrowana jesteś :O Biedaczysko:O :P jestem kobietą Komicznego - może i mam :P ale napewno nie większe niż ty nadymana osóbko:P:D :classic_cool: komiczne - i to coś powyżej mieni się być Twoją kobietą????? :D

"nie każdemu wytryskowi towarzyszy orgazm to jest jakaś bzdura. facet może mieć wytrysk, jak jest mu bardzo bardzo dobrze, ale nie jest to do końca orgazmiczny odlot wiem co pisze- tak opisał mi to mąż" bzdura... wytryskowi towarzyszy orgazm (tzn wytryskowi inicjowanemu w normalny sposob) a ze jego intensywnosc jest rozna to oczywiste... Mozna sie po prostu spuścic na zasadzie rozluźnienia, a mozna miec taki orgazm, ze az mięśnie łydek będą po nim boleć :P ale jedno i drugie to jest orgazm... mąż mi o tym nie mowil :P wiem to sam z siebie

wobec tego czy kobiecie jest średnio dobrze, czy bardzo dobrze, czy DOOOBRZEE, to zawsze też jest orgazm? bo mi się nie wydaje...

sol to zależy czy jest jej dobrze w glowie czy między nogami;) siła orgazmu kobiecego też może byc różna - ale musi mieć fizyczne podstawy- bo dobrze to mi jest i teraz jak dziecko spi a ja sobie pisze na jakimś tam forum

Sol Angelica u kobiet jak u mężczyzn, patrz wypowiedź wyżej :classic_cool:

Sol - nie przezywalem nigdy kobiecego orgazmu... ale nie oznacza on raczej tego, ze jest wam tylko przyjemnie - to okreslone przezycie - albo jest albo nie

komiczne dzięki,że siłą rzeczy poparłeś moją tezę o nikłej wiedzy retro na temat męskiego orgazmu :)

:)my też lubimy patrzeć jak przeżywasz swój :)

ciekawe, czy mężczyźni mają tak jak kobiety tzn. wykres obejmujący ilośc tych z większym natężeniem idzie w górę, a linia przedstwaiająca ilośc tych z mniejszym na zawsze opuszcza pewne regiony skali (te o niższej wartości) :-) nie jestem pewna, czy ktoś zrozumie o co pytam? :-D

komiczne dzięki,że siłą rzeczy poparłeś moją tezę o nikłej wiedzy retro na temat męskiego orgazmu a czego to ja jeszcze niby nie wiem..? Orgazm męski jest tak prosty i ma tak oczywistą funkcję że nawet nie byłoby o czym pogadać.

zapomniałam dodać, ze Z CZASEM, z wiekeim itd te wartosci zwyżkują :-)

pola z tego co kiedyś widziałam męski orgazm ma inny wykres mówi się nawet że tak naprawdę tylko kobiety przeżywają prawdziwy orgazm ale czytłam o tym dawno- teraz wolę praktykować więc nic na ten temat więcej nie wiem:)

mówi się nawet że tak naprawdę tylko kobiety przeżywają prawdziwy orgazm Ike ja takie zdania kolekcjonuję:):) masz więcej? dawaj.

xyz - retro ma ogolnie bardzo małą wiedze na temat mężczyzn... ona przyjeła pewne schematy na podstawie kilku zaobserwowanych przypadków i nie zważając na opór materii, forsuje je na siłe

Ike----> 😘🌻 A wiesz, że to ciekawa hipoteza :D Będę jednak dyskretny i nie zapytam nikogo z cafe czy mama robiła lewatywę przed rozwiazaniem chociaż przyznam, że w swietle Twojej teorii w odniesieniu do niektorych kafetariuszy byłoby to pytanie całkiem zasadne ;) :classic_cool:

"mozna miec taki orgazm, ze az mięśnie łydek będą po nim boleć":> teraz wiem dlaczego nieślubny utyka "po":P

ona przyjeła pewne schematy na podstawie kilku zaobserwowanych przypadków i nie zważając na opór materii, forsuje je na siłe ide o zakład że gdybym była kobietą zamęzną, i miała w życiu tylko jednego faceta, i wypowiadala bym się o mezczyznach w samych superlatywach, ach i och, nikt nie zarzuciłby mi słabej znajomości mężczyzn....:) Kilka przypadków to już jest coś. :)

retro;) nie mam ale szukaj w google:D

Ike, widziałam jednak trochę męskich orgazmów, które raczej były prawdziwe ;-)

Polcia - nasz orgazm jest na pewno krótszy i nadchodzi bardziej lawinowo, choc gdy sie nad tym zastanowic, to najprzyjemniejsza jest ta chwilka przed wytryskiem a nie sam wytrysk... retro - a co Ci daje stwierdzenie, ze tylko kobiety przezywaja orgazm? to chyba, ze mezczyzna jest nieszczesliwy bo nie osiąga tego spelnienia?

widziałam jednak trochę męskich orgazmów, które raczej były prawdziwe POla:):) to cytat dnia:):)

bywalec uważam że na ten temat tak naprawdę przydało by się porządne opracowanie oparte na wieloletnich badaniach kto wie może znajdzie się chętny do zgłębienia - kupa przy porodzie a jej wpływ na życie noworodka