Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lara27

Jutro w końcu ten dzień

Polecane posty

i jestem z tego powodu szczęsliwa, ze to będzie juz po, bo zmęczona jestem :) a i nie mam przecwicoznego pierwszego tańca... niech żyje spontan :D :D :D pozdrawiam Was wszystkie :)

powodzenia!! ladna pogoda sie szykuje :)

lara i tak sobie normalnie siedzisz na kafe dzien przed? o kurde. wszystko juz gotowa? ja bym nie usiedziala

lara zatem aby ten dzień był dla Ciebie najpiękniejszym w życiu!!!!!! Wszystkiego Najlepszego!!!!!!!

Lara, poza tym że tradycyjnie wszystkiego naj naj naj, to życzę ci również ślicznej pogody, duuuużo słońca, nie stresuj się tylko dużo się uśmiechaj, tańcem się nie przejmuj, lepszy spontaniczny niż sztywny wyćwiczony układ, który i tak większość par zapomina jak tylko staje na środku:-D To da się przeżyć, naprawdę. Ja byłam umęczona strasznie, przed i po weselu, ale i tak wspominam to jako najpiękniejszy dzień w moim życiu:) Dziś idź sobie wcześniej spać, zrelaksuj się i pomyśl że jutro o tej porze będziesz już mężatką;) Czekamy na relację z wesela:)

niezla jestes dzien przed weselem tak sobie siedziec na kafe, mnie chyba bedzie nosilo, bedziesz miałą sliczna pogode i w ogole wspaniały slub

Gość agnusia
a ja wlasnie jestem tydzien po

ja również życzę wszystkiego naj naj i udanej zabawy:)

Gość agnusia
moj slub byl troche nie typowy ale wszystko bylo pieknie, cudowne wspomnienia, piekne fotki

Gość Viss
Pewnie znając życie nie ma już nic do roboty, bo wsyztsko pozapinane na ostatni guzik. Za 3 dni będziesz narzekać, że szkoda, iż to już po:) Szczęścia!

Lara no to życzę szczęścia na nowej drodze życia:) no i oczywiście żeby ten dzien był dla was najpiękniejszy:) i żeby pogoda była cudowna a na pewno taka będzie:),

Gość hmm ciekawa dyskusja
ja przed swoim ślubem do 1 w nocy oglądałam relacje z woodstocku ;), zaczełam się denerwować rano :P, zazdroszę, chciałabym jeszcze raz przeżyć ten piękny dzień

Gość griszka
gratulacje i powodzenia 🌼 Chciałabym przeżyć jeszcze raz ten dzień.

\"nie dziekuję\" za życzenia :D miło widzieć i czuć że jest odzew :) pogoda jest faktycznie wspaniala, wczoraj zasnęłam po 2 w nocy a obudziłam się o 5.45 i od tej pory nie śpię. Trudno się mówi i idzie dalej :D :D :D jutro zdam Wam relację jak było, a dziś pstanowiłam się nie wściekać, nie przejmować pierdółkami.... ale wiecie co? Ja nie mogę w ogóle zrozumieć, że to dzisiaj :D :D :D jakoś do mnie to nie dociera pozdrawiam 🌼

no to odwagi zycze:) Oby przysiega wyszla tak ja ma wyjsc (chociaz odrobina smiechu albo mala lezka to nie tragedia;) ) Aby ten nieprzeciwiczony pierwszy taniec okazal sie najcudowniejsza chwila na weselu.. No i aby Twoj maż okazal sie najlepszym meżem pod słoncem:)

ja ja zazdroszcze Ci, ze juz dzis, ja bym chciala miec to juz za soba :D

Gość ja tez wychodziłam
za mąz 31 maja i teraz jestem po rozwodzie .Tobie zycze szczescia

no i jak bylo? OPOWIADAJ!! bo nigdzie jeszcze nie trafilam (na zadnym watku) na opis :) pozdrawiam serdecznie

witam :) było wspaniale, pogoda dopisała, czułam się pięknie i to własnie słyszalam od gości, trochę jedynie żałuję, ze nie organizowałam sobie lepiej czas prygotowań gdyż robiłam wszytsko w pośpiechu na ostatnią chwilę, na szczęście zakończyło się wszytsko powodzeniem :) Orkiestra grała do 4 nad ranem - mięli zakończyć swoją pracę o 2 nad ranem ale goście nie chcięli ich puścić :P wzięlam dwa perseny tak koło 10.00 , zaczeły działać dopiero o 16.00 :D :D :D na przysiędze trochę głos mi się załamał... jak patrzę na obrączkę męża, czuję się dziwnie.... jeszcze do mnie nie dotarło, że jestem żoną :) pozdrawiam i bardzo dziękuję za zainteresowanie :)

a co do pierwszego tańca, to M mnie tak podeptał, że do dziś czuję odciski, ale podobno nie było tego widać bo suknia zasłaniała :) ;) ;)

a co do pierwszego tańca, to M mnie tak podeptał, że do dziś czuję odciski, ale podobno nie było tego widać bo suknia zasłaniała :) ;) ;)

Zdjęcia, Lara, zdjęcia!!!!!!!! Jak nie chcesz na forum, to ładnie proszę kilka foteczek na morticia1@o2.pl 🌼 Się nam należy za pomoc i wsparcie psychiczne;)